Uw zoekresultaten

Marbella real estate: luxueus vastgoed aan de Costa del Sol

Marbella real estate: luxueus vastgoed aan de Costa del Sol – Weet u al welke prachtige vastgoed opportuniteiten op u wachten in Marbella? Het kloppend hart van de Costa del Sol biedt u ongekende mogelijkheden aan. Alles van nieuwbouw villa’s met uitzicht op zee en/of de beste golfbanen van Spanje, villa’s aan de Golden Mile, eerstelijns zeezicht appartementen en penthouses met panoramische zeezichten. Het kan zomaar van u zijn. Voor alle praktische zaken vertrouwt u op INVESTINSPAIN.

Hot topic: Marbella real estate

Vastgoed is booming in het schitterende Marbella. Als één van de meest kosmopolitische plaatsen van de Costa del Sol biedt Marbella een zeer ruim aanbod voor levensgenieters en vakantiegangers. U vindt er kunstgalerijen, een uitgebreid uitgaansleven, de beste golfbanen van Spanje en de luxe jachthaven Puerto Banús. Bovendien kan u er uitgebreid tijd besteden in allerlei exclusieve winkelcentra, designer boetieks, en vele cafés en hoogwaardige restaurants. Marbella is daarmee the place to be aan de zuidkust van Spanje. Geen wonder dat vastgoed er de afgelopen jaren blijft aantrekken. Op vlak van real estate komen er voortdurend interessante opportuniteiten bij, in de vorm van ongekend luxe nieuwbouwprojecten. Blader gerust eens door onze steeds groeiende portfolio om dit aanbod te ontdekken.

De service van INVESTINSPAIN

Geen maanden meer zoeken tussen duizenden ondermaatse aanbiedingen, maar alleen exclusieve projecten die op uw wensen voor een droomverblijf in Spanje aansluiten. Deze parels van projecten kan u onder begeleiding bezoeken tijdens een inspectiereis. U krijgt ook de tijd om de omgeving te verkennen en met eigen ogen te zien wat Marbella zo’n aantrekkelijke badplaats maakt. Het project van uw wensen gevonden?

In Marbella real state kopen is, zoals in ieder land, een aangelegenheid waar veel bij komt kijken. Gelukkig staat INVESTINSPAIN voor u klaar om dit proces te stroomlijnen met uitmuntende service. Zorgeloos investeren in vastgoed aan de Costa del Sol? Maak vrijblijvend een afspraak bij ons kantoor te Mechelen of Utrecht, en er zal een Spaanse wereld voor u opengaan.

Verhuren of huren

Speciaal voor onze klanten bieden we de service aan om hun spectaculaire droompanden te verhuren. Voor onze klanten houdt dit een mooie huuropbrengst in wanneer ze zelf geen gebruik maken van hun tweede verblijf. Voor wie zelf een tweede verblijf overweegt én een onvergetelijke vakantie aan de Costa verlangt, is deze huurmogelijkheid een opportuniteit bij uitstek om de opties te leren kennen. Zoals u merkt, bestaat er voor iedereen een mogelijkheid om deze fantastische streek goed te leren kennen vanuit luxepanden op toplocaties. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wij zijn uw BIV-makelaar bij de aankoop van uw real estate in Marbella

BIV staat voor Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars.
Elke Belg die als zelfstandige vastgoedactiviteiten stelt, moet verplicht over een BIV-erkenning beschikken. En wie een BIV-erkenning heeft, staat onder toezicht van het Beroepsinstituut, wat betekent dat hij of zij zich strikt moet houden aan de deontologische code en de Plichtenleer van de vastgoedmakelaar. Daarenboven dient hij over een beroepsaansprakelijkheidsverzekering te beschikken. Dit houdt in dat u een stuk veiliger bent met uw aankopen in het mooie Spanje. Laat uw Spaanse droom dus werkelijkheid worden in plaats van een nachtmerrie met een nepmakelaar.

 

Jardinana

Vanaf € 298.000
Jardinana: uniek project van appartementen, penthouses en villa’s vlakbij het strand in La Cala de Mijas &#82 [meer]
Jardinana: uniek project van appartementen, penthouses en villa’s vlakbij het strand in La Cala de Mijas &#82 [meer]
2 – 42 – 3Meer info
Te koop

Villa Marbella Club

Prijs op aanvraag
Villa Marbella Club: Zeer unieke en moderne villa, afgewerkt in 2019, in het exclusieve Marbella club resort! Deze [meer]
Villa Marbella Club: Zeer unieke en moderne villa, afgewerkt in 2019, in het exclusieve Marbella club resort! Deze [meer]
69 1.370 m2Meer info

Grand View Marbella

Vanaf € 1.200.000
Grand View Marbella: 7 ruime luxe appartementen met panoramische zeezichten – Vanaf €1.200.000 Grand View Mar [meer]
Grand View Marbella: 7 ruime luxe appartementen met panoramische zeezichten – Vanaf €1.200.000 Grand View Mar [meer]
3 – 33Meer info

Villa Mandurah

Voor € 1.795.000
Villa Mandurah: Exclusieve villa met zeezicht in Monte Mayor – Voor €1.795.000 Villa Mandurah is een exclusie [meer]
Villa Mandurah: Exclusieve villa met zeezicht in Monte Mayor – Voor €1.795.000 Villa Mandurah is een exclusie [meer]
powered by Typeform
  • Geavanceerd zoeken

    € 0 naar € 5.000.000

  • Onze verschillende projecten

  • Gratis Downloads

Vergelijk projecten

Gratis E-BookHoe kiest u een SOLIDE NIEUWBOUW INVESTERING (+ 5% ROI)? 

21-pagina's met waardevolle informatie...gratis! In dit E-book onthullen we alle noodzakelijke kennis om een (nieuwbouw) investering tot een success te maken. + HANDIGE CHECKLIST!