Uw zoekresultaten

Marbella real estate: luxueus vastgoed aan de Costa del Sol

Marbella real estate: luxueus vastgoed aan de Costa del Sol – Weet u al welke prachtige vastgoedopportuniteiten op u wachten in Marbella? Het kloppend hart van de Costa del Sol biedt u ongekende mogelijkheden aan. Alles van nieuwbouw villa’s met uitzicht op zee en/of de beste golfbanen van Spanje, villa’s aan de Golden Mile, eerstelijns zeezicht appartementen en penthouses met panoramische zeezichten. Het kan zomaar van u zijn. Voor alle praktische zaken vertrouwt u op INVESTINSPAIN.

Hot topic: Marbella real estate

Vastgoed is booming in het schitterende Marbella. Als één van de meest kosmopolitische plaatsen van de Costa del Sol biedt Marbella een zeer ruim aanbod voor levensgenieters en vakantiegangers. U vindt er kunstgalerijen, een uitgebreid uitgaansleven, de beste golfbanen van Spanje en de luxe jachthaven Puerto Banus. Bovendien kan u er uitgebreid tijd besteden in allerlei exclusieve winkelcentra, designer boetieks, en vele cafés en hoogwaardige restaurants. Marbella is daarmee the place to be aan de zuidkust van Spanje. Geen wonder dat vastgoed er de afgelopen jaren blijft aantrekken. Op vlak van Marbella real estate komen er voortdurend interessante opportuniteiten bij, in de vorm van ongekend luxe nieuwbouwprojecten. Blader gerust eens door onze steeds groeiende portfolio om dit aanbod te ontdekken.

De service van INVESTINSPAIN

Geen maanden meer zoeken tussen duizenden ondermaatse aanbiedingen, maar alleen exclusieve projecten die op uw wensen voor een droomverblijf in Spanje aansluiten. Deze parels van projecten kan u onder begeleiding bezoeken tijdens een inspectiereis. U krijgt ook de tijd om de omgeving te verkennen en met eigen ogen te zien wat Marbella zo’n aantrekkelijke badplaats maakt. Het project van uw wensen gevonden?

In Marbella real state kopen is – zoals in ieder land – een aangelegenheid waar veel bij komt kijken. Gelukkig staat INVESTINSPAIN voor u klaar om dit proces te stroomlijnen met uitmuntende service. Zorgeloos investeren in vastgoed aan de Costa del Sol? Maak vrijblijvend een afspraak bij ons kantoor te Mechelen en er zal een Spaanse wereld voor u opengaan.

Verhuren of huren

Speciaal voor onze klanten bieden we de service aan om hun spectaculaire droompanden te verhuren. Voor onze klanten houdt dit een mooie huuropbrengst in wanneer ze zelf geen gebruik maken van hun tweede verblijf. Voor wie zelf een tweede verblijf overweegt én een onvergetelijke vakantie aan de Costa verlangt, is deze huurmogelijkheid een opportuniteit bij uitstek om de opties te leren kennen. Zoals u merkt, bestaat er voor iedereen een mogelijkheid om deze fantastische streek goed te leren kennen vanuit luxepanden op toplocaties. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Vergelijk projecten

Gratis E-BookHoe kiest u een SOLIDE NIEUWBOUW INVESTERING (+ 5% ROI)? 

21-pagina's met waardevolle informatie...gratis! In dit E-book onthullen we alle noodzakelijke kennis om een (nieuwbouw) investering tot een success te maken. + HANDIGE CHECKLIST!