geavanceerd zoeken

€ 0 naar € 9.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Bekijk resultaten
geavanceerd zoeken

€ 0 naar € 9.000.000

we hebben gevonden 0 uitslagen
Uw zoekresultaten

Waarom wonen in Costa del Sol?

Een mooi huis of appartement in het zonnige Costa del Sol, het klinkt als een droom voor vele mensen. Maar wat maakt de regio nou zou speciaal? Waarom zou u er gaan wonen? Hieronder geven wij een aantal redenen waarom het leven in Costa del Sol zo fantastisch mooi is.

Het schitterende weer

Stel u voor, u wordt wakker en u stapt uit uw heerlijke bed. U doet de gordijnen open en de felle zon begroet u. Met een strakblauwe lucht en de zon die altijd verwarmt, kunt u niet anders dan blij zijn. Meer zon en beter weer betekenen vaker buiten zijn en meer in contact zijn met uw medemens. Dit is de eerste en de meest voor de hand liggende reden om te verhuizen naar de Costa del Sol.

Mooie stranden

De provincie Malaga, waar de Costa del Sol deel van uitmaakt, beschikt over ruim 180 kilometer aan strand. Of u nu mooie baaitjes met hoge kliffen zoekt of de brede zandstranden, Malaga heeft het allemaal. Daarnaast heeft Malaga mooie gebouwen, leuke plekjes om te lopen en kunt u overal terecht voor een lekker hapje en drankje.

Lekker sporten in de zon

Costa del sol beschikt over vijftig golfbanen en wordt ook wel Costa del Golf genoemd. Door het mooie klimaat kunt u deze sport het gehele jaar door beoefenen. In het binnenland zijn er nog veel meer mogelijkheden zoals bergbeklimmen, mountainbiken, paardrijden, voetballen en ga zo maar door. Ook worden er langs de brede stranden diverse watersporten aangeboden. Voor ieder wat wils.

Goed eten

De traditionele Andalusische keuken is erg gevarieerd en gezond met veel verse vis en schaaldieren, groente, fruit en olijfolie. De Andalusische keuken blinkt uit in zijn eenvoud. Met een aantal simpele ingrediënten toveren de chefs altijd een uitblinkende maaltijd op tafel. Of het nu gaat om de gegrilde sardientjes of de heerlijke tapas, er is voor iedereen wel iets goeds te eten.

Prachtige cultuur en natuur

Het binnenland van Costa del Sol beschikt over een aantal beschermde natuurgebieden. Hieronder vallen een aantal bossen, berggebieden, wetlands en een woestijn. Als u zin heeft om te gaan fietsen of om te gaan wandelen, dan zijn de mogelijkheden eindeloos’. Een leuk uitstapje naar mooie witte dorpjes kan ook. Hier stapt u terug in de tijd en ziet u nog overblijfselen van de Moorse overheersing, (u kunt bijzondere kerkjes bezoeken en natuurlijk lekker eten.) Ook kunt u vanuit Costa del Sol gemakkelijk de mooie steden bezoeken.

Goede, snelle bereikbaarheid

Aangezien Costa Del Sol helemaal in het Zuiden van Spanje ligt, is het vliegtuig het meest voordehandliggende vervoersmiddel. Dagelijks vertrekken er vluchten naar de luchthaven van Málaga, van waar u makkelijk de taxi kan nemen naar uw eindbestemming. Voor diegene met een onoverwinnelijke vliegangst: Costa Del Sol is ook bereikbaar met de auto!

Mooie en goede woningen

Al het vorige klinkt fantastisch, maar u heeft er weinig aan als u niet over een mooie woning beschikt. Gelukkig zijn er in Costa del Sol genoeg woningen. Of u nu een ruim penthouse zoekt, een villa met eigen tuin en zwembad of een mooi appartement, Costa del Sol heeft het allemaal. Wij bij Investinspain staan elke dag voor u klaar om ervoor te zorgen dat u de perfecte woning krijgt in deze mooie levendige regio. Kijk hier alvast naar de verschillende woningen die we aanbieden en klik hier om contact met ons op te nemen.

Relatief veilige regio

Costa del Sol is een relatief veilige regio. De sfeer is gemoedelijk en als toerist kun je je redelijk onopvallend door de steden bewegen. Toch zijn er ook in Malaga en Marbella mensen die het op je geld en waardevolle spullen gemunt hebben. Zakkenrollers en gauwdieven zijn actief op straat en in het openbaar vervoer. Ze slaan vooral toe op plekken waar veel mensen samenkomen. Denk hierbij aan de belangrijkste toeristische bezienswaardigheden, het openbaar vervoer en in de winkelstraten. Pas dus altijd goed op!

Waarom kiezen voor INVESTINSPAIN?

Vind uw droom

Op zoek naar een buitenverblijf aan de Costa del Sol? Wij bekijken tijdens een afspraak in ons kantoor in Mechelen of Utrecht welke projecten u kunnen interesseren.

Vergelijk aanbiedingen