Uw zoekresultaten

Diensten

Wij maken zorgeloos investeren mogelijk

Onze meerwaarde blijft niet beperkt tot het aanbieden van de beste investering op locatie, maar tevens het aanbieden van de lokale vastgoedservices, zodat u zorgeloos uw pand kan betreden. Deze diensten bieden wij exclusief aan onze eigen INVESTINSPAIN-klanten, zodat wij de kwaliteit ervan kunnen blijven garanderen!

Juridisch & fiscaal advies

Professioneel advies is ‘Key’ in onze service verlening in het algemeen, dus zéker wanneer het over juridisch advies en/of fiscaal advies gaat.
Uw belangen worden in Spanje niet behartigd door een notaris, maar wel door een advocaat. Lees meer.

Vertalingen

Net zoals in eigen land, wordt alle documentatie in de eigen landstaal aangeleverd. Alles dient vervolgens ondertekend te worden in het Spaans, en derhalve zijn vertalingen van groot belang! Lees meer.

Verhuurservice

INVESTINSPAIN klanten kunnen de verhuur volledig aan ons uitbesteden. Verhuur kan een grote meerwaarde bieden voor uw investering en zorgt ervoor dat uw verblijf optimaal gebruikt wordt. Lees meer.

Property management

Het bezitten of huren van een woning, aan de Costa del Sol, of het nu voor persoonlijk gebruik is, of voor beleggingsdoeleinden, moet zorgeloos. Wij erkennen dat zowel uw tijd en uw woning hier in Spanje kostbaar zijn. Lees meer.

Totaalinrichting via homeinspain.be

Bij een exclusief appartement, penthouse of villa hoort een exclusief interieur. Een totaalinrichting waar persoonlijke behoeftes centraal staan. Wij verzorgen niet alleen uw inrichting op maat, maar ook het volledige logistieke proces (Stockage, transport, installatie en verwerking). Zo staat uw droomwoning klaar op 1 à 2 dagen! Lees meer.

Wil u uw toekomstige droom villa gaan bekijken?

Wij staan steeds voor u klaar

Spanje zit in onze DNA, we komen al vanaf kinds af aan in de regio en hebben ons hart al lang verloren. Vandaar de reden dat we met INVESTINSPAIN ons bedrijf hier hebben gevestigd. Met de verkoop van vastgoed in Costa del Sol willen wij onze passie met iedereen delen en hun dromen waarmaken. Het ware paradijs voor investeerders en levensgenieters.

Waarom kiezen voor INVESTINSPAIN?

Vind uw droom

Op zoek naar een buitenverblijf aan de Costa del Sol? Wij bekijken tijdens een afspraak in ons kantoor in Mechelen of Utrecht welke projecten u kunnen interesseren.

Vergelijk projecten

De beste projecten voor u geselecteerd!Doe onze enquete (duur: ong 4 min.)

Bent u op zoek naar onroerend goed te koop in Estepona, Marbella, of wellicht Mijas? Hoe gaat u DE PERFECTE WONING vinden in een constant veranderend vastgoed-landschap van +200 nieuwbouw projecten? Wij helpen u! Doe mee met onze enquete. Na afloop sturen wij persoonlijk de beste projecten in Costa del Sol op basis van UW WENSEN!

Nieuw! Een luxe inrichting geregeld op afstand. Ontdek Home in Spain, onze vernieuwde interieur design afdeling.

X