geavanceerd zoeken

€ 0 naar € 9.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Bekijk resultaten
geavanceerd zoeken

€ 0 naar € 9.000.000

we hebben gevonden 0 uitslagen
Uw zoekresultaten

Nueva Andalucía

De meest belangrijke zaken die u moet weten over Nueva Andalucía

  1. Algemeen
  2. Bezienswaardigheden
  3. Culinair genieten
  4. Lifestyle
  5. Nachtleven
  6. Shoppen
  7. Sport & Ontspanning
  8. Stranden & Beach clubs
  9. Vastgoed projecten
  10. Waarom Nueva Andalucía?

1. Algemeen

Wie denkt aan Nueva Andalucía denkt meteen aan Puerto Banús. Deze exclusieve jachthaven wordt dagelijks zeer druk bezocht. Terwijl Puerto Banús in de spotlight staat, biedt Nueva Andalucía veel meer rust aan. Hier vindt u veel kwalitatieve nieuwbouw projecten en exclusieve gated communities die samen een gemeenschap vormen die dagelijks geniet van een ontspannen leven aan de Costa del Sol, en dát op slechts een kleine afstand van het drukke Puerto Banús.

2. Bezienswaardigheden

Zoals aangegeven is Puerto Banús de meest belangrijke spot in Nueva Andalucía. Zowel op culinair vlak als op vlak van shoppen en uitgaan, biedt deze haven een grote verscheidenheid aan mogelijkheden. Hier raakt u nooit uitgekeken op alle weelderige luxe die er te vinden is. Wandel langs Calle Ribera en geniet van het mooie zicht op zee met de prachtige jachten die er gelegen zijn, of ga er ’s avonds uit in de meest exclusieve bars van de Costa del Sol.

3. Culinair genieten

Intussen is al duidelijk dat u in Puerto Banús een ruim assortiment aan gastronomie vindt. Maar zij die liever even uit de drukte blijven, kunnen in Nueva Andalucía zeker ook op andere plaatsen terecht.

Ga gerust eens lunchen of dineren bij Magna Café. Als u hier een tafel reserveert, vraag dan zeker naar een tafel op het terras, want van daaruit kan u gezellig uitkijken over de nabijgelegen golfbaan. Magna Café is sinds 2005 een maatstaaf voor een gezonde en biologische keuken, en de service is er uitstekend.

Net achter de haven van Puerto Banús kan u ook van heerlijke internationale keukens proeven. Occo bijvoorbeeld, is een Libanees restaurant waar ze de meest verfijnde Libanese gerechten serveren, telkens gebaseerd op verse ingrediënten. Of ga langs bij La Sala Banús voor een heerlijk ontbijt, lunch of diner, waarbij u ’s avonds in de bar ook kan genieten van live muziek. Bij La Sala Banús valt er altijd wat te beleven!

La Sala Banús

Een andere aanrader waar wij graag gaan, is Breathe. Dit sfeervol restaurant is gelegen achter Puerto Banús en biedt een verfrissende gastronomie aan met de beste seizoensgebonden producten.

Breathe restaurant

4. Lifestyle

Wanneer u in Nueva Andalucía vertoeft, zal u merken dat het zeer eenvoudig is om de drukte van Puerto Banús te kunnen mijden. Met de zee en de haven op slechts 10 minuten van u verwijderd, kan u hier ten volle genieten van al wat Nueva Andalucía te bieden heeft. Deze stad heeft alle facetten om een droomleven te creëren, met luxueuze nieuwbouw projecten vlakbij de Middellandse Zee, in een rustige omgeving waar een gezonde levensstijl heerst. Dit is een ideale locatie voor zowel jong als oud.

5. Nachtleven

Als u graag een avondje wil uitgaan aan de Costa del Sol, hoeft u vanuit Nueva Andalucía niet ver weg te gaan. Op slechts 10 minuten bevindt u zich in Puerto Banús, waar er oneindig veel mogelijkheden zijn.

In Nueva Andalucía zelf kan u dus perfect tot rust komen zonder gestoord te worden door de drukte vanuit de haven. Maar naargelang het u schikt, kan u wel genieten van de fijne bars en restaurants die vlakbij zijn.

6. Shoppen

Zoals verwacht liggen ook de meeste shops in Puerto Banús. Hier vindt u designerboutieks van topklasse en kan u ook langsgaan bij El Corte Inglés. Er zijn verschillende shoppingcentra te vinden zoals Centro Plaza of Marina Banús, maar de meeste designerlabels vindt u in de haven, langs Calle Ribera.

7. Sport & Ontspanning

Zoals in de meeste steden aan de Costa del Sol, is het zeker mogelijk om aan watersport te doen. Bij Water Sports Puerto Banús kan u jetskiën & waterskiën, windsurfen, kajakken en nog veel meer.

Daarnaast is golf, zoals op vele andere plaatsen, één van de grootste vrijetijdsbestedingen, en natuurlijk liggen enkele van die fantastische golfbanen in Nueva Andalucía.

Aloha Golf Club is een van de meest gerenommeerde golfclubs aan de Costa del Sol. Het parcours golft door bomen en meren met een prachtig uitzicht op de berg ‘La Concha’ en de Middellandse Zee. Javier Arana, de ontwerper, heeft de speelervaring nog verder verbeterd door het planten van een breed scala aan bomen en struiken die het hele jaar door voor een prachtig kleurenpalet zorgen.

Real Club de Golf Las Brisas streeft ernaar dé privé-club bij uitstek te zijn voor wie houdt van een uitzonderlijke golfervaring in een ontspannen omgeving. Hun focus ligt op het bieden van een uitstekende service, goed onderhouden faciliteiten, uitstekend eten en een verscheidenheid aan sociale evenementen voor hun leden en gasten.

Los Naranjos heeft een klassiek ontwerp met brede straten en strategisch geplaatste bunkers en waterhindernissen. Het werd verkozen tot Costa del Sol Golfbaan van het Jaar 2005 & 2008, en bovendien heeft deze golfbaan sinds de opening in 1977 verschillende belangrijke golfevenementen georganiseerd.

8. Stranden & Beach Clubs

Ook voor stranden en beach Clubs neemt u best een kijkje in Puerto Banús. De haven beschikt over 3 aangename stranden, namelijk Playa Nueva AndalucíaPlaya Puerto Banús en Playa del Rio Verde.

Playa Nueva Andalucía en Playa del Río Verde zijn beide bekroond met een blauwe EU-vlag. Dit wil zeggen dat ze beschikken over uitstekende faciliteiten en hoge normen op het gebied van hygiëne.

Playa Puerto Banús is gelegen naast de haven en Playa del Río Verde. Dit strand is iets meer dan een kilometer lang en is gevuld met fijn zand. Het water is hier rustig en ondiep, wat het zeer interessant maakt voor gezinnen. Hier vindt u leuke strandbars zoals bijvoorbeeld La Pesquera of Levante Beach Club, die beide heerlijke gerechten serveren in combinatie met de beste wijnen.

9. Vastgoed projecten

In Nueva Andalucía zijn er heel wat projecten te vinden van hoge kwaliteit. Neem zeker een kijkje bij de luxe villa’s van TreeTops Marbella, die er vlakbij gelegen zijn!

In onderstaand overzicht krijgt u een duidelijk beeld waarom Nueva Andalucía perfect voor u is.

  • Rustige en luxueuze omgeving
  • Vlakbij Puerto Banús
  • Zeer veel kwalitatieve nieuwbouw
  • Excellente golfbanen
  • Ideale ligging voor jong en oud
  • Op 40 minuten van de luchthaven van Málaga

Laat een antwoord achter

Vergelijk aanbiedingen