geavanceerd zoeken

€ 0 naar € 9.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Bekijk resultaten
geavanceerd zoeken

€ 0 naar € 9.000.000

we hebben gevonden 0 uitslagen
Uw zoekresultaten

Marbella

De meest belangrijke zaken die u moet weten over Marbella

  1. Algemeen
  2. Bezienswaardigheden
  3. Culinair genieten
  4. Lifestyle
  5. Nachtleven
  6. Shoppen
  7. Sport & Ontspanning
  8. Stranden & Beach clubs
  9. Vastgoed projecten
  10. Waarom Marbella?

1. Algemeen

Marbella is een zeer begeerde plaats aan de Costa del Sol. Het is een levendige stad, die mensen steeds aanmoedigt om actief te blijven. Door de aanwezigheid van clubs, shops, golfbanen, enzovoort, valt hier namelijk altijd wat te beleven. Marbella mag dan wel een glamoureuze plaats zijn, maar het is zeer toegankelijk voor iedereen.

Marbella coast INVESTINSPAIN
Marbella

2. Bezienswaardigheden

Als u graag Marbella wilt verkennen, is het aangeraden om zeker langs het historisch stadscentrum te passeren. Heel wat mensen zien dit vaak over het hoofd, maar hier kan u gezellig wandelen doorheen de smalle witte straten en kan u leuke winkeltjes en kunstgalerijen ontdekken.

Op Plaza de Los Naranjos, dat gelegen is in het historische centrum, kan u vertoeven in één van de bars of restaurants die er aanwezig zijn. Het plein heeft zijn naam niet voor niets gekregen, want het wordt gekenmerkt door de vele sinaasappelbomen die er te vinden zijn. Het dateert uit 1485, en werd aangelegd met een typisch Spaans-Christelijk ontwerp. Hier kunt u perfect aan sightseeing doen en de monumenten op en rondom het plein verkennen. Stop even bij Casa Consistorial (nu ingericht als stadhuis) en wandel zeker langs Iglesia Mayor de la Encarnación!

Als u even de natuur in wilt, kunt u Parque La Alameda bezoeken dat gelegen is ten zuide van de historische binnenstad. Dit 18e eeuws park is zeer geliefd bij de inwoners die er graag wandelen en uitrusten in de schaduw van de weelderige planten en bomen. Daarnaast worden er doorheen het jaar ook tal van activiteiten georganiseerd zoals markten en festivals.

Als u het het Alameda park verlaat en richting zee loopt, komt u terecht op la Avenida del Mar. Dit is een mooie brede boulevard waar beelden van Salvador Dalí tentoongesteld staan, en de straat op een surreëel openluchtmuseum lijkt. Ook hier kan u gezellig wandelen of genieten van een lekker glaasje in één van de bars.

3. Culinair genieten

Marbella is dé bestemming waar u het hele jaar door kan genieten van de verscheidenheid aan gastronomie die de stad te bieden heeft. Wanneer u door het historisch centrum van Marbella wandelt en graag ter plaatse wilt lunchen of dineren, kan u langsgaan bij restaurant Zozoï. Hier worden heerlijke seizoensgebonden gerechten geserveerd, die zijn bereid met verse lokale ingrediënten.

Daarnaast vindt u op Plaza de Los Naranjos Restaurante Paco Jiménez. Hier bereidt de chef de meest verfijnde gerechten uit de traditionele mediterraanse en internationale keuken.

Indien u graag wil vertoeven langs de kust, is dat geen enkel probleem! Ook hier zijn er tal van gezellige restaurants en bars aanwezig zoals onder andere Soleo Marbella. Dit restaurant staat bekend staat om zijn elegante esthetiek, zijn voortreffelijke en professionele service en zijn uitstekende keuken. Het design binnenin brengt u naar een klassiek, elegant en glamoureus schip en de spiegels zorgen ervoor dat u de zee nooit uit het oog verliest.

4. Lifestyle

Al jaar en dag bezit Marbella een zeer grote aantrekkingskracht. Logisch, gezien het zowat de parel van de Costa del Sol is. Onder andere het klimaat, de levensstijl en de bekende golfbanen zijn belangrijke redenen waarom Marbella zo geliefd is. Het is een levendige stad die voor elke generatie wat te bieden heeft. Daarom komen hier jaarlijks duizenden toeristen genieten van alle aanwezige luxe.

Marbella

5. Nachtleven

Wie verblijft in één van de kleinere steden aan de Costa del Sol, komt al snel terecht in Marbella als die wil genieten van een avondje uit. Hier kan u uitgebreid dineren langs het strand of in één van de smalle witte straatjes van het historisch centrum. Wie daarna graag nog een stapje in de wereld wil zetten, vindt hier ook meteen genoeg uitgaansmogelijkheden.

Net achter de kust kan u uitgaan bij La Suite Marbella. De 600m2 aan clubruimte combineert een NYC loftgevoel met het Romeinse erfgoed van het hotel waar La Suite is gevestigd. Daarnaast is La Terrasse de magische buitenlocatie van de club. Hier spelen geregeld nationale en internationale top DJ’s.

Een andere aanrader in Marbella is Olivia Valère. Dit is een verfijnde nachtclub waar iedereen een fijne avond kan beleven. Van feestgangers die zich willen uitleven op de dansvloer tot mensen die graag even willen relaxen op het buitenterras.

6. Shoppen

Shoppen zit mee verweven in de cultuur van Marbella. Daarom is dit ook één van dé redenen waarom de stad zo populair is. Hier kan u terecht voor zowel commerciële winkels en designerboetkieks, alsook voor artisanale producten bij lokale shops.

U kan best beginnen bij La Avenida Ricardo Soriano, dit is één van de belangrijkste winkelstraten in Marbella. Langs deze boulevard vindt u de beste winkels en de meest exclusieve merken.

Daarna kunt u doorgaan naar Plaza de los Naranjos, want het historisch centrum van de stad ligt niet ver van de boulevard. Hier vindt u meer artisanale artikelen en vindt u een mooie selectie van ambachtelijke winkels, souvenirwinkels en kunstgalerieën.

Wie nog niet genoeg heeft van het shoppen en graag nog een stap verder wil gaan, kan best ook eens langs Puerto Banús passeren. Deze mondaine haven ligt op zo’n 15 minuten van Marbella en is een paradijs op vlak van shoppen. Met El Corte Inglés aanwezig en talloze designerboetieks aan de jachthaven, vindt u hier altijd iets naar uw zin!

7. Sport & Ontspanning

Met meer dan 50 golfbanen wordt de Costa de sol niet voor niets ook Costa del Golf genoemd. Enkele van deze golfbanen zijn gelegen in Marbella en zijn zeker de moeite waard om er een balletje te slaan.

Marbella Club Golf ligt in het hart van de Costa del Sol en beschikt over 18 holes. Met een totale lengte van 6.247 meter wordt deze golfbaan verrijkt met prachtige meren en watervallen, evenals zorgvuldig gevormde banen. Spelers kunnen hier 100% genieten van een geweldige dag golf.

Naast golf is tennis ook heel aanwezig in Marbella. Tennisliefhebbers kunnen trainen bij Puente Romano Marbella. Deze club werd geopend in 1979 door Björn Borg en heeft sindsdien enkele van de allerbeste sterren op internationale toernooien en zelfs wereldberoemde muzikanten in openluchtconcerten ontvangen. Of u nu een fervent speler bent of een beginner, bij Puente Romano kan u rekenen op zeer professionele coaching.

Natuurlijk zijn er naast golf en tennis nog tal van andere sportmogelijkheden te vinden. Spring bijvoorbeeld binnen bij Nalusur en ontdek welke activiteiten u met hun kan doen zowel op zee als op het land. Wil u graag gaan mountainbiken of toch liever kajakken? In Marbella kan het allemaal.

8. Stranden & Beach Clubs

Marbella beschikt over een zeer mooie en aangename kustlijn met verschillende stranden.

Zo vindt u er onder andere Playa del Cable, of ook bekend als Bounty Beach (vernoemd naar de beach bar). Op dit strand kan u kajaks en waterfietsen huren en het is er ideaal om beachvolley te spelen. Wanneer u daarna wil relaxen, kan u genieten van een heerlijke maaltijd of cocktail bij Bounty Beach.

Playa de la Bajadilla ligt vlakbij het stadscentrum en heeft een ondiepe toegang tot het water. Hierdoor is het zeer geliefd bij families met kleine kinderen.

Daarnaast is ook Playa de Venus een fijn strand waar u kan waterfietsen of kan relaxen op de vele ligstoelen onder de parasols. Bij Mahiki Beach kan u ligbedden huren en genieten van een heerlijke cocktail, of later op de avond dineren bij hun vernieuwde tropical grill.

9. Vastgoed projecten

Als u graag permanent wil verblijven in Marbella om te kunnen genieten van alle faciliteiten, kan u een kijkje nemen in ons portfolio. Hier zijn tal van exclusieve nieuwbouwprojecten te vinden.

10. Waarom Marbella?

In onderstaand overzicht krijgt u een duidelijk beeld waarom Marbella perfect voor u is.

  • Levendige stad
  • Rustieke kant in stadscentrum
  • Aangename stranden
  • Ruim aanbod aan shops en designerboutieks
  • Bruisend nachtleven
  • Toegankelijk voor iedereen
  • Op 35 minuten van de luchthaven van Málaga.

Laat een antwoord achter

Vergelijk aanbiedingen