Uw zoekresultaten

Villa te koop Spanje: uw droomhuis aan de Costa del Sol

Villa te koop Spanje: uw droomhuis aan de Costa del Sol Het gebied rond Marbella is met haar milde klimaat, vele faciliteiten en goede bereikbaarheid een regio die heel goed in de vastgoedmarkt ligt. Als ervaren vastgoedmakelaar in België én Spanje kunnen we u een sublieme selectie van schitterende villa’s in de meest gewilde plaatsen van deze Spaanse regio aanbieden. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken over praktische bekommernissen dankzij onze uitgebreide aftersales service. INVESTINSPAIN begeleidt u zowel voor, tijdens als na de aankoop van uw nieuwe villa in Spanje.

 1. De mooiste villa’s te koop in Spanje
 2. Villa te koop Spanje: Vind de ideale woning

1. De mooiste villa’s te koop in Spanje

Leven als God in Spanje: zon, zee, strand en vooral geen zorgen, daar staat de Costa del Sol om bekend. Toch is niet alleen deze kustlijn uniek. Het binnenland van Andalusië heeft u ook veel te bieden, zeker in termen van meer rust, allerhande sportfaciliteiten en de typische Andalusische dorpjes. Ideaal als locatie voor een tweede verblijf om in alle denkbare luxe te overwinteren, of puur als slimme investering mocht u interesse hebben in verhuur mogelijkheden. Ook deze optionele verhuur van uw Spaanse villa kunnen we voor u regelen. Ga onbekommerd genieten van het Spaanse leven en strijk meteen een mooie huuropbrengst op, zonder tijd te verdoen.

Ontdek snel ons steeds groeiende aanbod aan droomvilla’s met uniek design en alle mogelijke glamour en luxe waar u van droomt. Dat alles gecombineerd met een excellente omgeving en een goed geregelde beveiliging van uw luxepand, zorgt ervoor dat u zorgeloos van uw spectaculaire tweede verblijf aan de Costa kan genieten. Bent u een project tegengekomen waar u meer van wil weten? Dan kan u ons steeds vrijblijvend contacteren. We informeren u graag over de mogelijkheden om uw dromen te laten uitkomen.

Villa te koop Spanje

2. Villa te koop Spanje: Vind de ideale woning

Het aanbod van villa’s in Spanje selecteren wij rechtstreeks door de samenwerking met ons netwerk van projectontwikkelaars ter plaatse. Waar het om draait is dat u met een ontspannen en veilig gevoel de Spaanse luxevilla van uw dromen vindt. Denk aan state of the art-architectuur op geweldige locaties met uitstekende bereikbaarheid. Villa’s die van alle luxe voorzien zijn om u te laten genieten van het Spaanse leven. Marbella, Estepona, Cancelada,… genoeg bruisende plaatsen waaruit u kan kiezen in ons portfolio om uw droomvilla te vinden. Ontdek de lokale cultuur en ontspanningsmogelijkheden samen met vrienden en familie vanuit uw eigen Spaanse villa.

Bekijk het steeds uitbreidende aanbod aan de hand van ons portfolio, projectbrochures en/of een eerste vrijblijvende afspraak om uw wensen in kaart te brengen. Bovendien bieden we ook een inspectiereis van drie dagen aan. INVESTINSPAIN organiseert inspectiereizen van België naar Marbella vanuit alle luchthavens. Indien u interesse heeft in één of meerdere projecten, kunnen we voor u uw inspectiereis inplannen. Dit kan zowel tijdens de week als in het weekend. Indien u vervolgens overgaat tot het aankopen van uw droomwoning via INVESTINSPAIN, betalen we uw volledige reis terug!

Ontdek de onbeperkte mogelijkheden van ons exclusief aanbod. Ongetwijfeld zult u van een prachtige villa aan de Costa del Sol uw nieuwe thuis maken. En voor alle praktische zaken kan u gebruik maken ons uitgebreid servicepakket: inrichting van uw villa, beveiliging, onderhoud, enzovoort.

Aarzel niet om een vrijblijvende afspraak te maken in één van onze kantoren!

  Te koop

  La Fuente Marbella

  Vanaf € 1.980.000
  La Fuente Marbella: Hoogwaardige villa’s vlakbij het strand in Marbella – Vanaf €1.980.000 La Fuente Marbella is een nieuw concept van luxe woningen [meer]
  La Fuente Marbella: Hoogwaardige villa’s vlakbij het strand in Marbel [meer]
  4 - 44 - 4Meer info
  Te koop

  HIGUERON WEST

  Vanaf € 275.000
  Higueron West: Top contemporary project met uitzicht op de kust van Fuengirola- vanaf €275.000 Higueron West is een hoogwaardige, innovatieve en duurzame reside [meer]
  Higueron West: Top contemporary project met uitzicht op de kust van Fuengir [meer]
  2 - 42 - 3Meer info
  Te koop

  PALO ALTO

  Vanaf € 445.000
  Palo Alto: Luxe appartementen in de bergen van Ojen, Marbella. – Vanaf €445.000 Ontdek een plaats van natuurlijke schoonheid, op het prachtige Andalusisch [meer]
  Palo Alto: Luxe appartementen in de bergen van Ojen, Marbella. – Vana [meer]
  2 - 4 87 - 220 m2Meer info
  Te koop

  VELAYA

  Vanaf € 792.000
  Velaya: Frontline beach project van appartementen en bungalows gelegen tussen Marbella en Estepona- vanaf €792.000 De 38 woningen en faciliteiten van Velaya zij [meer]
  Velaya: Frontline beach project van appartementen en bungalows gelegen tuss [meer]
  2 - 4 150 - 410 m2Meer info
  • Geavanceerd zoeken

   € 0 naar € 5.000.000

  • Onze verschillende projecten

  • Gratis Downloads

  Vergelijk projecten

  Gratis E-BookHoe kiest u een SOLIDE NIEUWBOUW INVESTERING (+ 5% ROI)? 

  21-pagina's met waardevolle informatie...gratis! In dit E-book onthullen we alle noodzakelijke kennis om een (nieuwbouw) investering tot een success te maken. + HANDIGE CHECKLIST!