geavanceerd zoeken

€ 0 naar € 9.000.000

Uw zoekresultaten

Op zoek naar een luxueuze villa te huur in Marbella?

Op zoek naar een villa te huur Marbella? Ontdek het groeiende aanbod exclusieve vakantiewoningen in Spanje via INVESTINSPAIN – Onze klanten bieden hun vakantieaccommodatie aan de Costa del Sol aan voor korte en langere periodes. Alles van villastijl appartementen tot ruime penthouses met spectaculaire zichten. En dit alles met een goede bereikbaarheid in het kloppend hart van de Costa del Sol: Marbella!

  1. Villa te huur Marbella: De perfecte vakantie
  2. Aankoop als investering a.d.h.v. verhuur
  3. Boek uw droomvakantie

1. Villa te huur Marbella: De perfecte vakantie

Wanneer u ons constant uitbreidende aanbod bekijkt, merkt u dat we enkel de meest luxueuze vakantiewoningen aanbieden. Wat dacht u van een uitvalsbasis met adembenemend uitzicht over de omringende zee, bergen, meren en golfparcours? Natuurlijk verwacht u meer dan een spectaculair uitzicht van uw vakantie. De prestigieuze complexen bieden verschillende mogelijkheden voor wie houdt van rust, ontspanning, gastronomie of natuur.

Geniet van het gemak van een upmarket villa te huur op een steenworp van allerlei faciliteiten zoals zwembaden, een gym, een bar, spa en restaurant. Dit vlakbij stranden, golfbanen en dergelijke waar u allerlei activiteiten kan doen. Beleef uw vakantie op een idyllische plek met alle luxe en de diensten die de Costa del Sol u kan aanbieden.

Op vakantie in een frontline beach house met de luxevoordelen van een private villa? Dat kan! Deze unieke plaats wacht op u, waar een aangenaam microklimaat zorgt voor zon gedurende bijna alle dagen van het jaar. Een droompand aan zee, met grote zonneterras, gym en infinity-pool vormt de ideale uitvalsbasis voor een topvakantie in Zuid-Spanje. Uitstekend gelegen om te genieten van de kunst, cultuur en gastronomie van de regio. U kan het bruisende uitgaansleven ontdekken, genieten van de verse visvangst in pittoresk restaurants, shoppen in boetieks, uren bij het zwembad ontspannen, een wijngaard bezoeken en nog veel meer. U kan enerzijds volledig tot rust komen in dit ideale klimaat, maar hoeft zich anderzijds geen moment te vervelen. De Costa del Sol biedt voor iedereen wat wils.

Salon Eucaliptos

2. Aankoop als investering a.d.h.v. verhuur

Zoekt u eerst een villa te huur om de regio Marbella te verkennen en daarna zelf een aankoop te doen als investering? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u namelijk met de aankoop van uw droomwoning en bovendien ook met de verhuur achteraf! Aan de hand van ons servicepakket zorgen we ervoor dat u zorgeloos kan investeren in de Costa del Sol. Ontdek hieronder wat wij zoal verzorgen:

Verhuur organisatie voor IIS klanten

Investering:

Indien u de aankoop van uw villa als investering wil benutten, raden we aan om aan lange termijn verhuur te doen.

Eigen gebruik:

U wil een villa kopen voor eigen gebruik, maar u kan er helaas niet permanent verblijven? Dan is korte termijn verhuur een goede optie. Hiermee kan u voor een klein rendement zorgen en wordt uw verblijf ten volle benut wanneer u er niet bent.

INVESTINSPAIN Verhuurservice:

INVESTINSPAIN zorgt er niet enkel voor dat de aankoop van uw droomvilla vlekkeloos verloopt, maar ook de verhuurservice nemen wij graag voor onze rekening. Dit wil zeggen dat we de volledige opvolging doen van begin tot eind.

  • Verhuuraanvragen opvolgen
  • Verhuurcontracten opmaken
  • Sleuteloverdracht
  • Onderhoud voor, tijdens en na het verblijf
  • Controle na verhuurperiode

Alles gebeurt steeds in overleg met u als eigenaar, zodat u van alles op de hoogte bent.

Villa te huur Marbella

3. Boek uw droomvakantie

Meer weten over villa’s te huur rond Marbella vlakbij de beste golfterreinen van het land en/of op wandelafstand van het strand? Boek nu of contacteer ons voor meer informatie over alle faciliteiten van de aangeboden accommodaties. U boekt een vakantie van de bovenste plank wanneer u geniet van de ongekende luxe die deze vakantiewoningen u doorheen het jaar kunnen bieden.

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie!

[contact-form-7 id=”37475″]

Panden te huur

Te huur

Palo Alto – Luxueus 2 slaapkamer gelij...

Prijs op aanvraag
Palo Alto: Luxueus 2 slaapkamer gelijkvloers appartement te huur Het appartement is gelege ...
2 2 94 m2gegevens
Niels Bruggeman

Vergelijk aanbiedingen