€ 0 naar € 5.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Bekijk resultaten
Uw zoekresultaten

Villa kopen Marbella: uw eigen luxueuze villa kopen via INVESTINSPAIN

Villa kopen Marbella: uw eigen luxueuze villa kopen via INVESTINSPAIN – Beeld u eens in: uw private villa in Marbella met zeezicht. Mogelijk ook pal gelegen aan de beste golfbanen van Spanje. Dit natuurlijk gecombineerd met alle wenselijke faciliteiten in de buurt, plus een goede internationale bereikbaarheid. Maar hoe realiseert u dit? INVESTINSPAIN is gespecialiseerd makelaar in prestigieus vastgoed te Marbella en omstreken. Wij zijn er voor u om zorgeloos het proces van de aankoop van buitenlands vastgoed te doorlopen. INVESTINSPAIN helpt u uw droomvilla te vinden en staat u bij in het regelen van praktische zaken, plus we verschaffen u juridisch en fiscaal advies. Pak gauw uw koffers voor een inspectietrip.

Uw droom om een villa te kopen in Marbella wordt werkelijkheid

Villa kopen in Marbella? Uw private villa met zwembad in het kosmopolitische Marbella hoeft geen dagdroom te blijven. Vastgoedmakelaar INVESTINSPAIN helpt u de meest adembenemende nieuwbouwprojecten in Marbella te vinden. Welke liefhebber van de Costa del Sol droomt niet van hun eigen luxueuze verblijf in dit paradijs? Uiteraard maakt dit de concurrentie om toplocaties voor nieuwbouwprojecten groot. Gelukkig kan INVESTINSPAIN ons lokale netwerk van toparchitecten en projectontwikkelaars aanspreken om voor u de beste projecten te vinden. Laat ons uw droomvilla op de mooiste plaatsen in Marbella vinden.

In onze projectportfolio vindt u adembenemend mooie villa’s vlak aan het strand, villa’s met schitterend uitzicht vlak naast een golfterrein, en nog veel meer moois. U wenst een villa te kopen in de Golden Mile? Ook dan hebben we vastgoed geheel in uw gading. Wat uw wensen voor uw villa in Marbella ook zijn, INVESTINSPAIN helpt u ze waar te maken. Kom daarom vrijblijvend uw wensen bespreken in ons kantoor te Mechelen of in Utrecht. Maak uw afspraak, wij horen graag wat uw dromen zijn en hoe we ze samen kunnen realiseren.

Villa kopen Marbella: INVESTINSPAIN helpt u zorgeloos investeren

Via ons uitzonderlijke servicepakket kan u zorgeloos investeren in het mooiste vastgoed dat Marbella te bieden heeft. Wij begeleiden u voor, tijdens en na de aankoop van uw droomvilla in Marbella. Wij adviseren u met betrekking tot juridische en fiscale vragen en bezorgen u vertalingen van belangrijke documenten verbonden aan de verkoop. Ziet u het niet zitten om in Spanje verschillende meubelwinkels te bezoeken om uw pand in te richten? Via onze service totaalinrichting kan u uw nieuwe villa in Marbella volledig inrichten vanuit de showrooms in België. Verder doen we het volledig Property Management van uw villa en kunnen we het verhuur van A tot Z regelen.

Dus u heeft een interessant project gezien? Maak dan vlug een afspraak voor een begeleid bezoek aan de projecten die uw goedkeuring wegdragen. Tijdens deze inspectiereis beantwoorden we al uw vragen en nemen we eventuele zorgen weg. Laat ons u assisteren uw droomvilla te kopen in Marbella.

Te koop

Elie Saab Villas

Vanaf € 8.300.000
Elie Saab Villas: Unieke collectie van 5 prestigieuze villa’s gelegen te Sierra Blan [meer]
Elie Saab Villas: Unieke collectie van 5 prestigieuze villa’s gelegen te Sierra Blanca Marbella – Vanaf [meer]
Te koop

Abu 14 Marbella

Vanaf € 771.000
Abu 14 Marbella: High-end appartementen op 200 meter van het strand – Vanaf €771.000 [meer]
Abu 14 Marbella: High-end appartementen op 200 meter van het strand – Vanaf €771.000 ABU 14 is een spectacula [meer]
Te koop

Villa Senses

Voor € 3.695.000
Villa Senses: Instapklare villa in Marbella, volledig ingericht in Ibiza-style voor €3.695 [meer]
Villa Senses: Instapklare villa in Marbella, volledig ingericht in Ibiza-style voor €3.695.000 Villa Senses is een [meer]

MARBELLA CLUB HILLS PENTHOUSE

Voor € 1.275.000
Marbella Club Hills: penthouse met panoramische zichten –  €1.275.000 Marbella Club [meer]
Marbella Club Hills: penthouse met panoramische zichten –  €1.275.000 Marbella Club & Puento Romano Hotel [meer]
powered by Typeform

Vergelijk aanbiedingen

De beste vastgoed beleggingen in 2023?Download de GRATIS gids

Hoe kiest u een SOLIDE NIEUWBOUW INVESTERING (+ 5% ROI)? 

+ HANDIGE CHECKLIST! 
+ Huurinkomsten voorbeeld
+ 3 Ideale beleggingspanden

De beste projecten in uw inbox

De ideale woning vinden uit +200 projecten?
Start HIER & ontvang de beste woningen in Costa del Sol op basis van UW WENSEN!

Een luxe inrichting geregeld op afstand. Ontdek onze Interieur Design afdeling Home in Spain.

X