€ 0 naar € 5.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Bekijk resultaten
Uw zoekresultaten

Vastgoed Spanje: uw ideale woning aan de Costa del Sol

Vastgoed Spanje: uw ideale woning aan de Costa del Sol – Bent u op zoek naar een luxueus tweede verblijf aan de prachtige Costa del Sol? Wij stellen enkel de beste projecten aan de Costa del Sol voor. Bekijk zeker eens de nieuwe ontwikkelingen in onze portefeuille en ontdek welke luxueuze appartementen en villa’s we ter beschikking hebben voor u!

 

  1. Vastgoed Spanje, een groeiende markt
  2. Leven aan de Costa del Sol
  3. INVESTINSPAIN geeft u advies

 

1. Vastgoed Spanje, een groeiende markt

De Spaanse vastgoedmarkt heeft talloze prachtige investeringsmogelijkheden: er zijn veel interessante nieuwe projecten op de meest gewilde locaties aan de Costa del Sol. U kan er villa’s en appartementen terugvinden aan interessante prijzen en er wordt bovendien verwacht dat in 2020 de prijzen van woningen en appartementen op toplocaties nog steeds zeer interessant zullen zijn! Goed om te weten dus voor wie er wil gaan genieten van een Spaanse levensstijl of voor diegenen die op zoek zijn naar een rendabele investering. In het geval dat u verkiest om uw spaargeld te investeren, is dit een zeer goede regio voor interessante opportuniteiten.

Ontdek de luxueuze vastgoedmarkt aan de Costa del Sol. Dankzij ons lokaal netwerk, kunnen we verschillende mogelijkheden bieden voor penthouses, appartementen, villa’s en townhouses. Niet alleen de projecten zelf zijn spectaculair, maar ook de locaties. Al onze projecten zijn gelegen op toplocaties, dicht bij allerlei faciliteiten en met prachtige uitzichten in Marbella, Estepona, Guadalmina, Fuengirola en vele andere trendy locaties.

2. Leven aan de Costa del Sol

Als een lokale expert gevestigd in Malaga aan de Costa del Sol, kennen we de regio zeer goed en kunnen we u alles vertellen over de beste locaties en faciliteiten en nieuwbouw in Spanje. Plaatsen zoals Marbella, Estepona en Puerto Banus bieden alles wat u nodig heeft om te genieten van uw vrije tijd. Hier vindt u namelijk enkele van de beste golfbanen van Europa, een mediterraan klimaat, een mooie kustlijn, veel cultuur, verfijnde restaurants, watersportfaciliteiten, natuurgebieden,…

Het is een ware droom om te kunnen genieten van prachtige uitzichten, een ideaal klimaat en zeer veel faciliteiten vanuit uw eigen woning. Laat u begeleiden door INVESTINSPAIN om van deze droom een realiteit te maken. Wij helpen u tijdens de oriëntatiefase, vóór de aankoop en zelfs na de aankoop van uw nieuwe woning aan de Costa del Sol. Zo kunnen we u bijvoorbeeld helpen met al uw fiscale en juridische vragen, want hiervoor werken we samen met een gespecialiseerd team van fiscalisten en advocaten. Daarnaast kunnen wij u ook bijstaan bij het bemeubelen van uw nieuwe woning of met het property management ervan, zodat u steeds zicht heeft op wat er gebeurt in uw nieuwe villa of appartement. Ook de verhuur van uw woning kan INVESTINSPAIN op zich nemen!

Het doel van INVESTINSPAIN is om een zorgeloze investering in vastgoed in Spanje mogelijk te maken. Geniet van uw vakantiewoning of van een interessante investering! Contacteer ons en maak een afspraak zodat we uw droom aan de Costa del Sol kunnen realiseren.

3. INVESTINSPAIN geeft u advies

Heeft u een interessant project gezien en wenst u meer informatie? Aarzel zeker niet om ons op de hoogte te houden, zodat we u kunnen bijstaan. Een eerste stap om het aankoopproces te vereenvoudigen, is het inplannen van een meeting op kantoor om interessante projecten met u te overlopen. Daarna volgt een inspectietrip om een aantal geselecteerde projecten te bezoeken en de regio te verkennen. Maak een afspraak in ons kantoor te Mechelen en vraag ons naar de voorwaarden!

Heeft u nog twijfels over de regio waar u wilt investeren of weet u niet goed wat voor project bij uw wensen aansluit? Neem dan zeker deel aan de INVESTINSPAIN enquête! Op basis van uw gegevens sturen we u nadien interessante projecten!

powered by Typeform
Te koop

La Finca de Jasmine

Vanaf € 975.000
La Finca de Jasmine: Adembenemend villa project in Benahavís – Vanaf €975.000 La Finca de Jasmine is gelegen aan de rand van Marbella. Het is een beveilig [meer]
La Finca de Jasmine: Adembenemend villa project in Benahavís – Vanaf [meer]
Te koop

Oceanic

Vanaf € 1.038.520
Oceanic: Nieuwbouw project van 25 villa’s in La Duquesa – Vanaf €1.038.520 OCEANIC bestaat uit 25 spectaculaire villa’s met adembenemende zich [meer]
Oceanic: Nieuwbouw project van 25 villa’s in La Duquesa – Vanaf [meer]
Te koop

Palo Alto Villa’s

Vanaf € 1.200.000
Palo Alto Villa’s: Exclusieve villa’s tussen de prachtige heuvels van Ojén – Vanaf €1.200.000  Ontdek Palo Alto, een exclusieve heuveltop comm [meer]
Palo Alto Villa’s: Exclusieve villa’s tussen de prachtige heuve [meer]
Te koop

Ikkil Bay

Vanaf € 1.785.000
Ikkil Bay: Frontline beach villa appartementen vlakbij jachthaven van Estepona vanaf €1.785.000 Ikkil Bay is een frontline beach nieuwbouwproject dat gelegen is [meer]
Ikkil Bay: Frontline beach villa appartementen vlakbij jachthaven van Estep [meer]

Vergelijk aanbiedingen

De beste projecten voor u geselecteerd!Doe onze enquete

DE PERFECTE WONING vinden in een constant veranderend vastgoed-landschap van +200 nieuwbouw projecten? Wij helpen u! Doe mee met onze enquete. Na afloop sturen wij persoonlijk de beste projecten in Costa del Sol op basis van UW WENSEN!