Uw zoekresultaten

Tweede verblijf in Spanje aankopen met hulp van lokale expert

Tweede verblijf Spanje aankopen met advies van een lokale expert – veel landgenoten zijn reeds gestart met hun zoektocht naar een tweede huis in Zuid-Spanje. Er zijn redenen genoeg om deze keuze te maken: een ideaal klimaat, natuurlijke schoonheid, resort faciliteiten, ontspanning en natuurlijk de aantrekkelijke vastgoedopportuniteiten aan de Costa del Sol. Estepona, Marbella, Cancelada, Benahavis… We hebben prachtige woningen in deze regio beschikbaar voor u. Het maakt geen verschil of u een luxeappartement of een prachtvilla zoekt. Belgische makelaar in Spanje en België, INVESTINSPAIN, helpt u aan uw eigen tweede verblijf op toplocaties.

Aandachtspunten tweede verblijf in Spanje kopen

Op zoek naar een second home in Spanje? Weet dat de Spaanse vastgoedmarkt volgens andere regels speelt dan de Vlaamse. Daarom laat u zich best bijstaan door een lokale expert zoals INVESTINSPAIN. Wij zijn vertrouwd met de plaatselijke gebruiken en mogelijke valkuilen. We helpen u vermijden dat u iets koopt dat juridisch niet in orde is. Dit doen we zowel vanuit onze ervaring, ons netwerk aan partners en onze samenwerking met een team van advocaten en fiscalisten.

U bespaart bovendien ook de tijd van het zelf zoeken naar waardige aanbiedingen. Wij zorgen dat u enkel het beste upmarket vastgoed aangeboden krijgt dat aan uw specifieke wensen voldoet. Kom eens langs in ons kantoor te Mechelen, zodat wij uw dromen en budget leren kennen. Op basis van dit gesprek kunnen we een portfolio voorleggen van projecten die voldoen aan uw wensen.

Welk soort pand zoekt u, wat is haalbaar binnen uw budget, hoe zit het met de administratie en waar moet u op letten tijdens het aankoopproces? Op deze en nog honderd andere vragen geeft INVESTINSPAIN als Belgische vastgoedmakelaar met specialisatie in Marbella graag antwoord.

Tweede verblijf Spanje: Op inspectietrip

Vanzelfsprekend wilt u ter plaatse de projecten die uw voorkeur dragen gaan bezichtigen. Daarom organiseren we 3-daagse begeleide inspectiereizen. We laten u het project of de projecten van uw voorkeur zien. Daarna nemen we de administratie met u door, bespreken uw vragen en plannen eventueel nog een tweede bezoek aan uw droompand in. U heeft bovendien tijd om iets van de omgeving te zien: de bereikbaarheid en kwaliteit van de plaatselijke winkels, medische voorzieningen en sportfaciliteiten van uw keuze. De beste restaurants in de omgeving, de nabijgelegen golfbaan en nog veel meer.

Juridisch en fiscaal advies

Professioneel advies staat centraal in onze dienstverlening in het algemeen, en vooral wanneer het over juridisch advies en/of fiscaal advies gaat. Uw belangen worden in Spanje niet behartigd door een notaris, maar wel door een advocaat. INVESTINSPAIN steunt daarbij op een team aan advocaten en fiscalisten die Nederlands, Engels, Frans en Spaans spreken. Zij (www.welex.es) werken met vaste toegewezen advocaten en fiscalisten voor onze klanten, wat een op maat service mogelijk maakt. Naast de gangbare juridische controles van het pand uit te voeren, staan zij ook klaar om al uw fiscale vragen te beantwoorden. Koopt u met een vennootschap? Nieuwe Spaanse, of uw eigen vennootschap? Koopt u privé? Vruchtgebruik? Erfrecht? Onze advocaten en fiscalisten zullen al uw vragen met plezier beantwoorden.

Administratieve ondersteuning

Een ander groot voordeel van de diensten van een Belgisch vastgoedkantoor ter plaatse is dat we vertalingen voor u regelen en voor u klaarstaan op elk moment van de administratieve regeling van de verkoop. Laat ons tijdens de ontdekkingsfase zeker ook weten welke functie het pand voor u heeft. Wilt u via een tweede verblijf Spanje zelf het Spaanse leven van dichtbij beleven of gaat het eerder om een belegging? Wilt u uw appartement, townhouse of villa verhuren als vakantiewoning? Dan kan onze verhuurservice zeer interessant zijn. In ieder geval is voor iedereen ons alomvattende servicepakket interessant. Zo staat u er niet alleen voor wat betreft inrichting, onderhoud, beveiliging en dergelijke praktische zaken. U kan ze aan ons toevertrouwen, zodat u met volle teugen van uw mediterrane leven kan genieten.

Vergelijk projecten

Gratis E-BookHoe kiest u een SOLIDE NIEUWBOUW INVESTERING (+ 5% ROI)? 

21-pagina's met waardevolle informatie...gratis! In dit E-book onthullen we alle noodzakelijke kennis om een (nieuwbouw) investering tot een success te maken. + HANDIGE CHECKLIST!