geavanceerd zoeken

€ 0 naar € 9.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Bekijk resultaten
geavanceerd zoeken

€ 0 naar € 9.000.000

we hebben gevonden 0 uitslagen
Uw zoekresultaten

Top 5 nieuwbouw projecten Cabopino/Calahonda

De laatste jaren is Cabopino steeds populairder geworden bij investeerders en levensgenieters. Deze trend blijft zich doorzetten, met zeer veel keuze aan nieuwbouwprojecten in deze prachtige streek aan de Costa del Sol. Bent u op zoek naar een luxueus nieuwbouw appartement in Cabopino of Calahonda? Bekijk hier dan onze top 5 appartement en villa (nieuwbouw) projecten Cabopino!

Elysium Golf

Nieuwbouw kopen in Cabopino

De aankoop van een nieuwbouw appartement in de regio Cabopino kan voor verschillende doeleinden dienen. De meest voor de hand liggende reden is natuurlijk om er zelf ten volle van te genieten. Anderen kiezen dan weer voor vastgoed aan de Costa del Sol als vorm van investering. Meer info m.b.t. verhuurmogelijkheden en de financiële elementen vindt u hieronder. Maar eerst hebben wij de top 5 nieuwbouwprojecten in de regio van Cabopino en Calahonda op een rijtje gezet.

Nieuwbouw Cabopino: Wat zijn de verhuurmogelijkheden?

Investering:

Indien u de aankoop van uw appartement als investering wil benutten, raden we aan om aan lange termijn verhuur te doen.

Eigen gebruik:

U wil een appartement kopen voor eigen gebruik, maar u kan er helaas niet permanent verblijven? Dan is korte termijn verhuur een goede optie. Hiermee kan u voor een klein rendement zorgen en wordt uw verblijf ten volle benut wanneer u er niet bent.

INVESTINSPAIN Verhuurservice:

INVESTINSPAIN zorgt er niet enkel voor dat de aankoop van uw droomappartement vlekkeloos verloopt, maar ook de verhuurservice nemen wij graag voor onze rekening. Dit wil zeggen dat we de volledige opvolging doen van begin tot eind.

  • Verhuuraanvragen opvolgen
  • Verhuurcontracten opmaken
  • Sleuteloverdracht
  • Onderhoud voor, tijdens en na het verblijf
  • Controle na verhuurperiode

Alles gebeurt steeds in overleg met u als eigenaar, zodat u van alles op de hoogte bent.

Wat zijn de financiële kanten van een aankoop in vastgoed?

Financiële elementen:

  • Meer info m.b.t. de financiële elementen van nieuwbouw kopen in Spanje vindt u hier.

Investeringsmogelijkheden:

  • Meer info m.b.t. tot de investeringsmogelijkheden bij nieuwbouw in Spanje vindt u hier.

Wil u ook graag investeren in een tweede verblijf en genieten van de diensten die INVESTINSPAIN te bieden heeft? Bekijk dan hier ons overzicht van de top 5 appartement en villa nieuwbouwprojecten in Cabopino en Calahonda!

1. Venere Residences

We beginnen onze top 5 appartement en villa nieuwbouw projecten in Cabopino met Venere Residences. Dit unieke kleinschalige project heeft slechts 44 appartementen en penthouses  in een groene omgeving – vanaf €430.000

Venere Residences is nieuw luxe project van appartementen en penthouses in Cabopino in Zuid-Spanje, vlakbij Marbella. Dit kleinschalige project is gelegen nabij de gouden stranden van Cabopino, Marbella; een van de mooiste delen van de Costa del Sol. Deze boutique ontwikkeling bevindt zich op een steenworp afstand van Cabopino Golf, waardoor het een uitstekende optie is voor golfliefhebbers.

Venere Residences ligt op een prachtige plek. Binnen enkele minuten bent u op het strand of de gezellige haven van Cabopino waar u tal van restaurants kunt vinden.

Venere Residences biedt u 2- of 3- slaapkamer appartementen aan op de begane grond met tuin. De duplex penthouses hebben ook de keuze uit  2- of 3-slaapkamers en een zeer ruim dakterras. Hierbij beschikken alle units over prachtige zeezichten en maar liefst 2 parkeerplaatsen. Bovendien kan iedere unit bij Venere Residences worden ingericht naar wens.

Bij dit project behoren ook enkele faciliteiten zoals: een zwembad, een prachtig aangelegde tuin, een social club en een gym met sauna.

Meer informatie over Venere Residences vindt u hier.

2. Artola Homes

Het volgende project dat tot onze top 5 appartement en villa  projecten behoort, is Artola Homes – vanaf €361.000

Artola Homes is een exclusief state-of-the-art eerstelijns golf project dat gelegen is in een omgeving van dennenbossen, duinen en stranden, in Cabopino. Dit paradijselijke plaatsje ligt ongeveer 13 km van het stadscentrum van Marbella. Deze regio staat bekend om zijn mooie landschappen en adembenemende zichten op de kustlijn van de Costa del Sol.

Dit project omvat zowel appartementen als penthouses die zijn opgebouwd met de meest kwalitatieve materialen. Bovendien geniet iedere unit van een prachtig zicht op de golfbaan of zee. Appartementen en penthouses bij Artola Homes beschikken telkens over 2- 3 of 4 slaapkamers. U heeft zelfs de keuze of u eventueel een privé zwembad wilt op uw dakterras of tuin.

Bewoners van Artola Homes kunnen genieten van onder andere een gedeeld zwembad, een binnen zwembad, een spa en gym, gemeenschappelijke tuin enzovoort.

Meer info over dit project vindt u hier.

3. Marbella Sunset

Ook Marbella Sunset hoort bij de top 5 appartement en villa projecten in Cabopino. Dit is een nieuwbouw project met moderne appartementen en townhouses – vanaf €1.150.000

is een eerstelijns golf project gelegen te Cabopino. Het is de voortzetting van het project The Cape, dat bestaat uit 25 prachtige townhouses met zicht op de Middellandse Zee. De ontwikkeling omvat 16 luxe appartementen die, net zoals de townhouses, ook genieten van een geweldige omgeving met mooie zichten.

Elk appartement bij dit project heeft een uniek grondplan, gaande van 44 m2 tot 132 m2. Daarnaast zijn er ook ruime terrassen en privé-tuinen voorzien en beschikken de bewoners over 3 gedeelde zwembaden.

Dit project is gelegen op een ideale locatie, omringd door sportcentra, supermarkten, internationale scholen, restaurants, winkels, enzovoort. Voor golfliefhebbers is dit het ware paradijs, want ook Cabopino Golf ligt naast de deur!

Meer informatie over dit project vindt u hier.

4. Riva Residences

Een ander top project dat in de regio van Marbella ligt, is Riva Residences. Hier vindt u luxe villa’s met zeezicht vanaf €1.053.000

Riva Residences ligt in het prachtige Cabopino. De stijlvolle jachthaven van Cabopino is slechts een klein eindje wandelen. Deze haven is iets kleiner en intiemer dan de bekende haven van Puerto Banús.

De boutique ontwikkeling Riva Residences bestaat uit 6 semi-vrijstaande hedendaagse luxe woningen met 4 of 5 slaapkamers. Ze hebben allemaal panoramische en schilderachtige uitzichten over de zee en Cabopino Golf.

Elke woning is verdeeld over 3 verdiepingen en heeft een breed scala aan luxe en eigentijdse voorzieningen zoals een privézwembad, een eigen lift, een dakterras en een ondergrondse garage voor twee auto’s.
De gemeenschap beschikt over weelderige tuinen met een prachtig zwembad.

Meer info over dit project vindt u hier.

5. Elysium Golf

Het laatste nieuwbouw project dat we graag in onze top 5 willen vermelden is Elysium Golf, gelegen in Calahonda. Hierbij zijn er 15 exclusieve villa’s vrij – vanaf €895.000

Elysium Golf bestaat uit 15 exclusieve vrijstaande villa’s. Deze beschikken over een avant-gardistisch design, pure lijnen, neutrale kleuren en grote ruimtes. Hierdoor ontstaat een perfecte harmonie met de natuurlijke omgeving waarin het zich bevindt.

Licht en het gevoel van vrijheid zijn de belangrijkste kenmerken van Elysium Golf. Met dubbele hoogtes in sommige ruimtes, ramen van vloer tot plafond en een terras met solarium (optioneel) dat het hele bovengedeelte van elk van de villa’s beslaat.

Daarnaast zijn comfort en levenskwaliteit bij Elysium Golf altijd aanwezig. Elke villa heeft bovendien een bebouwde oppervlakte van meer dan 300 m2, een eigen overloopzwembad, een parkeerplaats voor twee voertuigen en verschillende terrassen en tuinen.

Alle Elysium Golfvilla’s zijn configureerbaar en kunnen worden aangepast aan de smaak van hun eigenaars. Zo zijn er tal van mogelijkheden zoals; vloerverwarming in het hele huis, een recreatieruimte, fitnessruimte of spa, en zelfs de mogelijkheid om tot twee extra slaapkamers op te nemen.

Meer info over dit project vindt u hier.

Boek uw inspectiereis!

Wil u graag één van deze unieke projecten op locatie bekijken? Vraag dan uw inspectiereis aan bij INVESTINSPAIN! Bovendien betalen we de reis volledig terug! (Vraag naar onze voorwaarden.)


Vergelijk aanbiedingen