Uw zoekresultaten

Fenomenaal luxueuze panden te huur in Marbella

Te huur Marbella – Op zoek naar een tweede verblijf te huur in Marbella? Dan hebt u geluk! INVESTINSPAIN verhuurt de nieuwbouw parels van onze klanten aan wie een luxe vakantieaccommodatie zoekt. Weet dat u uw zonvakantie door kan brengen in de beste nieuwbouw parels die de Costa del Sol u te bieden heeft. Onze klanten stellen hun penthouses, townhouses, villa’s en appartementen graag ter beschikking voor wie het goede leven in klasse wil uitproberen om de naaste omgeving te verkennen. Geniet met volle teugen van de ongeëvenaarde luxe en beleef een onvergetelijke vakantie. Ontdek ons steeds groeiende aanbod in Marbella en omstreken.

De luxevakantie die u verdient

Iedereen wil eens een echte luxevakantie in een zonovergoten paradijs beleven. De Spaanse zuidkust leent zich uitstekend voor dit soort dromen. Dit vanwege het excellente microklimaat aan de Costa del Sol. Geniet van de levendigheid van het stralende Marbella, de gastronomie, de gastvrijheid, de cultuur, sportfaciliteiten, etc.

INVESTINSPAIN maakt deze dromen in samenwerking met onze klanten mogelijk. INVESTINSPAIN is ervaren vastgoedmakelaar met specialisatie in de regio Marbella. Voor onze klanten regelen wij de verhuur van hun nieuwe townhouse aan de bekoorlijke Golden Mile, een penthouse met eerstelijns zeezicht, een villa-appartement in een groene omgeving of  nabij de beste golfterreinen. Kortom, u kan een absoluut luxueuze accommodatie boeken op een toplocatie. Vlakbij golf- en/of watersport, uitstekend gelegen voor internationale bereikbaarheid en natuurlijk met tal van activiteiten en faciliteiten in de buurt. Meer weten? Contacteer ons vrijblijvend. Wij bezorgen u een accommodatie van wereldklasse voor een vakantie zonder weerga. Geniet van de vele opportuniteiten van de Spaanse zuidkust en laat u eens goed in de watten leggen. Er is zeker genoeg te beleven voor een onvergetelijke vakantie.

Te huur Marbella: Vind de accommodatie van uw dromen

Bekijk ons steeds uitbreidende aanbod of contacteer ons direct. Wij helpen u met het vinden van de perfecte accommodatie in een van de vele spectaculaire plaatsen aan de Costa del Sol. Of u nu een actieve watersportvakantie zoekt in Fuengirola, een appartement vlakbij de jachthaven van Puerto Banus, of zichzelf in de watten wil leggen met een villa temidden van één van de beste golfterreinen van Europa: dat en nog veelmeer behoort tot onze mogelijkheden. Gaat u ook al watertanden bij het vooruitzicht van de perfecte vakantie met upmarket accommodatie? Laat het ons weten. Bij INVESTINSPAIN zetten we alles in het werk om te zorgen dat u onbekommerd van het bruisende Marbella kan genieten.

Vergelijk projecten

Gratis E-BookHoe kiest u een SOLIDE NIEUWBOUW INVESTERING (+ 5% ROI)? 

21-pagina's met waardevolle informatie...gratis! In dit E-book onthullen we alle noodzakelijke kennis om een (nieuwbouw) investering tot een success te maken. + HANDIGE CHECKLIST!