THE VIEW FUENGIROLA Verkocht

Vanaf € 359.000

Overview

  • Bijgewerkt op
  • juli 14, 2022
  • 1 slaapkamers
  • Bouwjaar: 2020

Beschrijving

The View Fuengirola: Boutique project van 59 moderne appartementen met prachtig zicht op zee- vanaf €359.000

The View Fuengirola is een boutique project van 59 moderne appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers met ruime woonkamers en grote terrassen, waar u kunt genieten van de prachtige zichten op de Middellandse Zee. Binnen en buiten gaan de ramen naadloos in elkaar over. Zowel vanuit de leefruimte als vanuit de master bedroom. Uw terras zal deel uitmaken van uw leefruimte! Overdag kunt u genieten van de zon en van de prachtige zichten op de zee en Afrika en ’s avonds kunt u ontspannen of dineren onder de sterren.

Quality spaces

Uw nieuw appartement zal een hoogwaardige afwerking hebben met kwalitatieve materialen. Een optimaal design zorgt voor een zeer ruime open plan leefruimte met moderne keuken die is uitgerust met toestellen van hoogwaardige kwaliteit. Dankzij de ideale setting, heeft u adembenemende zichten op elk moment van de dag.

Outdoor retreat

Vanuit de infinity pool van dit project zijn de zichten subliem! Bewoners van The View Fuengirola zullen toegang hebben tot een fitness, een sauna, een Turks bad en een verwarmd binnenzwembad. Op het chill-out deck met zwembad, lounge bar en Balinese bedden kunt u ontspannen en volledig tot rust komen.

Social life

Het project is omringd met prachtige mediterrane tuinen en groene zones. Wanneer u nood heeft aan sociaal contact kan u naar de gastrobar van het project gaan of een glaasje wijn drinken bij de verschillende open haarden. Verder kunt u uw golf skills oefenen en verbeteren aan de golf simulator, zodat u een echte pro bent wanneer u zich op de omringende golfterreinen bevindt.

Fuengirola: De regio

Malaga Airport is op slechts 20 minuten gelegen van Fuengirola. Fuengirola is een zeer aantrekkelijke regio voor verschillende nationaliteiten en dit omwille van de culturele diversiteit. Hier zal u ongetwijfeld de perfecte balans vinden tussen comfort en Spaanse authenticiteit. Fuengirola heeft veel te bieden; u kunt wandelen langs de brede strandboulevard, ontspannen op 8 km gouden stranden, authentieke bodega’s bezoeken of een dagje genieten in het waterpark. In het grote moderne winkelcentrum vindt u zowel lokale boetieks als de grote internationale merken. Castillo Sohail is een Arabisch kasteel in Fuengirola waar festivals, concerten en events worden georganiseerd. Als het gaat om eten, zijn er verschillende restaurants en tapas bars. U zult verwend worden met de keuze wanneer het aankomt op het menu. Verder is de wekelijkse markt, met een prachtig aanbod van lokale producten, een leuke uitstap. Tenslotte is Fuengirola perfect gelegen om de typische dorpjes in de bergen te bezoeken of de nabijgelegen kustplaatsen Marbella en La Cala de Mijas.

The-View-Brochure-IIS
Geschikt voor
Binnenzwembad
Fitness
Golf simulatie kamer
Infinity zwembad
Laadpaal elektrische wagens
Ondergrondse parking
Private members club
Sauna en Turks bad
Speelzone voor kinderen
Zeezicht

Neem contact met mij op


Vergelijkbare vermeldingen

Verkocht
Verkocht

ONE HEIGHTS – Uitverkocht

Vanaf € 339.000
One Heights: Boutique appartementen en penthouses in Mijas- vanaf €339.000 One Heights, ge ...

EL LAGAR DE QUABIT – Uitverkocht

Vanaf € 191.794
El Lagar de Quabit: Schitterende appartementen en penthouses- vanaf €191.794 El lagar de Q ...

ARTOLA HOMES (uitverkocht)

Vanaf € 535.000
Artola Homes: Moderne eerstelijns golf appartementen en penthouses in Cabopino- uitverkoch ...

LA CALA SERENA – Uitverkocht

Vanaf € 334.000
La Cala Serena: Appartementen en penthouses te koop- vanaf €334.000 La Cala Serena is een ...
2 105 m2gegevens

Gunther De Vleeschouwer

Real estate associate

Neem contact met mij op


Vergelijk aanbiedingen

Gunther De Vleeschouwer