Wyndham Grand La Cala Golf Residences

Vanaf € 475.000

Overview

  • Bijgewerkt op
  • november 7, 2023

Beschrijving

Wyndham Grand La Cala Golf Residences: Prachtige townhouses met golf views in Sierra de Mijas

Wyndham Grand La Cala Golf Residences bestaat uit 58 stijlvolle townhouses met frontline golfzichten. De townhouses beschikken over 2 of 3 slaapkamers en 2,5 tot 3,5 badkamers. Daarnaast hebben ze ook allen een tuin of solarium. Licht en ruimte zijn dé sleutelwoorden bij deze woningen en inwoners genieten van moderne fitnessapparatuur, speciale tarieven voor omliggende golfbanen en toegang tot de zuster-resorts aan de Costa del Sol.

Het kopen van een townhouse in dit project opent de deur naar een exclusieve levensstijl en biedt een schat aan mogelijkheden om te genieten van al het moois dat dit prachtige deel van de wereld te bieden heeft. Avonturiers en natuurliefhebbers zullen genieten van het verkennen van de prachtige buitenwereld, waarbij ze de kans krijgen om te wandelen, te fietsen of zelfs te paard te vertrekken vanaf het nabijgelegen Equestrian Centre om het pittoreske platteland van de prachtige regio Andalusië te ontdekken, waar je uren kunt rondtrekken zonder iemand te zien. Pure ontspanning dus. Ondanks dat het project in een zeer rustige omgeving gelegen is, ligt het vlakbij het gezellige kuststadje La Cala de Mijas. Ook Marbella en Fuengirola zijn niet veraf.

Contact:

Wil je graag meer info omtrent de prijzen en beschikbaarheden van Wyndham Grand La Cala Golf Residences? Of zit je met praktische vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor een gesprek in één van onze kantoren in België of Spanje!

Geschikt voor
Dubbele beglazing
Fitness
Oversized ramen
Panoramisch zicht
Privé terrassen of tuinen
Zicht op golf

Vergelijkbare vermeldingen

MARBELLA SUNSET

Vanaf € 1.150.000
Marbella Sunset: frontline golf project in Cabopino- vanaf €1.150.000 Marbella Sunset, gep ...
1 1 44 m2gegevens

EDEN

Vanaf € 510.000
Eden Resort & Club: Luxueuze townhouses op wandelafstand van het strand in Mijas Costa ...

Evergreen Homes

Vanaf € 634.000
Evergreen Homes: 3 en 4 slaapkamer townhouses vlakbij El Chaparral Evergreen Homes is een ...

Alya Mijas

Vanaf € 388.000
Alya Mijas: Halfopen townhouses in Riviera del Sol vanaf €388.000 Alya is een opmerkelijke ...

Vergelijk aanbiedingen

Niels Bruggeman