VILLA NEBBIA – Verkocht

Vanaf € 3.850.000

Overview

  • Bijgewerkt op
  • september 8, 2022
  • 4 slaapkamers
  • 4 badkamers
  • Bouwjaar: 2020

Beschrijving

Villa Nebbia: Moderne villa met frontline golf ligging en panoramische zeezichten in Atalaya Golf- €3.850.000

Deze prachtige frontline golf villa is ontworpen door Tobal Architects, een prestigieus architectenbureau in Marbella. Vanuit Villa Nebbia kunt u genieten van adembenemende zeezichten en zichten over de bekende berg ‘La Concha’, een prachtige zonsopgang aan het golfterreinen en van de avondzon over Gibraltar.

Villa Nebbia heeft een modern design en een functionele indeling. De architecten hebben prioriteit gegeven aan een goede lichtinval. De grote automatische floor-to-ceiling ramen zorgen voor veel lichtinval in alle ruimtes. Bovendien worden deze ramen verborgen in de muren waardoor de binnen- en buitenruimtes naadloos in elkaar overgaan wanneer de ramen openstaan.

Op het eerste niveau van Villa Nebbia bevindt zich aan één zijde een grote open-plan keuken met een ruime eetzaal en woonkamer. Aan de andere kant zijn de slaapkamers, elk met een en-suite badkamer. De kamers hebben ook allemaal ingebouwde kasten. De master bedroom heeft daarnaast nog een eigen ruime dressing.

De benedenverdieping biedt een vrije ruimte om in te delen als cinema-ruimte, een fitnessruimte of een games room. De eigenaar kan ook kiezen om hier een vijfde slaapkamer van te maken. Dit niveau is verder ingedeeld met een garage voor 4 auto’s, een wasruimte en een grote opbergruimte. Aan de buitenkant is Villa Nebbia omringd door prachtige tuinen, zonneterrassen, een barbecue-ruimte een verwarmd zwembad, een toilet en een kleedkamer. Kortom, deze villa is ontworpen om te voldoen aan de verwachtingen van de meest veeleisende klanten die op zoek zijn naar topkwaliteit. Er is zeer veel belang gehecht aan elk detail van deze woning. Zo hebben de buitenarchitectuur, het design van het interieur en de tuinen een vlekkeloze afwerking. Maanden hard werken en een nauwgezette planning hebben geleid tot een prachtig resultaat, Villa Nebbia.

  • Terreinoppervlakte: 1.292 m²
  • Bebouwde oppervlakte: 767 m²
  • Verwarmd zwembad: 110 m²

Ligging

Villa Nebbia is gelegen aan Atalaya Golf, Benahavis, één van de meest welvarende gemeenten in Andalusië. De residentiële omgeving heeft 24h-security en bevindt zich in de nabijheid van tal van faciliteiten zoals supermarkten, internationale scholen en prachtige stranden. Bovendien zijn Marbella, Puerto Banus en Estepona gemakkelijk bereikbaar. Deze plaatsen zijn bekend om modieuze boetieks, gastronomische restaurants, beach clubs en een glamoureus nachtleven. Het is ook daarom dat deze streek één van de meest begeerde locaties is van de Costa del Sol. De toenemende schaarste van terreinen in deze streek zorgt ervoor dat deze woning aanzienlijk zal toenemen in waarde.

Meer informatie met betrekking tot dit project kan u hier terugvinden.

Groundfloor
Basement
Villa-Nebbia-Brochure-IIS
Geschikt voor
Airconditioning
Berging
Floor to ceiling ramen
Garage
Ingebouwde kasten
Panoramisch zicht
Privé tuin en zwembad
Vloerverwarming
Zeezicht

Neem contact met mij op


Vergelijkbare vermeldingen

OASIS 8 – Uitverkocht

€ 985.000
OASIS 8: boutique villa’s op slechts 10 minuten van Estepona en Puerto Banús – ...

Villa Amapura – Verkocht

Voor € 2.300.000
Villa Amapura: Instapklare villa in Nueva Andalucía voor €2.300.000 Villa Amapura villa is ...
4 440 m2gegevens
Verkocht

Elviria Sea Golf – Off market

Voor € 1.300.000
Elviria Sea Golf: Villa vlakbij Santa María Golfclub Marbella – Voor €1.300.000 Deze ...
4 223 m2gegevens
Verkocht

La Finca de Marbella 2 – Uitverkocht

€ 1.990.000
La Finca de Marbella 2: 35 luxueuze villa’s in Marbella vanaf €1.990.000 La Finca de Marbe ...
4 564 m2gegevens

Sofie Claes

Real estate associate

Neem contact met mij op


Vergelijk aanbiedingen

Sofie Claes