geavanceerd zoeken

€ 0 naar € 9.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Bekijk resultaten
geavanceerd zoeken

€ 0 naar € 9.000.000

we hebben gevonden 0 uitslagen

THE CAPE – Uitverkocht

Vanaf € 715.000

Overview

  • Bijgewerkt op
  • juni 28, 2022
  • 3 slaapkamers
  • Bouwjaar: 2020

Beschrijving

The Cape: 25 townhouses in Cabopino met zichten over de Middellandse Zee – vanaf €715.000

Maak van golf een levensstijl

The Cape is een innovatief residentieel project in Cabopino. Deze prachtige ontwikkeling aan de kust is gelegen in Marbella, één van de mooiste plaatsen aan de Costa del Sol. De woningen hebben een perfecte ligging; frontline golf en dicht bij de gouden zandstranden en bij de haven.

The Cape is gelegen aan de golf van Cabopino, waardoor u zal kunnen genieten van prachtige uitzichten vanuit uw woning. Wonen in deze geprivilegieerde omgeving is een echte droom voor elke golfliefhebber!

Locatie

Dankzij de ideale ligging van dit project zijn de volgende faciliteiten gemakkelijk bereikbaar: sportcentra, supermarkten, internationale scholen, ziekenhuizen, beach bars & restaurants en winkels. Daarnaast, bevinden Malaga Airport en het treinstation zich op 20 minuten rijden.

Exclusieve levensstijl in een natuurlijke omgeving

Alle townhouses van The cape hebben drie slaapkamers met en-suite badkamers, die prachtige uitzichten bieden over de Middellandse Zee. De woningen hebben een eigen zwembad, een ruim terras, een solarium alsook een privé tuin waar u kan genieten van de rust van deze prachtige omgeving.

Het design van de woonkamer legt de nadruk op elegantie, met een plafondhoogte van 3,60m. Door dit architecturaal kenmerk wordt een ruimtelijke living gecreëerd met veel lichtinval. Dit biedt verschillende mogelijkheden op het vlak van decoratie om een plaats te creëren waar u kan genieten van één van de meest geprivilegieerde plaatsen van de wereld.

De keuken is uitgerust met NEFF-toestellen, een merk gespecialiseerd in ingebouwde keukentoestellen. Zowel voor de vloeren als voor de badkamers wordt gebruik gemaakt van Porcelanosa materialen. Porcelanosa is een toonaangevend bedrijf in de vervaardiging van keramische vloeren en tegels. U heeft bovendien de mogelijkheid om een aantal keuzes te maken, tussen kwalitatief hoogwaardige materialen, met betrekking tot het design van de keuken.

Innovatief design

Als onderdeel van het innovatief design bij The Cape, hebben we Aerothermics gebruikt, een energie-efficiëntie systeem dat gebruik maakt van thermische energie uit de lucht om een koelsysteem te voeden tijdens de zomer en een warmtesysteem tijdens de winter. In tegenstelling tot andere verwarmingssystemen, zijn de onderhoudskosten zeer laag. Deze woonwijk biedt ook absolute veiligheid en rust. Er zijn bewakingscamera’s geïnstalleerd om de veiligheid van uw huis te garanderen.

Quality-specifications-IIS
Planta_Inferior_Baja
Planta_Alta_Cubierta
Master-Plan-IIS
Geschikt voor
Energie efficiënt
Golfzone
Privé terras / solarium
Privé zwembad
Zeezicht

Neem contact met mij op


Vergelijkbare vermeldingen

EL ROMERAL – Uitverkocht

Vanaf € 549.000
El Romeral: Huis te koop in CalaHonda- vanaf €549.000 El Romeral nieuwbouwwoningen zijn ge ...
Verkocht
Verkocht

OAK 47 – Uitverkocht

Vanaf € 555.000
OAK47: 47 stijlvolle townhouses op slechts 3 minuten wandelen van het strand in Fuengirola ...

Elite – La Cala Golf – Off marke...

Vanaf € 270.172
Elite – La Cala Golf: Appartementen en townhouses op steenworp van La Cala Golf.   E ...

Gunther De Vleeschouwer

Real estate associate

Neem contact met mij op


Vergelijk aanbiedingen

Gunther De Vleeschouwer