Overview

  • Bijgewerkt op
  • mei 8, 2023

Beschrijving

Sphere Sotogrande: 33 appartementen omringd door natuur op een unieke locatie – Vanaf €970.000

Sphere bestaat uit 33 imposante appartementen en penthouses met 2, 3 en 4 slaapkamers die een een panoramisch uitzicht bieden op de natuurlijke omgeving. Elke woning is ontworpen met comfort en welzijn in gedachte. Drie gevels en grote ramen van vloer tot plafond zorgen voor zonovergoten ruimtes. Elegante, eigentijdse en prachtig uitgevoerde kamers zorgen ervoor dat de ruimtes vloeiend in elkaar overgaan en brengen de buitenwereld naar binnen.

De kers op de taart zijn de royale terrassen – van 40 m² tot 260 m² – en uitgestrekte privétuinen tot 155 m² die een constante en altijd aanwezige dialoog creëren tussen het interieur en het exterieur.

Sphere biedt een overvloed aan hotelachtige diensten van wereldklasse, ontworpen voor het grootste comfort, de rust en de veiligheid van zijn bewoners, en bedoeld om aan alle wensen van de bewoners tegemoet te komen.
Het onderhoud, het voorverwarmen van uw appartement voor de aankomst van u of uw gasten, of het verzorgen van al uw dagelijkse behoeften, maken allemaal deel uit van de comfortdiensten die Sphere aanbiedt.

Contact:

Wil u graag meer info omtrent de prijzen en beschikbaarheden van Sphere Sotogrande? Of zit u met praktische vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor een gesprek in één van onze kantoren in België of Spanje!

Vergelijkbare vermeldingen

Te koop

Marbella Club Hills

Voor € 845.000
Marbella Club Hills: Instapklaar luxe villa appartement op Marbella Club met privé tuin &# ...
Niels Bruggeman

Higueron Bay Residences

Vanaf € 439.000
Higueron Bay Residences: appartementen vlakbij het strand – vanaf €439.000 Nieuwe on ...
Niels Bruggeman
Te koop
new offer

Blue Marine

Vanaf € 323.000
Blue Marine: Prachtige townhouses en half-open woningen met zeezicht in hartje Manilva  ...
Niels Bruggeman

Almazara Hills

Vanaf € 455.000
Almazara Hills: Nieuwbouw appartementen op een bergzijde met prachtige zichten – Van ...
Niels Bruggeman

Vergelijk aanbiedingen