Villa Playa San Pedro

Prijs op aanvraag

Overview

  • Bijgewerkt op
  • februari 27, 2024

Beschrijving

Villa Playa San Pedro: Villaproject aan het strand tussen Puerto Banus en San Pedro de Alcantara

Villa Playa San Pedro ligt tussen Puerto Banus en San Pedro de Alcántara en ligt op een geweldige plek aan het strand, met directe toegang tot het strand! Deze woning dompelt u onder in luxe dankzij de hoogwaardige afwerking, de geweldige indeling, de privéfaciliteiten en het fantastische uitzicht.

Deze luxe villa aan het strand biedt een unieke kans voor wie op zoek is naar een verfijnd leven aan de kust. Met zijn zorgvuldig ontworpen ruimtes en prachtige omgeving biedt dit pand een uitzonderlijke levensstijl die wordt gekenmerkt door schoonheid en verfijning. Omarm het serene ritme van de zee en ontdek een residentie die luxe naadloos combineert met charme aan de kust.

Indeling:

De villa bestaat uit 4 verdiepingen , elk met een open en praktische indeling en allemaal verbonden door een lift , op een perceel van 984m2:

-De begane grond van 348m2 beschikt over een open keuken die overgaat in de woonkamer. Deze kamers kijken uit op het grote terras met geïntegreerd zwembad en de omliggende tuin. Er is ook een logeerkamer met en-suite badkamer en een terras dat ook mooi uitkijkt over een groene omgeving.

-Op de eerste verdieping , van 187m2, vinden we nog 3 slaapkamers, waaronder de hoofdslaapkamer met een eigen terras met spectaculair uitzicht op zee , een en-suite badkamer en kleedkamer. De andere slaapkamers komen ook uit op een mooi terras met prachtig uitzicht op zee en hebben een eigen badkamer.

-Het solarium van 138m2 biedt het meest spectaculaire frontlinie uitzicht op zee, waar er ruime lounge- en zitgedeeltes zijn en bovendien is er ook een tweede zwembad, om van uw avondcocktail te genieten.

-Het souterrain van ruim 263m2 is opgedeeld in meerdere ruimtes die voor diverse doeleinden gebruikt kunnen worden, met in dit geval een gym en bioscoop. Daarnaast komt er ook een 5e slaapkamer met en-suite badkamer, een berging/wasruimte en een garage voor 4 grote auto’s.

Contact:

Wil u graag meer info omtrent de prijzen en beschikbaarheden van Villa Playa San Pedro? Of zit u met praktische vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor een gesprek in één van onze kantoren in België of Spanje!

Geschikt voor
Airconditioning
Carport
Domotica
Dubbele beglazing
En-suite badkamers
Frontline beach
Garage
Glazen balustrades
Privé terras / solarium
Privé tuin en zwembad
Solarium
Zeezicht

Vergelijkbare vermeldingen

Te koop

Marbella Club Hills

Voor € 845.000
Marbella Club Hills: Instapklaar luxe villa appartement op Marbella Club met privé tuin &# ...
Niels Bruggeman
Te koop
new offer

Villa Marbella Club Golf

Prijs op aanvraag
Villa Marbella Club Golf: Unieke high-end villa met zicht op de golfbaan Deze adembenemend ...
Niels Bruggeman
Te koop

Villa in Monte Mayor

Voor € 4.900.000
Villa Monte Mayor: Instapklare villa met 7 slaapkamers en open zeezicht voor €4.900.000 De ...
Niels Bruggeman
Te koop

Marbella club golf – Villa Alegria

Prijs op aanvraag
Marbella club golf – Villa Alegria: Exceptionele nieuwbouw villa met uitstekende berg- en ...

Vergelijk aanbiedingen