One Bali Villas

Vanaf € 1.391.000

Overview

  • Bijgewerkt op
  • augustus 29, 2023

Beschrijving

One Bali Villas: Gated community van 19 villas in La Cala de Mijas – Vanaf €1.391.000

One Bali Villas biedt een nieuw concept van moderne en exclusieve levensstijl in La Cala de Mijas. Een privé gemeenschap gelegen in een natuurlijke omgeving met tropische vegetatie en met een uitstekende ligging, vlakbij de Calanova Golf Club en op 5 minuten rijden van het strand van La Cala de Mijas.

Alle villa’s hebben hun eigen privé zwembad met opties voor vele voorzieningen, waardoor eigenaren de mogelijkheid hebben om het meeste uit de buiten- en binnenruimtes te halen. De woningen hebben 3 of 4 slaapkamers, allemaal met eigen badkamer. Ze staan op royale percelen van 460m² die allemaal zichtbaar zijn door grote ramen van vloer tot plafond. Vloerverwarming is ook standaard inbegrepen. State of the art volledig ingerichte keukens zijn van topkwaliteit met een onberispelijke afwerking.

De One Bali Villas hebben hun eigen zwembad. Naast uitbundige tropische tuinen, heeft het complex een ontspannende Spa en Wellness Center voor het exclusieve gebruik van de bewoners. De exclusiviteit van de gemeenschappelijke ruimtes is een van de hoekstenen binnen dit project, want naast de genoemde ruimtes, is een home cinema met audiovisuele kwaliteit inbegrepen die u een authentieke bioscoopervaring in uw huis biedt.

Contact:

Wil u graag meer info omtrent de prijzen en beschikbaarheden van One Bali Villas? Of zit u met praktische vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor een gesprek in één van onze kantoren in België of Spanje!

DOSSIER_BALI_VILLAS
Geschikt voor
Airconditioning
Cinema room
Conciërge
Domotica
Dubbele beglazing
En-suite badkamers
Garage
Golfbanen in de buurt
Privé tuin en zwembad
Spa

Vergelijkbare vermeldingen

Soul Marbella

Vanaf € 770.000
Soul Marbella: appartementen, penthouses en villa’s vlakbij Santa Clara Golf Soul Ma ...

ELYSIUM GOLF

Vanaf € 895.000
Elysium Golf: Nieuwbouwproject in La Cala Golf Resort – vanaf €895.000 Elysium Golf ...

La Quinta de Cerrado

Vanaf € 850.000
La Quinta de Cerrado: villaproject bij golfbaan Cerrado del Águila in Mijas Costa – ...
3 263 m2gegevens

Palacetes de Banús

Vanaf € 6.200.000
Palacetes de Banús: 8 ultieme villa’s vlakbij het strand en de haven van Puerto Banú ...

Vergelijk aanbiedingen