geavanceerd zoeken

€ 0 naar € 9.000.000

we hebben gevonden 0 uitslagen

Monterrey Residencial

Vanaf € 525.000

Overview

  • Bijgewerkt op
  • november 17, 2022
  • 2 slaapkamers
  • 2 badkamers

Beschrijving

Monterrey Residencial: 9 exclusieve appartementen in Mijas Costa – vanaf €525.000

Monterrey Residencial is een luxe complex van 9 exclusieve woningen met uitzicht op de Middellandse Zee, een overloopzwembad dat het uitzicht accentueert en een gebouw geïnspireerd door de Andalusische architectuur. Het complex bestaat uit 2 en 3 slaapkamer appartementen met 2 badkamers, garage en berging. De negen woningen die deel uitmaken van Monterrey zijn zorgvuldig ontworpen en gebouwd volgens de hoogste bouwnormen, afwerkingen en kenmerken.

Dit project ligt in een prachtige enclave, in Mijas Costa, het hart van de Costa del Sol, naast Fuengirola en op slechts 20 minuten van Marbella. Een plaats met uitstekende verbindingen met de stad Malaga, de luchthaven, Estepona, Benalmádena en Puerto Banús.

Geniet van een aangename dag op het strand, oefen uw swing op een van de nabijgelegen golfbanen, proef de mediterrane keuken met familie of vrienden in een van de vele eetgelegenheden, breng een ontspannen dag door met winkelen in het Miramar winkelcentrum of beleef plezier aan een concert tijdens het exclusieve Marenostrum muziekfestival dat gehouden wordt in het kasteel van Sohail. De verscheidenheid en het aantal opties zijn eindeloos! Dicht bij elke service die u nodig heeft en met alle entertainment die u zich kunt voorstellen en allemaal genietend van het unieke klimaat van dit gebied.

De penthouses hebben grote zonneterrassen met jacuzzi, terwijl de woningen op de begane grond hun eigen privétuin hebben. Alle woningen beschikken over ruime woonkamers met grote stenen vloertegels, een geïntegreerde, volledig uitgeruste keuken met een centraal schiereiland, Silestone werkbladen, vloer- en bovenkasten tot aan het plafond, vaatwasser, wasmachine/droger, koelkast, keramische kookplaat, oven en afzuigkap.

Alle slaapkamers hebben elektrische rolluiken, en de master slaapkamers hebben een eigen badkamer en een dressing of inbouwkast. De woningen zijn voorzien van een verwarming- en koelsysteem en vloerverwarming in de badkamers. Daarnaast zijn ze ook uitgerust met domotica-systemen en inbraakalarmen voor uw gemak en gemoedsrust.

MONTERREY 1.0.A IIS
MONTERREY 1.DUPLEX.A IIS
MONTERREY 1.1.A IIS
Dossier_Monterrey_compressed
Geschikt voor
Airconditioning
Alarm
Berging
Domotica
En-suite badkamers
Ensuite dressing
Floor to ceiling ramen
Gedeelde infinity pool
Gemeenschappelijke tuin
Ondergrondse parking

Neem contact met mij op


Vergelijkbare vermeldingen

VITTA NATURE

Vanaf € 332.600
Vitta Nature: Appartementen met adembenemende zichten over Mijas- vanaf €332.600 Vitta Nat ...

JARDINES DE LAS LAGUNAS

Vanaf € 205.600
Jardines de Las Lagunas: Elegante appartementen in Mijas met een toplocatie- vanaf €205.60 ...

Bahía

Vanaf € 309.000
Bahía: 2 & 3 slaapkamer appartementen met zicht op golf en zee in Mijas – Vanaf ...

Elysea Suites

Vanaf € 578.000
Elysea Suites: Luxe-appartementen vlakbij de zee in Mijas Costa – Vanaf €578.000 Ely ...
Niels Bruggeman

Sofie Claes

Real estate associate

Neem contact met mij op


Vergelijk aanbiedingen

Sofie Claes