geavanceerd zoeken

€ 0 naar € 9.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Bekijk resultaten
geavanceerd zoeken

€ 0 naar € 9.000.000

we hebben gevonden 0 uitslagen

Marae Residences – Uitverkocht

Vanaf € 1.150.000

Overview

  • Bijgewerkt op
  • juni 3, 2022
  • 4 slaapkamers
  • 4 badkamers

Beschrijving

Marae Residences: Villaproject met sublieme zeezichten in Benalmádena – vanaf €1.150.000

De luxe, twee verdiepingen tellende villa’s van Marae Residences liggen in Torremuelle, één van de mooiste locaties aan de Costa del Sol. Elke villa heeft een ongelooflijk uitzicht op de kust, de Middellandse Zee, en de bergen. Marae Residences is een exclusieve ontwikkeling van twintig luxe villa’s in Casablanca, een aantrekkelijke heuveltop wijk van Torremuelle, Benalmádena.

Het elegante, eigentijdse ontwerp van dit project is perfect voor de moderne levensstijl van vandaag. Deze luxe villa’s presenteren een verfijnd beeld, en de chique architectonische lijnen creëren een gedurfde en indrukwekkende buitenkant. Toch is het een verfrissende stijl, ontworpen om de ruimte binnen elke villa te verbeteren. Er zijn uitgestrekte glazen muren van vloer tot plafond met deuren die u volledig kunt openen om de villa koel en luchtig te houden tijdens de hitte van een zomerdag. Ze maken de villa licht en uitnodigend door maximaal daglicht binnen te laten. De trap is discreet geplaatst om te voorkomen dat het de kamer domineert en is voorzien van een stijlvol, dubbel hoog raampaneel of dakraam om ervoor te zorgen dat het helder verlicht wordt door de zon. Bovendien ligt er ook een elegante porseleinen vloer die naadloos door de kamers loopt. Het draagt bij aan een rustige en ontspannen sfeer in elke ruime villa.

De grote, open woonkamer is perfect voor een druk gezinsleven, want er is genoeg ruimte om uw meubels goed te schikken. Deze ruime kamer biedt gemakkelijk plaats voor een grote eettafel en meer dan één comfortabele sofa, terwijl er tegelijkertijd een gezellige sfeer heerst. Het open-plan ontwerp omvat een elegante en praktische keuken die perfect is voor het dagelijkse leven, of wanneer u uw vrienden wilt vermaken. De keuken heeft een compact kookeiland of ontbijtbar, en de kasten erachter zijn onopvallend en netjes ontworpen waardoor ze 1 geheel vormen met de rest van de woonkamer.

Contact

Wil u graag meer info omtrent de prijzen en beschikbaarheden van Marae? Of zit u met praktische vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor een vrijblijvend gesprek in één van onze kantoren in België, Nederland of Spanje!

20-INAS_compressed
19-ALIKA_compressed
17-REWA_compressed
16-ARANA_compressed
15-ULANI_compressed
Brochure Marae_compressed
Geschikt voor
Airconditioning
Dubbele beglazing
En-suite badkamers
Floor to ceiling ramen
Gym
Open plan design
Parking
Privé lift
Privé terras
Privé zwembad
Zeezicht

Neem contact met mij op


Vergelijkbare vermeldingen

BIG BLUE VILLAS (Uitverkocht)

Uitverkocht
Big Blue Villas: Gerenoveerd project met panoramische zeezichten in Benalmádena- Uitverkoc ...

Sofie Claes

Real estate associate

Neem contact met mij op


Vergelijk aanbiedingen

Sofie Claes