geavanceerd zoeken

€ 0 naar € 9.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Bekijk resultaten

LOS FLAMINGOS VIEWS (Uitverkocht)

Uitverkocht

Overview

  • Bijgewerkt op
  • november 27, 2023
  • 4 slaapkamers
  • Bouwjaar: 2019

Beschrijving

Los Flamingos Views: 6 luxevilla’s in het exclusief 5-sterren golf resort van Los Flamingos- Uitverkocht

Los Flamingos Views is een nieuwe ontwikkeling gelegen in het exclusief Golf Resort van Los Flamingos en omgeven door een prachtig landschap met adembenemende panoramische zeezichten. Los Flamingos ligt vlakbij de populaire plaatsen Marbella en Puerto Banus. Dit project bestaat uit 6 luxueuze villa’s met een modern design. De bouw van 2 villa’s is reeds gestart in oktober 2017.

Deze exclusieve ontwikkeling biedt een unieke levensstijl. Golfen op een van de 3 golfbanen van het resort, genieten van een dagje in het 5-sterrenhotel Villa Padierna Spa, genieten van zonsondergang in één van de 3 restaurants in de omgeving of gewoon een dagje ontspannen in de Beach Club. In het prestigieuze domein van Los Flamingos beleeft u zonder twijfel een onvergetelijk verblijf!

Los Flamingos Views: verschillende villa’s

Villa 1

Villa 1 heeft 7 slaapkamers met badkamers. De master suite, met een grote badkamer en een walk-in dressing, is perfect gelegen op het hoogste niveau van de woning om een prachtig panoramisch zeezicht te garanderen vanuit het zuid georiënteerde terras. De drie en-suite gastenkamers zijn gelegen op gelijkvloers. Afhankelijk van de wensen van de koper, kunnen op de laagste verdieping van deze villa nog 3 extra gastenkamers voorzien worden.

Villa 2

Villa 2 heeft 6 slaapkamers met badkamers. De master suite, met een grote badkamer en een walk-in dressing, is perfect gelegen op het hoogste niveau van de woning om een prachtig panoramisch zeezicht te garanderen vanuit het zuid georiënteerde terras. De drie en-suite gastenkamers zijn gelegen op gelijkvloers. Afhankelijk van de wensen van de koper, kunnen op de laagste verdieping van deze villa nog 3 extra gastenkamers voorzien worden.

Villa 3-6

Deze villa’s zullen eveneens strak en modern ontworpen worden en met 4 tot 7 slaapkamers. De bebouwde oppervlakte van de woningen zal variëren tussen 330m² en 550m². Bovendien zullen deze villa’s ontworpen worden met grote terrassen en zwembaden.

Alle villa’s zullen panoramische zeezichten hebben en een groot zuid georiënteerde privé terras. Indien de verkoop van de woning doorgaat op het moment dat de woning nog ontworpen moet worden, heeft de koper de mogelijkheid om te beslissen over het design van de villa volgens persoonlijke voorkeuren.

Villa 4

Bij villa 4 van dit project is het ontwerp zo goed als af. Deze woning heeft 5 slaapkamers en badkamers. De master suite, met een grote badkamer en een walk-in dressing, is perfect gelegen op het hoogste niveau van de woning om een prachtig panoramisch zeezicht te garanderen vanuit het zuid georiënteerde terras.

De omgeving

Los Flamingos Views is perfect gelegen; in de buurt van Marbella en Puerto Banus. Dit project bevindt zich bovendien in een prachtige natuurlijke en groene omgeving met adembenemende zichten op de zee en de bergen. Voor golfliefhebbers is The Golf Resort de perfecte setting met de meest geavanceerde faciliteiten ter beschikking, een leuke sfeer en een gepersonaliseerde service.

Het resort beschikt over drie golfbanen: Flamingos Golf, Alferini Golf en Tramores Golf. Bovendien kunnen gasten en golfspelers genieten van de diensten van de Villa Padierna Michael Campbell Golf Academy, hier kunt u uw golftechnieken verbeteren en leren van de beste professionals.

Afstanden – Los Flamingos Views:
Villa-4
Villa-2
Villa-1
Building-Specifications
Geschikt voor
Airconditioning
Beveiliging
Gated community
Infinity zwembad
Privé tuin en zwembad
Zeezicht

Neem contact met mij op


Vergelijkbare vermeldingen

The Secret Marbella – On-hold

Vanaf € 2.711.000
The Secret Marbella: 34 spectaculaire villa’s in Real de la Quinta – Vanaf €2. ...
3 980 m2gegevens
Verkocht
Verkocht

Marein Banús – Uitverkocht

Vanaf € 2.485.000
Marein Banús: Exclusief villaproject op 50 meter van het strand en vlakbij Puerto Banús &# ...
Verkocht
Verkocht

Villas del Campanario – Uitverkocht

Vanaf € 1.200.000
Villas del Campanario: Luxueuze villa’s vlakbij El Paraíso Golf Club – vanaf € ...

Mirador del Paraíso – Uitverkocht

Vanaf € 1.350.000
Mirador del Paraíso: Unieke appartementen en villa’s in Benahavís – vanaf €1.3 ...

Gunther De Vleeschouwer

Real estate associate

Neem contact met mij op


Vergelijk aanbiedingen

Gunther De Vleeschouwer