geavanceerd zoeken

€ 0 naar € 9.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Bekijk resultaten

Jardinana (Uitverkocht)

Uitverkocht

Overview

  • Bijgewerkt op
  • maart 11, 2024
  • 2 slaapkamers
  • 2 badkamers

Beschrijving

Jardinana: uniek project van appartementen, penthouses en villa’s vlakbij het strand in La Cala de Mijas – Uitverkocht

Jardinana is een gloednieuwe ontwikkeling gelegen in La Cala de Mijas. Het ligt op ongeveer 5 à 10 minuten van het centrum en het strand, wat ervoor zorgt dat u hier alles bij de hand heeft. Dit project bestaat uit verschillende fases waaronder: Azalea, Lotus, Magnolia en Iris. De appartementen hebben een aangename zuidwestelijke oriëntatie en bieden daardoor een panoramisch uitzicht op zee. Daarnaast worden de units ook gebouwd volgens de hoogste normen. Zo zijn ze allemaal uitgerust met grote terrassen, schuiframen van vloer tot plafond en vloerverwarming in badkamers.

Jardinana wordt omringd door aangelegde tuinen en biedt uitzonderlijke voorzieningen, zoals bijvoorbeeld; een multifunctioneel zwembad, gemeenschappelijke ruimtes voor speelactiviteiten, een sportcentrum met een fitnessruimte, tennis- en padelbanen. Op deze manier ervaren de bewoners een echt resort gevoel. Daarnaast profiteren alle sub-projecten bij Jardinana van een speciale 24/7-beveiliging. En de bewoners kunnen ook gebruik maken van Jardinana’s signature fietsen. Hiermee krijgen ze toegang tot de vele voorzieningen in het hele resort en daarbuiten tot het strand en het centrum van de stad.

Appartementen:

De appartementen binnen Jardinana, zijn zorgvuldig ontworpen om het uitzicht op zee te maximaliseren. Daarom zijn de units allemaal zuidwestelijk georiënteerd. Aan de voorzijde van de appartementen zullen de open leefruimtes en keukens, samen met de hoofdslaapkamer, direct toegang hebben tot grote open terrassen. Deze uitgestrekte terrassen zullen 30-40% van het gebouw beslaan. Op deze manier kunnen de bewoners de hele dag van het Mediterraanse klimaat genieten.

Penthouses:

De penthouses bieden de beste panoramische zichten op zee binnen Jardinana. Bovendien beschikken ze daarbij ook over uitzicht op de aangelegde tuinen en La Cala de Mijas. Deze moderne penthouses zullen de bewoners van Jardinana in staat stellen 100% te genieten, doordat ze zeer grote binnenruimtes hebben voorzien in het ontwerp. Een penthouse is de ideale optie voor diegenen die op zoek zijn naar de meest uitzonderlijke ervaring van een tweede verblijf.

Villa’s:

De privé villa’s bij Jardinana bieden het extra voordeel dat ze genieten van de services en security die worden voorzien door de community. De units zijn uitgerust met private buitenruimtes en een solarium, ideaal voor wie op zoek is naar extra terrasruimte. Deze moderne, twee verdiepingen tellende privé villa’s bieden een zeer exclusieve woonervaring bij Jardinana. Beide verdiepingen hebben ruime buitenruimtes, waaronder een solarium voor de bewoners om te genieten van het geweldige uitzicht op zee.

Locatie:

Het charmante centrum van La Cala de Mijas ligt op loopafstand, met tal van restaurants, bars en cafés. Hier vindt u ook zeer veel basisdiensten zoals banken, bus- en taxidiensten naar de luchthaven, evenals recreatieve voorzieningen zoals watersportmogelijkheden, tennis en padel.

BROCHURE JARDINANA 2020 IIS
BROCHURE JARDINANA 2020 IIS
VILLA 9 S.CUBIERTA IIS
VILLA 9 PRIMERA IIS
VILLA 9 BAJA IIS
64 IIS
35 IIS
29 IIS
11 IIS
Geschikt voor
Airconditioning
Beveiliging
Gedeelde zwembaden
Groene zones
Gym
Infinity zwembad
Privé parking
Privé tuinen
Privé zwembad
Zeezicht

Neem contact met mij op


Vergelijkbare vermeldingen

HIGUERON WEST – Uitverkocht

Vanaf € 989.000
Higueron West: Top contemporary project met uitzicht op de kust van Fuengirola- vanaf €989 ...

La Seda Mijas – Off market

Vanaf € 845.000
La Seda Mijas: 12 villa’s in de heuvels van Mijas met prachtige zeezichten – v ...

HIGUERON WEST – Uitverkocht

Voor € 1.275.000
Higueron West fase 3: Laatste instapklare Sky Villa – voor €1.275.000 Higueron West ...
Verkocht

Marae Residences – Uitverkocht

Vanaf € 1.150.000
Marae Residences: Villaproject met sublieme zeezichten in Benalmádena – vanaf €1.150 ...

Sofie Claes

Real estate associate

Neem contact met mij op


Vergelijk aanbiedingen

Sofie Claes