HIGUERON WEST – Uitverkocht

Voor € 1.275.000

Overview

  • Bijgewerkt op
  • november 1, 2022
  • 3 slaapkamers
  • 2 badkamers

Beschrijving

Higueron West fase 3: Laatste instapklare Sky Villa – voor €1.275.000

Higueron West is een hoogwaardige, innovatieve en duurzame residentiële ontwikkeling die op een groene helling met uitzicht op de kustlijn van Fuengirola ligt, in een rustige en afgelegen omgeving. Dit 3  slaapkamer penthouse ligt in een kleine intieme blok en wordt omgeven door zorgvuldig aangelegde tuinen om een gevoel van rust te creëren rond de woningen. Binnen geniet deze ruime woning van zeer veel natuurlijke lichtinval, elegante details en een modern open-plan design. Daarnaast is de master bedroom voorzien van een walk-in dressing en het ruime terras is uitgerust met een BBQ en een privé zwembad.

Live, work, play

Hier kan u gebruik maken van de uitgebreide on-site faciliteiten, zoals bijvoorbeeld een mini shopping, sportfaciliteiten, een spa en uitzonderlijke eetgelegenheden.

Higueron West zal ook een moderne co-working business centre omvatten met conciërgeservice.

De volgende faciliteiten zal u ter beschikking hebben binnen dit prachtig project: speelplaatsen voor kinderen, een park voor huisdieren, gronden voor biologische plantages, een pendeldienst naar het strand en staanplaatsen voor elektrische auto’s en fietsen.

Deze nieuwe wijk wordt gebouwd aan de Reserva del Higueron Resort Sport Club en Nagomi Spa. Een levenslang familieabonnement (met een waarde van €6.000) voor Nagomi Spa is inbegrepen bij de aankoop van uw woning.

De sport club is gevestigd op een oppervlakte van ruim 12.000 m2 en heeft een high-tech gym en binnen-en buitenzwembaden. Groepslessen en zwemlessen zijn ter beschikking zowel voor volwassenen als voor kinderen.

Tenslotte zijn er ook twee terreinen voor tennis, volley en basketbal en 12 paddlevelden waar jaarlijks de Pro Tour Paddle Tournament wordt georganiseerd.

Ligging

Higueron West is de perfecte uitvalsbasis om de kosmopolitische omgeving van de Costa del Sol, die een groot aanbod aan cultuur, gastronomie, winkels en stranden biedt, te verkennen. In de directe omgeving zal u ook prachtige bergen, bossen, meren en typische Andalusische dorpen terugvinden.

Met meer dan 60 golfbanen binnen een straal van één uur, bevindt dit project zich in het sportieve centrum van Europa, met zeilen, polo, paardrijden en allerlei watersportfaciliteiten in de directe omgeving.

  • Gelegen te Fuengirola
  • 5 min van het strand
  • 15 min van Malaga luchthaven
  • 25 min van Marbella
Phase-III-3631
Geschikt voor
Co-working zone
Gedeelde zwembaden
Groene zones
Open plan design
Ruim terras
Spa
Speelzone voor kinderen
Sportfaciliteiten
Terreinen voor: volley, tennis, basketbal en paddle
Zeezicht

Neem contact met mij op


Vergelijkbare vermeldingen

Bahía

Vanaf € 309.000
Bahía: 2 & 3 slaapkamer appartementen met zicht op golf en zee in Mijas – Vanaf ...

Málaga Towers

Vanaf € 2.253.000
Málaga Towers: Frontline beach appartementen vlakbij Málaga centrum – Vanaf €2.253.0 ...
Verkocht
Verkocht

Villa Rio Real 98 – Verkocht

Voor € 2.900.000
Villa Rio Real 98: Eigentijdse villa te koop in Rio Real – Voor €2.900.000 Villa Rio ...

Lar Bay – Uitverkocht

Vanaf € 318.000
Lar Bay: Instapklare nieuwbouw appartementen vlakbij zee in Benalmádena – vanaf €318 ...

Gunther De Vleeschouwer

Real estate associate

Neem contact met mij op


Vergelijk aanbiedingen

Gunther De Vleeschouwer