geavanceerd zoeken

€ 0 naar € 9.000.000

we hebben gevonden 0 uitslagen

Grand View Marbella – Uitverkocht

Vanaf € 2.400.000

Overview

  • Bijgewerkt op
  • oktober 27, 2023
  • 3 slaapkamers
  • 3 badkamers
  • Bouwjaar: 2021

Beschrijving

Grand View Marbella: 7 ruime luxe appartementen met panoramische zeezichten – Vanaf €2.400.000

Grand View Marbella is een van de meest luxueuze ontwikkelingen die momenteel in aanbouw zijn aan de Costa del Sol. Het is namelijk een luxe, intieme, boutique ontwikkeling van slechts 7 grote appartementen met een spectaculair uitzicht en state-of-the-art kwaliteiten.

U vindt deze appartementen in het exclusieve golfresort van La Quinta naast de Golf Vallei van Nueva Andalucía. Het project biedt grote appartementen met ruime terrassen, waarbij elke unit een uniek ontwerp heeft. De luxueuze, gated community biedt top security en spa voorzieningen voor het exclusieve gebruik van de bewoners. Daarnaast vindt u hier uitzonderlijke kwaliteiten die normaal alleen te vinden zijn in villa’s van topklasse.

Grand View Marbella bestaat uit 7 unieke en exclusieve woningen. Elk zijn ze gebouwd met uitzonderlijke specificaties en kwaliteiten met de grootste luxe, privacy en intimiteit. Het project houdt ook rekening met de nieuwste architectonische trends! Hierbij wordt er bijvoorbeeld gebruik gemaakt van natuurlijke elementen en eigentijdse bouwtechnieken die de efficiëntie van de woningen maximaliseert. Bovendien zijn de appartementen en penthouses slimme woningen die profiteren van een compleet domoticasysteem met een centraal bedieningsscherm.

Woonkamers

De ruime woonkamers hebben uitzonderlijk grote ramen van vloer tot plafond zonder zichtbaar timmerwerk. Bovendien werken ze via een afstandsbediening die tot in de perfectie de binnen- en buitenruimtes integreert. Daardoor wordt het panoramische uitzicht op zee gemaximaliseerd en de sensatie van ruimte en licht gegarandeerd. Elk appartement is uniek in zijn ontwerp en ze bieden allemaal een open leefruimte, met een droomkeuken.

Slaapkamers

De appartementen in Grand View bestaan uit drie grote slaapkamers met en-suite badkamers en ingebouwde kasten. De hoofdslaapkamers zijn licht en ruim, georiënteerd op het zuiden van het gebouw. En de andere slaapkamers bieden directe toegang tot de terrassen en bevatten bovendien ook prachtige en-suite dressings.

Badkamers

De badkamers in Grand View Marbella zijn allemaal en-suite. Sommige badkamers genieten zelfs van een eigen terras met een buitendouche!

Gedeelde zones

De gemeenschap biedt een prachtige spa en ontspanningsruimte voor haar bewoners, evenals een volledig uitgeruste fitnessruimte met de nieuwste machines, sauna en stoombad.

Kortom Grand View is de meest luxueuze woonoplossing voor wie op zoek is naar privacy en luxe op een toplocatie!

Locatie

Grand View is gelegen in La Quinta vlakbij de golfvallei van Nueva Andalucía. En met puerto Banús op slechts 10 minuten rijden is dit project de perfecte enclave om te genieten van het volledige recreatieve potentieel van de Costa del Sol.

Oplevering

De oplevering van Grand View Marbella wordt begin 2021 voorzien!

PDF Floorplans Grand View
Brochure Grand View IIS
Geschikt voor
Airconditioning
Ensuite dressing
Floor to ceiling ramen
Gedeeld zwembad
Golfbanen in de buurt
Ruime terrassen
Vloerverwarming
Zeezicht

Neem contact met mij op


Vergelijkbare vermeldingen

Verkocht

Marbella Club Hills – Verkocht

Voor € 1.120.000
Marbella Club Hills: Instapklaar luxe villa appartement op Marbella Club – met privé ...
Verkocht
Verkocht

Mirador de Estepona Hills (Uitverkocht)

Uitverkocht
Mirador de Estepona Hills: Appartementen vlakbij Estepona centrum – Uitverkocht Mira ...

MARQUES DE GUADALMINA Uitverkocht

Vanaf € 345.000
Marques de Guadalmina: Appartementen vanaf €345.000 Marques de Guadalmina is een nieuwe mo ...
Verkocht
Verkocht

CASARES GOLF – Uitverkocht

Vanaf € 250.000
Casares Golf: Project op 1,5km van het strand- vanaf €250.000 Dit spectaculaire project, C ...

Gunther De Vleeschouwer

Real estate associate

Neem contact met mij op


Vergelijk aanbiedingen

Gunther De Vleeschouwer