Evergreen Homes

Vanaf € 634.000

Overview

  • Bijgewerkt op
  • december 13, 2023
  • 3 slaapkamers

Beschrijving

Evergreen Homes: 3 en 4 slaapkamer townhouses vlakbij El Chaparral

Evergreen Homes is een omheind wooncomplex met 80 drie en vier-slaapkamerwoningen met een innovatief, eigentijds, functioneel ontwerp dat past in de prachtige natuurlijke omgeving. Naast de aangelegde tuinen, de recreatiegebieden en het gemeenschappelijke buitenzwembad bij het complex, heeft u ook gemakkelijk toegang tot het exclusieve aangrenzende sport- en recreatiecentrum met zijn paddlebanen, spa, fitnessruimte etc.

Extra luxe wordt geboden door de zuid en zuidwestelijke ligging van de woningen die ten volle te profiteren van een overvloed aan natuurlijk licht en de verleidelijke sfeer van de Middellandse Zee. Evergreen’s gemeenschappelijke ruimtes zijn bedacht en ontworpen om een sterke betrokkenheid bij duurzaamheid te weerspiegelen, met top-kwaliteit functies en faciliteiten te vinden in het hele complex.

Locatie:

Evergreen Homes is ideaal gelegen naast de golfbaan El Chaparral, op enkele meters van het gelijknamige strand en vlakbij het levendige en bruisende uitgaansgebied van La Cala de Mijas en het historische centrum van Fuengirola.  Een geweldige plek om ten volle te genieten van de sfeer van de Costa del Sol.

El Chaparral behoeft geen introductie voor diegenen die aan de Costa del Sol wonen. Gelegen halverwege tussen La Cala de Mijas en Fuengirola, wordt deze naam sterk geassocieerd met een van de meest populaire sporten in het gebied: golf. Deze groene oase in het hart van de Costa del Sol combineert nauw contact met de natuur en een aantal van de beste eet-en uitgaansgelegenheden.

Contact: 

Wil u graag meer info omtrent de prijzen en beschikbaarheden van Evergreen Homes? Of zit u met praktische vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor een gesprek in één van onze kantoren in België of Spanje!

Example floorplan
Example floorplan 3
Example floorplan 2
Example floorplan 1
Geschikt voor
Airconditioning
Berg -en Zeezicht
Dubbele beglazing
En-suite badkamers
Floor to ceiling ramen
Gedeeld zwembad
Gym
Privé tuinen

Neem contact met mij op


Vergelijkbare vermeldingen

MARBELLA SUNSET

Vanaf € 1.150.000
Marbella Sunset: frontline golf project in Cabopino- vanaf €1.150.000 Marbella Sunset, gep ...
1 1 44 m2gegevens

EDEN

Vanaf € 510.000
Eden Resort & Club: Luxueuze townhouses op wandelafstand van het strand in Mijas Costa ...

Alya Mijas

Vanaf € 388.000
Alya Mijas: Halfopen townhouses in Riviera del Sol vanaf €388.000 Alya is een opmerkelijke ...
Te koop
new offer

The KOS

Vanaf € 1.100.000
The KOS: Prachtige, duurzame townhouses in Fuengirola – Vanaf €1.100.000 The KOS is ...
Niels Bruggeman

Sofie Claes

Real estate associate

Neem contact met mij op


Vergelijk aanbiedingen

Sofie Claes