Uw zoekresultaten

EMARE

Vanaf € 2.990.000
3 - 43 - 4 407 - 840 m2
,
toevoegen aan favorieten
2287

Beschrijving

Emare: Frontline beach villa-appartementen naast Laguna Village vanaf €2.990.000- instapklaar.

Dit project Emare herdefinieert luxueus wonen, frontline beach. 28 Villa-appartementen met een bebouwde oppervlakte tussen de 407m2 en 840m2, gespreid over een domein van 2 ha, maakt van dit project een unicum!

Wenst u de luxe-voordelen van een private villa, en de veiligheid van een afgesloten community te combineren met een unieke frontline beach-locatie? Dit is je kans!

Gelegen tussen Estepona en de mondaine haven van Puerto Banus, is deze locatie daarenboven het absolute neusje van de zalm… Ook de gekozen materialen, die standaard voorzien zijn, zijn ongezien!
Enkele voorbeelden zijn uitgebreide domotica toepassingen, muziek dmv speakers die volledig weggewerkt zijn achter het pleisterwerk, laatste LED technologie, Miele toestellen van de bovenste klasse, …
Licht, design en ruimte combineren in woningen waar het concept ‘luxe’ zoveel meer betekent dan alleen de beste kwaliteiten en superieure diensten.
De meest veeleisende klanten zullen hier hun gading zeker vinden!

Een ongeëvenaarde setting

Een unieke plek waar u het hele jaar door langs de zee kunt leven. Deze exclusieve ontwikkeling staat waar de zee aan de kust grenst en is ideaal gelegen om te genieten van de kunst, cultuur en gastronomie van de regio. Bewoners hebben ook gemakkelijke toegang tot het breed scala aan recreatie- en vermaakmogelijkheden op de Costa del Sol, en mogelijkheden voor het beoefenen van allerlei sporten, waaronder tientallen golfbanen in de directe omgeving.

The home of the exceptional

Het unieke tijdloze ontwerp maakt Emare, een ongezien project, wat vooral rust en luxe uitstraalt. Dit innovatieve concept zal zonder twijfel een nieuwe architecturale benchmark op een kust zetten die al een welverdiende wereldwijde bekendheid heeft behaald.

Infinite views

Woningen ontworpen en gebouwd voor het leven. Waar u kunt genieten van het milde en aangename klimaat van de regio en van alles van deugddoende vakantiebezoeken tot een welverdiend pensioen.

De terrassen bieden een extra woonruimte die een integraal onderdeel van het pand vormt, dankzij hun lage hoogte- en doorlopende vloer-niveau. De zee maakt deel uit van elk van deze uitzonderlijke villa-appartementen.

Kenmerkend aan de exclusiviteit van dit project zijn onder andere zijn spectaculaire tuin, extreem grote zonneterrassen, binnenoppervlakten die alleen maar in luxueuze villa’s terug te vinden zijn. Verder ook nog het gymnasium en het verwarmde infinity-pool van 37 x 9m!

Ligging

  • Puerto Banus: 16 min
  • Estepona: 9 min
  • Marbella: 26 min
  • Malaga Airport: 53 min

Oplevering

Emare werd opgeleverd in oktober 2019.

Other Features
24u beveiliging
Directe toegang tot het strand
Eigen lift
Frontline zeezicht
Golfbanen in de buurt
Infinity zwembad
Miele apparaten
Omheind complex
Privé parking
Eigenschap-ID: 29343
Prijs: Vanaf € 2.990.000
Projectgrootte: 407 m2
Eigenschap Lotgrootte: 0
slaapkamers: 3 - 4
badkamers: 3 - 4
Expected delivery date: 2019
INVESTINSPAIN.BE
Check zeker ook onze services, om volledig zorgeloos van uw buitenverblijf te kunnen genieten. Deze gaan van aankoop, tot bemeubelen en Property Management!Indien u interesse heeft in dit project, kan u dat laten weten via onze contactpagina. We kijken er naar uit om u te mogen ontvangen in één van onze kantoren in België of Spanje!Prijzen en beschikbaarheid? Klik hier voor een afspraak op ons kantoor, waarbij we u alle details kunnen geven!
 
HOMEINSPAIN.BE
Wij verzorgen ook graag uw totaalinrichting met onze vertrouwde top-merken! Neem snel een kijkje op www.homeinspain.be. Ook de logistiek vanuit België naar Spanje, nemen we voor onze rekening!

Vergelijkbare projecten

Epic Marbella

Vanaf € 1.550.000
Epic Marbella: uniek project van 74 tijdloze villa-appartementen in Marbella – vanaf €1.550.000 Epic Marbella [meer]
Epic Marbella: uniek project van 74 tijdloze villa-appartementen in Marbella – vanaf €1.550.000 Epic Marbella [meer]
3 - 8Meer info

Mirador del Paraíso

Vanaf € 650.000
Mirador del Paraíso: Unieke appartementen en villa’s in Benahavís – vanaf €650.000 Mirador del Paraíso [meer]
Mirador del Paraíso: Unieke appartementen en villa’s in Benahavís – vanaf €650.000 Mirador del Paraíso [meer]
3 - 4Meer info

Ikkil Bay

Vanaf € 1.785.000
Ikkil Bay: Frontline beach villa appartementen vlakbij jachthaven van Estepona vanaf €1.785.000 Ikkil Bay, gepromoo [meer]
Ikkil Bay: Frontline beach villa appartementen vlakbij jachthaven van Estepona vanaf €1.785.000 Ikkil Bay, gepromoo [meer]
2 - 32 - 3Meer info
Te koop

Penthouse Cataleya

€ 590.000
Cataleya fase 1: Zeer luxueuze penthouse met ruim terras én solarium 590.000€ Gelegen halverwege tussen Marbella en [meer]
Cataleya fase 1: Zeer luxueuze penthouse met ruim terras én solarium 590.000€ Gelegen halverwege tussen Marbella en [meer]
3 - 32 - 2 295 m2Meer info

Sofie Claes

Real estate associate
0 listings

Neem contact met mij op

Vergelijk projecten

Gratis E-BookHoe kiest u een SOLIDE NIEUWBOUW INVESTERING (+ 5% ROI)? 

21-pagina's met waardevolle informatie...gratis! In dit E-book onthullen we alle noodzakelijke kennis om een (nieuwbouw) investering tot een success te maken. + HANDIGE CHECKLIST!