Elie Saab Villas

Vanaf € 8.300.000

Overview

  • Bijgewerkt op
  • mei 8, 2023

Beschrijving

Elie Saab Villas: Unieke collectie van 5 prestigieuze villa’s gelegen te Sierra Blanca Marbella – Vanaf €8.300.000

Omringd door pijnboombossen, weelderig subtropisch groen en soortgelijke high-end eigendommen van de super prestigieuze Sierra Blanca, staan de spectaculaire villa’s van 3 niveaus van ongeveer 1.000 m² op een groot en pittoresk perceel van ongeveer 2.200 m². De woningen zijn zuidgericht en genieten van een adembenemend uitzicht op zee en de bergen. Daarnaast zijn ze voorzien van lichte open woonkamers met open haard en directe toegang tot de terrassen en het overloopzwembad. Een volledig ingerichte strakke open keuken met een eiland / bar en een eethoek sluit ook aan op de buitenruimte. Er zijn telkens 4 ruime slaapkamers met badkamers aanwezig en bovendien ook een sauna, opslag, bijkeuken, wasruimte, en een garage voor 5 wagens.

Ook de buitenruimtes zijn prachtig ontworpen. De tuin is voorzien van mooie groene gazons, charmante bloemperken, een zwembad, lounges en pergola’s. Elk detail is er ontspannend, rustgevend en oogstrelend. Gebouwd met materialen van topkwaliteit, komt het prachtige eco-vriendelijke pand te koop in uitstekende staat en met vele luxe functies, waaronder een bio-openhaard, jacuzzi, lift, domotica systeem, barbecue, verfijnd plafond en verlichting ontwerp, LED-verlichting en andere boeiende interieur en exterieur elementen.

Contact:

Wil u graag meer info omtrent de prijzen en beschikbaarheden van Elie Saab Villas? Of zit u met praktische vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor een gesprek in één van onze kantoren in België of Spanje!

Geschikt voor
Airconditioning
Alarm
Barbecue
Berg -en Zeezicht
Domotica
Dubbele beglazing
Eigen lift
En-suite badkamers
Garage
Gym
Jacuzzi
Privé tuin en zwembad

Vergelijkbare vermeldingen

Soul Marbella

Vanaf € 770.000
Soul Marbella: appartementen, penthouses en villa’s vlakbij Santa Clara Golf Soul Ma ...
Te koop

PALO ALTO

Vanaf € 740.000
Palo Alto: Luxe appartementen in de bergen van Ojen, Marbella. Ontdek een plaats van natuu ...
2 87 m2gegevens
Te koop

The Gallery Palo Alto

Vanaf € 3.600.000
The Gallery Palo Alto: Exclusieve villa’s tussen de prachtige heuvels van Ojén Ontde ...
Te koop

Villa Senses

Voor € 3.695.000
Villa Senses: Instapklare villa in Marbella, volledig ingericht in Ibiza-style voor €3.695 ...

Vergelijk aanbiedingen