Uw zoekresultaten

Banús Bay

Vanaf € 1.602.000
3 - 44 - 5
toevoegen aan favorieten

Beschrijving

Banús Bay: Luxe halfvrijstaande en vrijstaande villa’s vlakbij Puerto Banús – vanaf € 1.602.000

Banús Bay Residences is een residentie van slechts 14 twee-onder-een-kap villa’s en een onafhankelijke villa. Deze villa’s zijn gelegen in Puerto Banús, een bevoorrechte wijk van Marbella.

Banús Bay heeft buitenruimtes met weelderige vegetatie in lijn met de natuurlijke omgeving. De architectuur, met grote ramen en lichte kamers nodigt uit om te genieten van de mediterrane levensstijl. Dit in het bijzonder vanuit de privé tuin met zwembad en solarium van de woningen. Hierbij vindt u moderne design woningen gebouwd om het comfort en de ontspanning te maximaliseren. Bovendien is de indeling gericht op detail, privacy en het uitzicht op de prachtige omgeving. Banús Bay is voorzien van videobewakingscamera’s en een onderhouds- en beveiligingsdienst. En daarnaast genieten deze woningen van een grote verscheidenheid aan kwaliteitsvolle ontspanningsmogelijkheden!

Lay-out

Alle villa’s bestaan uit 4 verdiepingen, inclusief een kelder en een zonnedek, die genieten van eersteklas afwerkingen. Het is mogelijk om te kiezen tussen drie soorten woningen waaronder; -3 slaapkamers en 4 badkamers, 4 slaapkamers en 4 badkamers, en een onafhankelijke villa met 4 slaapkamers en 5 badkamers. Elke villa heeft een eigen tuin en een eigen zwembad. En bovendien zijn de  strandwoningen van Banús Bay zijn ontworpen met grote ramen die een prachtig uitzicht bieden over het prachtige landschap van het wooncomplex. De kelder is voorzien van een garage voor 2 auto’s, en het zonnedek is voorzien van een barbecue en een pre-installatie van een jacuzzi.

Locatie

Banús Bay Residences is gelegen nabij Playa del Duque, in Puerto Banús. Andere stranden in de buurt zijn bijvoorbeeld het strand Artola, Cabopino, Venus, La Fontanilla en San Pedro de Alcántara.

De ligging in de buurt van Marbella, biedt u vele mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld kiezen tussen een wandeling door de straten van Málaga,  of lekker uit eten gaan in één van de beste haute cuisine bars en restaurants op de promenade van Puerto Banús. Daarnaast hebben zeilliefhebbers onder andere de jachthavens van Puerto Banús en de Royal Sports Club van Marbella tot hun beschikking.

Oplevering

De oplevering van het project Banús Bay wordt voorzien in de zomer van 2021.

Contact

Wil u graag meer info omtrent de prijzen en beschikbaarheden van Banús Bay? Of zit u met praktische vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor een vrijblijvend gesprek in één van onze kantoren in België, Nederland of Spanje!

Other Features
2 ondergrondse parkeerplaatsen
Airconditioning
Alarm
Barbecue
Conciërge
En-suite badkamers
Jacuzzi (optioneel)
Kelder
Privé tuin en zwembad
Solarium
Zicht op bergen
Eigenschap-ID: 56877
Prijs: Vanaf € 1.602.000
Eigenschap Lotgrootte: 0
slaapkamers: 3 - 4
badkamers: 4 - 5
INVESTINSPAIN.BE
Check zeker ook onze services, om volledig zorgeloos van uw buitenverblijf te kunnen genieten. Deze gaan van aankoop, tot bemeubelen en Property Management!Indien u interesse heeft in dit project, kan u dat laten weten via onze contactpagina. We kijken er naar uit om u te mogen ontvangen in één van onze kantoren in België of Spanje!Prijzen en beschikbaarheid? Klik hier voor een afspraak op ons kantoor, waarbij we u alle details kunnen geven!
 
HOMEINSPAIN.BE
Wij verzorgen ook graag uw totaalinrichting met onze vertrouwde top-merken! Neem snel een kijkje op www.homeinspain.be. Ook de logistiek vanuit België naar Spanje, nemen we voor onze rekening!

Sofie Claes

Real estate associate
0 listings

Neem contact met mij op

  • Geavanceerd zoeken

   € 0 naar € 5.000.000

  • Onze verschillende projecten

  • Gratis Downloads

  Vergelijk projecten

  Gratis E-BookHoe kiest u een SOLIDE NIEUWBOUW INVESTERING (+ 5% ROI)? 

  21-pagina's met waardevolle informatie...gratis! In dit E-book onthullen we alle noodzakelijke kennis om een (nieuwbouw) investering tot een success te maken. + HANDIGE CHECKLIST!