geavanceerd zoeken

€ 0 naar € 9.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Bekijk resultaten
Uw zoekresultaten

Nieuwbouw te Koop in San Pedro de Alcántara

Welkom bij InvestinSpain. Bent u op zoek naar een nieuwe woning in San Pedro de Alcántara (Regio Estepona / Marbella)? Dan zijn wij de perfecte Nederlandse/Belgische makelaar in regio. Wij bieden een uitgebreide selectie van verschillende soorten woningen in San Pedro, waaronder appartementen, penthouses, villa’s en geschakelde woningen.

san pedro 1

Over San Pedro de Alcántara

San Pedro de Alcántara is een prachtige stad gelegen aan de zuidkust van Spanje. Bekend om zijn prachtige stranden en levendige sfeer, is het een populaire toeristische bestemming die mensen van over de hele wereld aantrekt. Voor degenen die willen investeren in onroerend goed in dit gebied zijn er tal van opties beschikbaar, waaronder veel nieuwbouwwoningen.

Op deze pagina vindt u het complete overzicht nieuwbouw vastgoed te koop in San Pedro de Alcántara . Zoek o.a. op:

  • Appartementen & penthouses
  • Villa’s te koop in San Pedro
  • Townhouse te koop in San Pedro

Nieuwbouw te koop in San Pedro

Te koop

Marbella Club Hills

Voor € 845.000
Marbella Club Hills: Instapklaar luxe villa appartement op Marbella Club met privé tuin &#
Niels Bruggeman
Te koop
new offer

Villa Marbella Club Golf

Prijs op aanvraag
Villa Marbella Club Golf: Unieke high-end villa met zicht op de golfbaan Deze adembenemend
Niels Bruggeman
Te koop

Villa in Monte Mayor

Voor € 4.900.000
Villa Monte Mayor: Instapklare villa met 7 slaapkamers en open zeezicht voor €4.900.000 De
Niels Bruggeman
Te koop

Villa Playa San Pedro

Prijs op aanvraag
Villa Playa San Pedro: Villaproject aan het strand tussen Puerto Banus en San Pedro de Alc
Te koop

Marbella club golf – Villa Alegria

Prijs op aanvraag
Marbella club golf – Villa Alegria: Exceptionele nieuwbouw villa met uitstekende berg- en
Te koop
new offer

Lyra Residences

Vanaf € 1.350.000
Lyra Residences: 15 ruime townhouses in El Campanario, Estepona Lyra Residences is een boe
Te koop
new offer

Aurea Villas

Vanaf € 1.440.000
Aurea Villas: 10 luxe villa’s in dé golf-hotspot van Estepona Aurea Villas is een ve
Niels Bruggeman
Te koop
new offer

Alcaidesa Homes

Vanaf € 324.000
Alcaidesa Homes: Moderne woningen met ruimte terrassen en zicht op Gibraltar in La Alcaide
Niels Bruggeman
Te koop
new offer

OCYAN Luxury Villas

Vanaf € 2.650.000
OCYAN Luxury Villas: 12 luxevilla’s met zeezicht bij La Resina Golf Club in Estepona
Niels Bruggeman
Te koop
new offer

ABRIL

Vanaf € 289.000
ABRIL: Prachtige 2 en 3 slaapkamer appartementen in Doña Julia Golf, Casares Gelegen in de
Niels Bruggeman

Waarom kiezen voor San Pedro de Alcántara?

Alvorens in te gaan op de details van de nieuwbouwwoningen die beschikbaar zijn in San Pedro de Alcántara, is het de moeite waard om even stil te staan bij de vraag waarom deze stad zo’n geweldige plek is om te investeren in onroerend goed. Enkele van de belangrijkste redenen zijn

Prachtige locatie: Gelegen aan de kust, San Pedro de Alcántara geniet van een prachtige omgeving met prachtige stranden en tal van mogelijkheden voor buitenactiviteiten.

  1. Levendige cultuur: De stad is rijk aan geschiedenis en cultuur, met tal van musea, galerijen en monumenten om te verkennen. Er zijn ook tal van festivals en evenementen gedurende het hele jaar.
  2. Uitstekende voorzieningen: San Pedro de Alcántara heeft alles wat u nodig heeft voor het dagelijks leven, zoals supermarkten, winkels, restaurants en scholen. Er zijn ook uitstekende medische voorzieningen en vervoersverbindingen.
  3. Sterk investeringspotentieel: De vraag naar onroerend goed in San Pedro de Alcántara is hoog, dankzij de prachtige ligging en de uitstekende voorzieningen. Dit betekent dat de waarde van onroerend goed na verloop van tijd waarschijnlijk zal stijgen, waardoor het een slimme investeringskeuze is.

Nieuwbouwwoningen in San Pedro de Alcántara

Als u geïnteresseerd bent in investeren in onroerend goed in San Pedro de Alcántara, dan is nieuwbouw een uitstekende optie om te overwegen. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen van het kiezen van een nieuwbouwwoning:

  • Maatwerk: Wanneer u een nieuwbouwwoning koopt, heeft u de mogelijkheid om deze aan te passen aan uw wensen. Dit betekent dat u alles kunt kiezen, van de indeling tot de afwerking, zodat de woning precies naar uw smaak is.
  • Energie-efficiëntie: Nieuwbouwwoningen worden gebouwd volgens moderne normen, wat betekent dat ze vaak veel energie-efficiënter zijn dan oudere woningen. Dit kan u op lange termijn geld besparen op uw energierekening.
  • Weinig onderhoud: Met een nieuwbouwwoning hoeft u zich jarenlang geen zorgen te maken over dure reparaties of renovaties. Dit kan u gemoedsrust geven en u op lange termijn geld besparen.
  • Uitstekende voorzieningen: Nieuwbouwwoningen hebben vaak toegang tot uitstekende voorzieningen, zoals zwembaden, sportscholen en gemeenschappelijke tuinen. Dit kan uw levenskwaliteit verhogen en uw woning in de toekomst aantrekkelijker maken voor huurders of kopers.

Soorten nieuwbouw woningen in San Pedro de Alcántara

Er zijn verschillende soorten nieuwbouwwoningen beschikbaar in San Pedro de Alcántara, elk met zijn eigen unieke kenmerken en voordelen. Hier zijn enkele van de meest populaire opties:

Appartementen

Appartementen zijn een populaire keuze voor wie op zoek is naar een onderhoudsvriendelijke woning in San Pedro de Alcántara. Ze bevinden zich vaak in moderne gebouwen met uitstekende voorzieningen, zoals zwembaden en sportscholen. Veel appartementen hebben ook een prachtig uitzicht op de zee of de omliggende bergen.

Herenhuizen/Townhouses

Herenhuizen bieden iets meer ruimte dan appartementen en hebben vaak een eigen tuin of terras. Ze zijn een uitstekende keuze voor gezinnen of mensen die van het buitenleven houden. Veel herenhuizen in San Pedro de Alcántara hebben ook toegang tot gemeenschappelijke zwembaden of tuinen.

Villa’s

Villa’s zijn het summum van luxe wonen in San Pedro de Alcántara. Ze hebben vaak privé zwembaden, tuinen en andere hoogwaardige voorzieningen. Veel villa’s bevinden zich ook in exclusieve omheinde gemeenschappen voor extra veiligheid en privacy.

Nieuwbouw kopen in San Pedro de Alcántara

Als u geïnteresseerd bent in het kopen van een nieuwbouwwoning in San Pedro de Alcántara, zijn er verschillende stappen die u moet nemen om de transactie soepel en succesvol te laten verlopen. Hier zijn enkele tips om u op weg te helpen:

Kies een gerenommeerde ontwikkelaar

Als het gaat om het kopen van een nieuwbouwwoning, is het essentieel om een gerenommeerde ontwikkelaar te kiezen die een staat van dienst heeft als het gaat om het op tijd en binnen het budget leveren van kwalitatief hoogwaardige woningen. Doe uw onderzoek, lees recensies en vraag om aanbevelingen van andere vastgoedeigenaren in de omgeving.

Win juridisch advies in

Het kopen van een nieuwbouwwoning kan complexer zijn dan het kopen van een oudere woning, dus het is belangrijk om juridisch advies in te winnen bij een gekwalificeerde advocaat die bekend is met de lokale vastgoedmarkt. Zij kunnen u helpen het aankoopproces te begrijpen, de contracten te beoordelen en ervoor zorgen dat alles in orde is.

Overweeg financieringsopties

Als u financiering nodig hebt om een nieuwbouwwoning te kopen, zijn er verschillende opties beschikbaar, waaronder hypotheken en financiering van ontwikkelaars. Vergelijk rente, kosten en terugbetalingsvoorwaarden om de beste deal voor uw situatie te vinden.

Bezoek de woning persoonlijk

Voordat u een bod doet op een nieuwbouwwoning, is het essentieel om deze persoonlijk te bezoeken. Zo kunt u de locatie, de indeling en de afwerking van de woning bekijken en ervoor zorgen dat deze aan uw verwachtingen voldoet.

Houd rekening met bijkomende kosten

Bij het kopen van een nieuwbouwwoning is het belangrijk om rekening te houden met extra kosten naast de aankoopprijs, zoals juridische kosten, belastingen en aansluitkosten voor nutsvoorzieningen. Houd rekening met deze kosten om verrassingen te voorkomen.

Meer weten over Nieuwbouw te Koop in San Pedro de Alcántara?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op, of lees één van de volgende artikelen op onze blog:

Vergelijk aanbiedingen