geavanceerd zoeken

€ 0 naar € 9.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Bekijk resultaten
Uw zoekresultaten

Nieuwbouw kopen in Costa del Sol: Waarom juist via 1 makelaar?

Als u in de markt bent voor een nieuwbouw appartement, penthouse of villa in Costa del Sol, dan is de verleiding groot om via meerdere makelaars uw zoektocht te starten. Tóch zal dit eerder tegen u werken, dan in uw voordeel. In dit artikel leggen wij, aan de hand van argumenten, uit waarom u juist in zee moet gaan met 1 makelaar.

2 veelgemaakte misvattingen van mensen die vastgoed zoeken in Costa del Sol

1. Zoek niet via 10 makelaars nieuwbouw in Costa del Sol

Een veel gemaakte “begrijpelijke” misvatting van mensen die nieuwbouw zoeken in Costa del sol, is dat men denkt via meer makelaars ook meer projecten te kunnen bezoeken, maar niets is minder waar. In tegenstelling tot België en Nederland, heeft elke makelaar toegang tot alle projecten.

Dat is alvast de 1ste goede reden om bij 1 makelaar te blijven.

Daarnaast zijn er nog 2 andere belangrijke redenen:

  1. Wanneer u meerdere makelaars aanspreekt heeft geen enkele van hen de kans om uw wensen écht grondig te begrijpen, waardoor u dus riskeert inefficiënt begeleid te worden. U wil toch vermijden om naar tientallen projecten te gaan kijken, die niet overeen komen met uw wensen?
  2. Meerdere makelaars die voor u actief zijn verliezen vaak ook hun objectiviteit, in hun concurrentie met de collega. Wanneer u bij 1 makelaar blijft, kan deze in alle objectiviteit u informeren over alle projecten.

Wanneer u dus een goed contact heeft met 1 specifieke makelaar, blijf bij deze collega! U hoeft daarom niet met INVESTINSPAIN in zee te gaan, maar kies er 1 uit!

2. Niet rechtstreeks via de ontwikkelaar aankopen

Verder is het voor u als klant zeer belangrijk om via een makelaar te kopen, en niet rechtstreeks bij de ontwikkelaar.

De prijzen blijven immers overal dezelfde voor 1 specifiek pand/project, maar een ontwikkelaar zal uiteraard zijn project op een niet-objectieve manier toelichten. Een makelaar handelt in het belang van zijn klant, u dus!

Daarnaast is het voor mensen uit België en Nederland fijn om met een makelaar in zee te gaan die uw taal spreekt, én tevens de lokale markt en ontwikkelaars goed kent. Dit zorgt ervoor dat de miscommunicatie tot een minimum beperkt blijft. En bovendien kunt u altijd uw makelaar raadplegen in geval van twijfel.

INVESTINSPAIN ENQUÊTE

Wil u alvast uw zoektocht beginnen naar dé ideale droomwoning aan de Costa del Sol? Kom dan te weten via onze INVESTINSPAIN enquête welke projecten het meest geschikt zijn voor u! Aan de hand van 16 simpele vragen, sturen we u nadien een overzicht van de geselecteerde projecten.

 

powered by Typeform

Ontdek de laatste nieuwbouw projecten in Costa del Sol

Te koop

Marbella Club Hills

Voor € 845.000
Marbella Club Hills: Instapklaar luxe villa appartement op Marbella Club met privé tuin – Voor €845.000 (exclusief meubels) Marbella Club & Puento Rom ...
Niels Bruggeman
Te koop
hot offer
new offer

Marbella Design Hills – Dolce & G...

Marbella Design Hills – Dolce & Gabbana (pre-launch): Exclusief project centraal in Golden Mile met villa-appartementen en shoppingcenter in samenwerk ...
Niels Bruggeman
Te koop
new offer

Villa Marbella Club Golf

Prijs op aanvraag
Villa Marbella Club Golf: Unieke high-end villa met zicht op de golfbaan Deze adembenemende villa bestaat uit een oppervlakte van 454 m2 en ligt op een perceel ...
Niels Bruggeman

Geavanceerd zoeken

€ 0 naar € 9.000.000

Laat een antwoord achter

Vergelijk aanbiedingen