geavanceerd zoeken

€ 0 naar € 9.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Bekijk resultaten
Uw zoekresultaten

Nieuwbouw Kopen Benahavis: Waarom Investeren in Vastgoed in deze Regio?

Welkom bij InvestinSpain. Op deze pagina vindt u het complete overzicht nieuwbouw vastgoed te koop in Benahavís. Zoek o.a. op:

  • Appartementen & penthouses te koop in Benahavís
  • Villa’s te koop in Benahavís
  • Townhouse te koop in Benahavís

Appartementen te koop Benahavís

De actuele lijst van nieuwbouw appartementen en penthouses te koop in Benahavís.

Te koop

Marbella Club Hills

Voor € 845.000
Marbella Club Hills: Instapklaar luxe villa appartement op Marbella Club met privé tuin – Voor €845.000 (exclusief meubels) Marbella Club & Puento Rom
Niels Bruggeman

Marbella Club Hills

Voor € 700.000
Marbella Club Hills: Instapklaar 3 slaapkamer villa-appartement met prachtige zichten – Voor €700.000 (Exclusief meubels) Marbella Club & Puento Roman
Niels Bruggeman
Te koop
new offer

The Sky Marbella

Prijs op aanvraag
The Sky Marbella: Prachtige appartementen, penthouses en villa’s in Benahavis – Prijs op aanvraag The Sky Marbella is een gloednieuw project in Bena
Niels Bruggeman

MARBELLA CLUB HILLS PENTHOUSE

Voor € 1.275.000
Marbella Club Hills: penthouse met panoramische zichten –  €1.275.000 Marbella Club & Puento Romano Hotels (Marbella Club Group) weten precies wat hun

Villa’s te Koop Benahavís

De actuele lijst van moderne nieuwbouw villa’s te koop in Benahavís.

Te koop
new offer

Villa Marbella Club Golf

Prijs op aanvraag
Villa Marbella Club Golf: Unieke high-end villa met zicht op de golfbaan Deze adembenemende villa bestaat uit een oppervlakte van 454 m2 en ligt op een perceel
Niels Bruggeman
Te koop

Villa in Monte Mayor

Voor € 4.900.000
Villa Monte Mayor: Instapklare villa met 7 slaapkamers en open zeezicht voor €4.900.000 Deze unieke villa maakt deel uit van de gated community Monte Mayor in B
Niels Bruggeman
Te koop

Marbella club golf – Villa Alegria

Prijs op aanvraag
Marbella club golf – Villa Alegria: Exceptionele nieuwbouw villa met uitstekende berg- en zeezichten In één van de meest exclusieve wijken van Marbella, Marbell
Te koop
new offer

The Sky Marbella

Prijs op aanvraag
The Sky Marbella: Prachtige appartementen, penthouses en villa’s in Benahavis – Prijs op aanvraag The Sky Marbella is een gloednieuw project in Bena
Niels Bruggeman

Gratis advies vastgoed kopen in Benahavís

Benahavis is een prachtige regio in Zuid-Spanje, gelegen tussen Marbella en Estepona. Het is een van de meest populaire bestemmingen voor vastgoedinvesteringen, vooral voor mensen die op zoek zijn naar luxe nieuwbouw huizen. Als u overweegt om een nieuw huis te kopen in Benahavis, dan bent u op de juiste plaats. In dit artikel zullen we alles bespreken wat u moet weten over nieuwbouw kopen in Benahavis en waarom het een slimme keuze kan zijn.

Waarom Investeren in Nieuwbouw Kopen Benahavis een Slimme Keuze Is?

Benahavis is een zeer gewilde locatie vanwege de prachtige stranden, het aangename klimaat en het bruisende nachtleven. Daarnaast biedt het tal van luxe voorzieningen zoals restaurants, golfbanen en winkels. Er zijn veel redenen waarom investeren in nieuwbouw in Benahavis een slimme keuze kan zijn, waaronder:

  1. Waardevermeerdering van onroerend goed: De vastgoedprijzen in Benahavis zijn sinds de afgelopen jaren gestaag gestegen en experts voorspellen dat deze trend zich zal voortzetten. Door te investeren in nieuwbouw in deze regio, kunt u profiteren van de waardestijging van onroerend goed en uw investering laten groeien.
  2. Huurpotentieel: Als u uw nieuwbouw huis niet het hele jaar door gebruikt, kunt u het verhuren voor extra inkomsten. Met de groeiende populariteit van Benahavis als toeristische bestemming, is de vraag naar huurwoningen hoog en kunt u hiermee extra inkomsten genereren.
  3. Levenskwaliteit: Investeren in een nieuwbouwhuis in Benahavis kan een aanzienlijke verbetering betekenen in uw levenskwaliteit. De regio biedt tal van luxevoorzieningen en activiteiten, zoals golf, spa’s en wandelingen in de natuur. Bovendien biedt de regio een hoogwaardige levensstijl en een bruisend sociaal leven.
Benahavis investinspain

Waar Moet u Op Letten Bij Nieuwbouw Kopen in Benahavis?

Als u overweegt om een nieuwbouw huis te kopen in Benahavis, zijn er enkele belangrijke zaken waarmee u rekening moet houden, zoals:

  1. Locatie: De locatie is een van de belangrijkste factoren bij het kopen van vastgoed. Kies een locatie die dicht bij voorzieningen ligt en waarde heeft als investering.
  2. Bouwer: Kies een gerenommeerde bouwer met een goede reputatie. Onderzoek het track record van de bouwer en bekijk hun eerdere projecten om te zien of de kwaliteit van de gerealiseerde projecten voldoende is.
  3. Eigenschappen: Bepaal welke eigenschappen u belangrijk vindt in uw nieuwbouw huis, zoals het aantal slaapkamers, badkamers en het uitzicht.
  4. Budget: Stel een budget vast en houd rekening met bijkomende kosten zoals belastingen en vergoedingen.
  5. Juridische zaken: Laat een deskundige advocaat de contracten en juridische zaken nakijken voordat u een aankoop doet.

Stappen om Nieuwbouw te Kopen in Benahavis

Als u hebt besloten om nieuwbouw te kopen in Benahavis, zijn hier enkele stappen die u moet volgen:

  1. Zoek naar nieuwbouwprojecten in de regio en bekijk de beschikbare opties.
  2. Maak een lijst van eigenschappen die u belangrijk vindt en kies een project dat aan uw wensen voldoet.
  3. Neem contact op met de ontwikkelaar of makelaar en vraag om meer informatie over het project.
  4. Bekijk het modelhuis en vraag om een rondleiding om een beter idee te krijgen van de woning.
  5. Bespreek de prijzen en betalingsvoorwaarden met de ontwikkelaar of makelaar.
  6. Als u tevreden bent met de woning en de voorwaarden, ondertekent u het contract en doet u een aanbetaling.
  7. Laat een deskundige advocaat de contracten en juridische zaken nakijken.
  8. Werk samen met een makelaar om het papierwerk te regelen en de overdracht van eigendom te voltooien.

FAQs

Is Benahavis een goede locatie om te investeren in vastgoed?

Ja, Benahavis is een van de meest populaire bestemmingen voor vastgoedinvesteringen vanwege de groeiende waarde van onroerend goed en de hoge vraag naar huurwoningen.

Wat zijn de voordelen van nieuwbouw kopen in Benahavis?

Nieuwbouw kopen in Benahavis biedt verschillende voordelen, waaronder waardevermeerdering van onroerend goed, huurpotentieel en een verbeterde levenskwaliteit.

Waar moet ik op letten bij het kopen van nieuwbouw in Benahavis?

Let bij het kopen van nieuwbouw in Benahavis op de locatie, bouwer, eigenschappen, budget en juridische zaken.

Benahavis gids

Benahavis is een klein stadje in de provincie Malaga, Spanje. Het is gelegen aan de voet van de Sierra de las Nieves, een prachtig gebergte dat ideaal is om te wandelen en te verkennen.

Als je op zoek bent naar een plek om te wonen of op vakantie te gaan, is Benahavis de perfecte keuze. In deze gids zullen we u alles vertellen wat u moet weten over deze charmante stad.

Geschiedenis van Benahavis

Benahavis heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de tijd van de Romeinen. Het was ooit een belangrijk centrum voor de productie van zijde en katoen. Tijdens de Moorse overheersing werd het gebruikt als een strategische uitvalsbasis vanwege de strategische ligging.

Bezienswaardigheden in Benahavis

Benahavis heeft veel te bieden als het gaat om bezienswaardigheden en activiteiten. Hieronder hebben we een aantal van de beste bezienswaardigheden en activiteiten op een rijtje gezet:

  1. Castillo de Montemayor: Dit kasteel dateert uit de 10e eeuw en biedt een prachtig uitzicht op de stad en de omgeving.
  2. Los Arqueros Golf & Country Club: Deze golfclub is ontworpen door Seve Ballesteros en biedt een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee en de bergen.
  3. Parque Torre Leonera: Dit park is ideaal om te wandelen en te genieten van de prachtige natuur.
  4. Wandelen: Benahavis is omgeven door bergen en biedt talloze wandelmogelijkheden voor alle niveaus.
  5. Restaurants: Benahavis staat bekend als het gastronomische centrum van de Costa del Sol vanwege de vele uitstekende restaurants.

Wonen in Benahavis Als u op zoek bent naar een plek om te wonen, dan is Benahavis een uitstekende keuze. Het is een rustig stadje dat nog niet overspoeld is door toeristen en het heeft een ontspannen en gezellige sfeer. Er zijn veel mooie huizen en appartementen te koop in Benahavis, van traditionele Spaanse villa’s tot moderne appartementen.

Conclusie

Benahavis is een prachtig stadje met veel te bieden. Of u nu op zoek bent naar een plek om te wonen of op vakantie te gaan, Benahavis is zeker de moeite waard om te verkennen. Het heeft een rijke geschiedenis, talloze bezienswaardigheden en activiteiten, en een ontspannen en gezellige sfeer. Wij hopen dat deze gids u heeft geholpen om meer te weten te komen over deze charmante stad en dat u binnenkort zelf de schoonheid van Benahavis zult ervaren.

Meer weten over Benahavis? Lees de volgende artikelen:

Vergelijk aanbiedingen