geavanceerd zoeken

€ 0 naar € 9.000.000

Uw zoekresultaten

Villa kopen in Spanje aan de Costa del Sol

Villa kopen in Spanje aan de Costa del Sol – INVESTINSPAIN staat klaar om u te ondersteunen bij het vinden en kopen van een luxevilla in Málaga. Als uw Nederlandstalige vastgoedmakelaar bieden wij u via ons betrouwbare, lokale partnernetwerk villa’s aan die aan al uw wensen voldoen. Wij ondersteunen u met advies en praktische regelingen gedurende het gehele aankoopproces en zelfs daarna via ons aftersales servicepakket. Ontdek hier hoe wij u 100% begeleiden!

  1. Hoe wij u helpen uw droomvilla te kopen in Spanje
  2. Een villa kopen in Spanje: onze services

1. Hoe wij u helpen uw droomvilla te kopen in Spanje

Moderne villa’s met een eigentijdse uitstraling op wandelafstand van zee, jachthavens, golfterreinen of natuurgebieden. De mogelijkheden zijn oneindig en u verdient het om ze ten volle te benutten. Daarom staan wij voor u klaar. INVESTINSPAIN helpt u wanneer u de crème de la crème van vastgoedprojecten aan de Costa del Sol wil gaan bezichtigen, kopen en laten onderhouden. Een geweldig tweede verblijf op benijdenswaardige locatie, zonder dat u er enige zorg aan heeft. Wij helpen u graag om deze droom te realiseren.

Een villa kopen in Spanje is een uitdaging voor wie onbekend is met de lokale vastgoedmarkt, wetten, regels en gebruiken. En dan is er nog de taalbarrière. Via INVESTINSPAIN vermijdt u deze obstakels voor een betrouwbare investering. Als ervaren vastgoedmakelaar in de regio Marbella stroomlijnt INVESTINSPAIN het gehele proces voor u tijdens én na aankoop. Neem een kijkje in onze steeds uitbreidende portfolio van luxe vastgoedopportuniteiten. Ziet u een project dat u aanspreekt of heeft u vragen? Maak dan gerust een afspraak in ons kantoor te Mechelen. We bespreken uw wensen en zorgen dat we op één lijn zitten met uw verwachtingen en wensen. Vervolgens kan u een inspectiereis plannen om de projecten waar u interesse in heeft te gaan bezichtigen. U krijgt ter plaatse een antwoord op uw vragen en kan meteen de directe omgeving van de projecten verkennen. Zo weet u exact waar u in investeert.

Villa kopen in Spanje

2. Een villa kopen in Spanje: onze services

Een villa kopen in Spanje kan ook zonder zorgen. Via onze uitgebreide services begeleiden we u zowel voor, tijdens als na de aankoop van uw droomwoning. Zo voorzien we telkens vertalingen van de Spaanse contracten, en werken we samen met een Nederlandstalig team van juristen en fiscalisten om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen. Daarnaast staan we ook klaar voor u met een uitgebreid property management systeem en kunnen we zelf het interieur van uw woning voorzien!

Wil u graag meer te weten komen over onze diensten of graag enkele projecten komen bespreken? Maak dan een afspraak in één van onze kantoren! Wij kijken ernaar uit om u te mogen verwelkomen!

Wat zeggen klanten over InvestinSpain?

V. & L. Smets

Beste Gunther en Sofie, het was een zeer aangename kennismaking met jullie. Zelfs beter dan wat we ons hadden voorgesteld. Ook werden alle afspraken correct nageleefd en werden er met al onze vragen en wensen rekening gehouden, geen moeite was teveel. Wij kunnen ze met een gerust hart aanraden aan iedereen…

V. & L. Smets

Monique B.

Tijdens onze eerste afspraak bij INVESTINSPAIN werden wij zeer verrast door de mooie, aangeboden projecten in Marbella. Wij zijn zeer tevreden over de professionele en correcte afwikkeling van Gunther en Sofie en kunnen u deze makelaar zeker adviseren. Ook de ondertekening bij de advocaat, notaris en het bouwbedrijf werden direct door Gunther ter plaatse geregeld.

Monique B.

Bart D. en Rebecca H.

Hoi Gunther en Sofie, Nogmaals bedankt om onze droom te helpen realiseren. Het is sowieso al niet gemakkelijk om een (juiste) keuze te maken in deze mooie regio van Spanje. Dankzij jullie eerlijkheid, wat niet van alle immo’s kan gezegd worden, hebben we een héél goed gevoel bij onze beslissing. Jullie hebben op geen enkel moment gepusht om één of ander project te kopen. We konden jullie steeds bereiken als er iets was of als we info nodig hadden. Het was echt een genoegen om met jullie zaken te doen! Veel succes in de toekomst!

Bart D. en Rebecca H.

Roel en Karen

Investinspain biedt je een totaalconcept aan waar niet alleen klantvriendelijkheid, maar ook service en kwaliteit primeert. Van in het begin tot aan het einde van je bouwproces volgen ze alles mee op. Heb je vragen, staan ze je graag te woord. Ze proberen met al de eisen van de klant rekening te houden om zo tot de ideale vakantiewoning te komen. Kortom : wij hebben niets anders dan lof voor deze mensen die met zoveel passie en liefde werken om de dromen van hun klanten te realiseren.

Roel en Karen

Patrick van Laer & Machteld

Nadat we zonder afspraak jullie kantoor in Mechelen bezochten, werden we vriendelijk ontvangen door Maite. Ze heeft naar ons verhaal geluisterd en jullie manier van werken toegelicht. Spontaan heeft ze allerlei projecten laten zien, en zo werd het proces op gang getrokken. Al snel voelden we een klik, zodoende hebben we een bezoek gepland ter plaatse in Marbella, waar we op dag 1 door jou begeleid werden tijdens de vooraf geplande bezoeken van de diverse projecten. Dag 2 is Sofie erbij gekomen, en we hebben dat als zeer aangenaam ervaren.
Alles was goed voorbereid, en de aanpak hebben we als zeer professioneel ervaren.
Het werd snel duidelijk dat een bezoek ter plaatse noodzakelijk is om de juiste keuze van het pand en de locatie te kunnen maken.
We zijn jullie en het team erg dankbaar, we kijken uit naar de dag van de sleutel overdracht.
We hopen in het verloop ernaartoe op jullie professionele steun te kunnen blijven rekenen.
Nogmaals bedankt.

Patrick van Laer & Machteld

Toon & Martine

Wij zijn met Gunther en Sofie via via in contact gekomen nadat we onze interesse hadden uitgesproken om iets te kopen in Spanje. Onze eerste gedachte ging naar Tenerife maar de prijzen waren zo hoog dat Costa del Sol veel aantrekkelijk was. Na een afspraak gehad te hebben op kantoor in Mechelen waarbij alle wensen waren uitgesproken, zijn wij met Gunther en Sofie op Inspectiereis geweest. De reis was zo goed voorbereid met projecten dat wij direct ter plekke tot aankoop van ons appartement zijn overgegaan. Alles verliep vlot en netjes in de afhandeling. Wij zijn Gunther en Sofie dankbaar voor de perfecte service. Een zeer prettige ervaring en hele correcte behandeling. Tot snel in Marbella weer.

Toon & Martine

L. Meskens

Na een eerste, aangename, interessante kennismaking met Gunther en Sofie hebben we op bureel in Mechelen een voorstel besproken van de bestaande projecten die aan mijn wensen voldeden. Tijdens de inspectiereis in Zuid Spanje heb ik al vlug heb ik een selectie gemaakt. De begeleiding met projectontwikkelaars en Belgische, Nederlandstalige advocate om alle nodige formaliteiten samen te overlopen is zeer professioneel verlopen en ben ik bij tweede bezoek tot aankoop via hen overgegaan. Extra pluspunt voor het verdere verloop is dat Gunther en Sofie tevens een supplementaire service aanbieden wat betreft de aankoop van meubels, stoffering, domotica. Ik kijk er naar uit dit verder met hen op touw te zetten’

L. Meskens

G. & J. Van Leeuwen

Wij zijn erg blij met Gunther en Sofie van INVESTINSPAIN. Zij begeleiden ons goed in Nederland, maar ook op locatie in Spanje en we krijgen eerlijk advies. Daarnaast denken ze echt met ons mee en komen ze alle afspraken na.

G. & J. Van Leeuwen

P. & A. Van Lerberghe

We hebben een appartement in een nieuwe ontwikkeling gekocht begin 2017 met advies van INVESTINSPAIN. Al onze vragen over het project zijn altijd snel en efficiënt beantwoord. Een zeer professionele en nuttige service voor buitenlanders die in Spanje willen investeren.

P. & A. Van Lerberghe

P. & I. Kruijt

INVESTINSPAIN is een goede keuze: klantgericht, efficiënt, betrouwbaar en ze doen wat ze beloven!

P. & I. Kruijt

Ismail Elhaddaoui

Eerlijk en geweldig mensen

ismail elhaddaoui

Thierry Vanhelden

Super fijne samenwerking, zeer correcte en fijne mensen, die hun vak zeer goed kennen en top advies geven met een eigen mening.

Thierry Vanhelden

Brigitte Aerts

Beroep doende op Gunther & Sofie voor de inrichting van een appartement in Andalusië. Wat er tot op heden geleverd is, is top kwaliteit. De service is correct en conform de afspraken, professioneel en tegelijkertijd persoonlijk. Duidelijk dat Gunther & Sofie  hun job ter harte nemen en het beste willen/kunnen aanbieden.

Brigitte Aerts

Stijn Degrieck

Correcte en aangename samenwerking met Gunther & team. Afspraken werden nagekomen alsook zeer goede opvolging en begeleiding voor en na de plaatsbezoeken. Geen “pushy” gedrag.

Zeker aan te raden.

Stijn Degrieck

Jan Tambeur

Oceana

Dankzij invest in Spain een heel leuk en zeer goed gelegen appartement gevonden! Een investering in vastgoed – en zeker in het buitenland – vereist vertrouwen en dit was er vanaf het eerste contact. Invest in Spain kwam meteen professioneel over. Wij waren nog nooit naar Spanje geweest maar Gunther en Eduardo hebben ons ter plaatse 4 projecten laten zien met elk hun kwaliteiten waarbij er toch eentje uitsprong. Daags erop hebben wij dan ook beslist te kopen.

Jan Tambeur

Hilde De Hertog

Hernaert

Om met Sofie en Gunther samen te werken is zeker een fijn en geruststellend gevoel. Ze nemen je mee in hun warm en vertrouwende omgeving , hun kennis van de Spaanse projecten en de juiste mensen op de juiste plaats. Door dit vertrouwen en hun kennis hebben ze ons over de streep getrokken voor ons ” plekje in de zon “. De nodige stappen en getekende contracten zijn achter de rug , nu enkel de bouw verder opvolgen. Op vragen of mails krijgen we steeds een correct antwoord , het is gewoon fijn met hen in zee te gaan. Wij zitten nu in de ” bouwfase ” en kijken hoe onze droom verder verloopt. Hilde & Albert

Hilde De Hertog

Pedro Timmerman

Wij hadden een eerste contact met IIS via Eduardo op het kantoor in Mechelen. Meteen een super professionele ontvangst. Via hem werd de basis gelegd tot een zeer aangename samenwerking. Ter plaatse in Marbella werden wij door Sofie en Gunther rondgeleid en er was meteen een klik. Het door hen voorgestelde project voldeed direct aan onze wensen. Tijd noch moeite werd gespaard om aan onze eisen te voldoen, ze zijn steeds bereikbaar en ook na de aankoop was de opvolging perfect. Aan het ganse team, nogmaals onze oprechte dank, Pedro en Evi

Pedro Timmerman

Dick

Met de zeer professionele hulp en prima service van InvestInSpain hebben wij ons droomappartement in Spanje kunnen kopen. Naast de genoemde professionaliteit is het InvestInSpain-team ook nog gewoon heel aardig en aangenaam om mee samen te werken.

Dick

Philippe Geysens

Wij hebben recent een appartement gekocht in Marbella, en zijn daarbij uitstekend begeleid geweest door staging.investinspain.be: uiterst efficiënt, doeltreffend en op en top professioneel. Als Belg ben je toch altijd wat argwanend ten opzichte van buitenlandse investeringen, maar Gunther en Sofie van staging.investinspain.be geven je feilloos aan waarop je moet letten, welke valkuilen er zijn, en waar de opportuniteiten liggen. Zij gaan ook mee met jou ter plaatse, zodanig dat je zelf kan ontdekken of het aangeboden vastgoedproject je aanstaat of niet. Heb niet anders dan lovende woorden voor deze begeleiding, nu is het appartement in gebruik, we hebben er nog geen seconde spijt van.

Philippe Geysens

Gert Rijnen

Vanaf het allereerste contact een fijne partij om mee te werken!
Eerst een kennismakingsgesprek gehad via teams om onze wensen en budget te bespreken.
Vervolgens ter plaatse een aantal projecten bekeken samen met Stijn.
Steeds snel en duidelijk antwoorden gehad op onze vragen en totaal geen druk gevoeld om een keuze te maken.

Vervolgens thuis in Nederland alles een paar dagen rustig laten zakken en ook de vragen van toen werden top beantwoord.

Koopcontract, advocaat aansturen…alles wat tot nu toe de revue gepasseerd is hebben ze super gedaan!!

Gert Rijnen

Eindelijk! Een woning kopen in Spanje zonder zorgen!

Nieuwbouw Kopen in Spanje:
De ultieme financiële checklist

7-pagina's tellend, gratis E-book met alle noodzakelijke financiële kennis om een (nieuwbouw) woning aan te schaffen in Zuid-Spanje.

Een overzicht van alle Belastingen die voortvloeien uit de verwerving van een onroerend goed.

  • Alle Belastingen voor het bezit van een onroerend goed in Spanje.
  • Kopen als particulier of als (niet) in Spanje gevestigde vennootschap?
  • Duidelijkheid over de Plusvalia belasting: Voor wie is het?
  • Hoeveel Vermogenswinstbelasting betaalt u in Spanje?
  • Erfbelasting? Profiteer van een reductie van 99% in Spanje! Hoe...Download ons gratis E-boek.
  • Zeg vaarwel tegen onzekerheden! Alle benodigde documentatie bij een transactie

Vul uw gegevens in en krijg DIRECT toegang tot ons GRATIS E-BOEK.


Welkom bij Investinspain.be

Een eigen stekje hebben in het zuiden van Spanje heeft heel wat voordelen, maar er komt meer bij kijken dan je zou denken.

Vaak krijgen we de vraag van onze klanten welke de fiscale aspecten zijn, die gepaard gaan met een aankoop in het Zuiden, als Belg of Nederlander.

Om al deze vragen op een gestructureerde manier te beantwoorden, hebben wij deze financiële checklist opgesteld samen met Arcos en Lamers, een Nederlandstalige advocaat & fiscalist die al velen jaren actief is aan de Spaanse Zuidkust.

In dit gratis E-book staan alle belangrijke regels, wetten en weetjes in overzichtelijke hoofdstukken beschreven. Doe er uw voordeel mee! 

null

Gunther de Vleeschouwer

Oprichter Investinspain

Vergelijk aanbiedingen