€ 0 naar € 5.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Bekijk resultaten
Uw zoekresultaten

Vastgoed te koop Estepona: Uw droomwoning op een toplocatie

Droomt u van een appartement, penthouse, townhouse of villa aan de Costa del Sol? Wij bieden u een klare kijk op het huidige aanbod van vastgoed te koop in Estepona. Laat u begeleiden door INVESTINSPAIN, een Belgische BIV-makelaar met kantoren in Mechelen, Utrecht en Marbella. Aan de hand van onze jarenlange ervaring, zorgen we voor 100% begeleiding zowel voor, tijdens als na de aankoop van uw droomwoning in Zuid-Spanje! Lees verder voor meer info.

  1. Regio Estepona
  2. Vermijd valkuilen en koop vastgoed in Estepona via BIV makelaar
  3. Reken op onze begeleiding wanneer u woning koopt in Estepona
  4. Vastgoed Estepona: Geniet van het Spaanse leven door middel van onze services
  5. Enkele interessante projecten te koop in Estepona
2 The View Estepona - Vastgoed Estepona

1. Regio Estepona

Wie graag wil investeren in een luxe appartement of een moderne villa, zal in Estepona een mooi aanbod aan vastgoed vinden. Estepona is namelijk een bloeiende stad aan de Costa del Sol, waar heel wat te beleven valt. De regio beschikt over enkele van de beste golfterreinen van Europa, alsook over uitgestrekte zandstranden, jachthavens, en natuurgebieden. Het is een traditionele Spaanse stad die heel wat faciliteiten te bieden heeft. Deze elementen maken van de gezellige havenstad een toplocatie voor een tweede verblijf!

Estepona wordt ook wel “El jardin de la Costa del Sol” genoemd, dit komt omdat u doorheen deze gezellige witte straatjes zeer veel groen aantreft. Daarnaast vindt u er ook tal van muurschilderingen van bloemen, met bloempotten bedekte gevels en ook een botanische tuin. Indien u graag geniet van een weelderige omgeving, raden we u zeker aan om Plaza de las Flores te bezoeken. Hier kan u op een van de terrasjes uitkijken over de prachtige bloemen op het plein.

Bovendien is Estepona ook een havenstad. Dit betekent dat u langs de haven ook heel wat leuke restaurants en winkels kan vinden. Wil u graag een visexcursie volgen of lekker wandelen langs de zondagsmarkt? Dat kan hier allemaal!

Uw Belgische makelaar in Estepona

Overweegt u zelf om een appartement, villa of townhouse te kopen in Estepona? Als gespecialiseerde vastgoedmakelaar in de regio helpt INVESTINSPAIN u graag uw dromen waar te maken. Kom eens langs voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek. Tijdens dit gesprek brengen we uw wensen en budget in kaart. Op basis daarvan kunnen we interessante nieuwbouwprojecten voor u uitzoeken.

Te koop Estepona

2. Vermijd valkuilen en koop vastgoed in Estepona via BIV makelaar

Een luxe villa of appartement kopen in Estepona? Het aanbod aan vastgoed in Estepona en omstreken is enorm. Hierdoor is het niet eenvoudig om de overvloed aan informatie door te kunnen nemen. Samenwerken met een betrouwbare partner zoals INVESTINSPAIN is daarom een goede keuze. Wij zorgen ervoor dat de aankoop van uw verblijf in Spanje op een vlotte en correcte manier verloopt.

INVESTINSPAIN is een erkend BIV makelaar. Dit betekent dat we onder het toezicht van het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars staan en dat u hierdoor als klant van enkele voordelen geniet. Dit is trouwens een verplichting voor iedere Belgische zelfstandige die vastgoedactiviteiten stelt. Is een makelaar niet ingeschreven bij het BIV dan is dat illegaal en geniet u dus geen enkele vorm van bescherming. BIV makelaars dienen zich te houden aan de deontologische code en de Plichtenleer van de vastgoedmakelaar. Daarenboven dient hij over een beroepsaansprakelijkheidsverzekering te beschikken. Dit houdt in dat u een stuk veiliger bent met uw aankopen in het mooie Spanje.

5 belangrijke voordelen van een BIV makelaar:

 1. Gereguleerde Belgische derdenrekening om uw gelden veilig te plaatsen
 2. Een BIV-makelaar dient een gereguleerde Deontologie te volgen, op straffe van uitzetting!
 3. Elke BIV-makelaar heeft een beroepsaanprakelijkheidsverzekering, ter bescherming van de consument.
 4. Elke BIV-makelaar dient zijn of haar vastgoedexpertise aan te tonen, én ook steeds op niveau te houden. Academische opleiding & vastgoed examens zijn de tools hiertoe.
 5. Lokaal kantoor in eigen land, voor contractuele zaken, info-sessies, … in ons geval hebben we kantoren in Spanje, Belgïe en Nederland.

 

Waarom vastgoed in Estepona zoeken via 1 makelaar?

U zou verwachten dat wanneer u met meerdere makelaars in contact staat, u meer villa’s en appartementen te koop in Estepona zal kunnen bezoeken. Dit is echter een misvatting, want in Spanje werkt men met een niet-exclusieve markt. Dit wil zeggen dat elke makelaar toegang heeft tot alle projecten en dat de prijzen overal dezelfde zijn. Daarom raden we u aan om met slechts 1 makelaar in zee te gaan, zodat die de kans krijgt om u 100% te begeleiden en uw wensen na te gaan. Indien u toch meerdere makelaars contacteert, loopt u het risico dat ze minder objectief zullen zijn in concurrentie met elkaar. Terwijl objectieve info van groot belang is wanneer u investeert in Spaans vastgoed.

Ook wanneer u zou twijfelen om rechtstreeks bij de ontwikkelaar te kopen, raden we u aan om toch terug te vallen op een makelaar. Want ook ontwikkelaars zullen op een niet objectieve manier hun project voorstellen. Bovendien kan u via uw makelaar rekenen op extra begeleiding, en dit in uw eigen taal! Hierdoor kunnen miscommunicatie en onduidelijkheden vermeden worden.

3. Reken op onze begeleiding wanneer u woning koopt in Estepona

Zodra u uw zoektocht start naar de beste appartementen en villa’s te koop in Estepona, helpen we u graag verder. Het is niet altijd simpel om uw weg te vinden in het ruime aanbod aan immo in Costa del Sol. Daarom hebben we voor u reeds een selectie gemaakt van hoogwaardige nieuwbouw projecten, neem zeker een kijkje in ons portfolio.

Een eerste stap die we kunnen nemen bij uw zoektocht is een afspraak bij ons op kantoor te Mechelen, Utrecht of Marbella. Hierbij kunnen we luisteren naar wat uw wensen zijn en meteen aansluitende projecten bespreken. Indien u met vragen zit, kan u deze ook meteen bij ons kwijt. Naast projectinfo bieden we ook heel wat financiële en praktische info.

Inspectiereis

Natuurlijk volstaat het niet om een project enkel via documentatie te leren kennen. Daarom bestaat stap 2 uit een inspectiereis waar we samen de door u gekozen projecten bezoeken. Tijdens deze trip krijgt u de kans om verdere vragen aan de ontwikkelaars te stellen en om alle details van het project waar te nemen. Zowel de kwaliteit van de constructie zal duidelijk worden, alsook de zeezichten of bergzichten waarover u zal beschikken. Bovendien is het ook belangrijk om aan te voelen of de regio u goed ligt. Wij zullen u in ieder geval ook voorzien van nuttige tips en leuke adresjes waar u kan vertoeven.

Wil u voorafgaand aan een afspraak al enkele projecten online bekijken? Neem dan zeker deel aan onze Nieuwbouw Survey! Op basis van uw gegevens sturen we u nadien enkele interessante projecten door!

powered by Typeform

4. Vastgoed Estepona: Geniet van het Spaanse leven door middel van onze services

Indien u overgaat tot een aankoop van vastgoed in Estepona, zorgen we ervoor dat u steun krijgt van een Nederlandstalig team van juristen en fiscalisten. Alle documentatie zal ook steeds vertaald worden, zodat er nooit onduidelijkheden zijn.

Na de aankoop van een woning, starten de administratieve en praktische zaken. INVESTINSPAIN kan dit voor u overnemen en u helpen met de praktische regelingen met betrekking tot uw nieuwbouw in Estepona. Wil u graag uw nieuwe villa of penthouse in Estepona inrichten? Daar kunnen wij voor zorgen! Via HOMEINSPAIN werken we een volledig plan uit op maat, met advies van onze interieurarchitect. We werken bovendien samen met enkele gerenommeerde fabrikanten om u een ruime en kwalitatieve keuze te geven. Eenmaal uw keuzes vastliggen, zorgen we dat alles op 1 transport naar Spanje wordt gebracht en geïnstalleerd, zodat u bij aankomst meteen in uw appartement of villa kan intrekken.

Zoekt u de beste beveiliging voor uw woning? Ons netwerk wordt ingezet om alles van beveiliging tot nutsvoorziening te voorzien. Ook helpen we u om de tijdelijke verhuur van uw pand aan de Costa del Sol te regelen. Op die manier kan u genieten van uw waargemaakte droom, terwijl INVESTINSPAIN de praktische zaken voor u aanpakt. Twijfel niet langer over een investering aan de Costa del Sol.

Contact

Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie? Aarzel niet om ons te contacteren om een afspraak vast te leggen in één van onze kantoren in Mechelen, Utrecht of Marbella.


  Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn daarom van toepassing.

  5. Enkele interessante projecten te koop in Estepona

  Mirador de Estepona Golf: 27 moderne appartementen te koop in een natuurlijke omgeving – vanaf €245.000

  Het eerste nieuwbouw project in Estepona dat we graag willen toelichten is Mirador de Estepona Golf. Zoals de naam het zelf al zegt, ligt dit project vlakbij de golfbaan, waardoor u hier kan genieten van mooie zichten. Daarnaast ligt het ook op slechts 3 kilometer van het strand waardoor u heel wat faciliteiten in de buurt heeft.

  Mirador de Estepona golf bestaat uit 6 blokken die op een helling gebouwd zijn. Hierdoor heeft u zicht op zee en op de golf! Bovendien zijn de appartementen zuidelijk georiënteerd.  De woningen laten veel licht binnen en bevatten voorzieningen zoals, air conditioning, alarm installatie, rookdetector, dubbele beglazing,…

  Er zijn ook heel wat gemeenschappelijke zones zoals bijvoorbeeld een zwembad voor volwassenen en een voor kinderen, tropische tuinen en een pre-installatie voor elektrische wagens.

  Meer info over dit project vindt u hier.

  The Sapphire: exclusieve frontline beach appartementen te koop in Estepona – vanaf €670.000

  Ook The Sapphire lichten we graag even toe. Dit nieuwbouw project ligt aan de kust in Estepona en beschikt daardoor over panoramische zeezichten. Bovendien ligt het op slechts enkele minuten van de haven, waardoor u ook hier heel wat faciliteiten bij de hand heeft.

  The Sapphire bestaat uit 14 appartementen met telkens 1, 2 of 3 slaapkamers. Alle appartementen zijn uitgerust met een zeer ruim terras en zijn ontworpen met een uniek design. Er zijn ook enkele gedeelde zones waar de bewoners gebruik van kunnen maken zoals bijvoorbeeld de gym, de spa, het zwembad, enzovoort!

  Meer info vindt u hier.

  EMARE

  Vanaf € 3.400.000
  Emare: Frontline beach villa-appartementen naast Laguna Village vanaf €3.400.000 – I [meer]
  Emare: Frontline beach villa-appartementen naast Laguna Village vanaf €3.400.000 – Instapklaar! Dit project E [meer]
  3 3 407 m2gegevens
  Te koop

  Ikkil Bay

  Vanaf € 1.785.000
  Ikkil Bay: Frontline beach villa appartementen vlakbij jachthaven van Estepona vanaf €1.78 [meer]
  Ikkil Bay: Frontline beach villa appartementen vlakbij jachthaven van Estepona vanaf €1.785.000 Ikkil Bay is een fr [meer]

  VANIAN GARDENS

  Vanaf € 258.000
  Vanian Gardens: Moderne appartementen en penthouses tussen Marbella en Estepona- vanaf €25 [meer]
  Vanian Gardens: Moderne appartementen en penthouses tussen Marbella en Estepona- vanaf €258.000 Vanian Gardens is e [meer]

  Eindelijk! Investeren in Spaanse Nieuwbouw zonder zorgen!

  Hoe kiest u een SOLIDE NIEUWBOUW INVESTERING (+ 5% ROI per jaar) - De ultieme checklist

  21-pagina's met waardevolle informatie...gratis! In dit E-book onthullen we alle noodzakelijke kennis om een (nieuwbouw) investering tot een success te maken. + HANDIGE CHECKLIST! 

  • Checklist: De ideale nieuwbouw investering in Zuid-Spanje
  • 9 kritische punten die uw investering in gevaar kunnen brengen
  • Lijst: Praktische zaken voor vakantieverhuur in Andalusië
  • Aanbevelingen: de beste investeringen in 2020(Q3/Q4)
  • Een voorbeeld-berekening van huuropbrengst (3 slaapkamer appartement)
  • Download ons gratis E-boek.
  • Zeg vaarwel tegen onzekerheden! Alle benodigde kennis voor een solide investering.

  nieuwbouw investering investinspain be costa del sol

  Eindelijk! Investeren in Spaanse Nieuwbouw zonder zorgen!

  Hoe kiest u een SOLIDE NIEUWBOUW INVESTERING (+ 5% ROI per jaar) - De ultieme checklist

  21-pagina's met waardevolle informatie...gratis! In dit E-book onthullen we alle noodzakelijke kennis om een (nieuwbouw) investering tot een success te maken. + HANDIGE CHECKLIST! 

  • Checklist: De ideale nieuwbouw investering in Zuid-Spanje
  • 9 kritische punten die uw investering in gevaar kunnen brengen
  • Lijst: Praktische zaken voor vakantieverhuur in Andalusië
  • Aanbevelingen: de beste investeringen in 2020(Q3/Q4)
  • Een voorbeeld-berekening van huuropbrengst (3 slaapkamer appartement)
  • Download ons gratis E-boek.
  • Zeg vaarwel tegen onzekerheden! Alle benodigde kennis voor een solide investering.

  nieuwbouw investering investinspain be costa del sol

  Een solide nieuwbouw investering in Spanje begint hier. Download ons E-boek!

  Vul uw gegevens in en krijg DIRECT toegang tot ons GRATIS E-BOEK.   Welkom bij Investinspain.be

   Een eigen woning hebben in het zuiden van Spanje heeft heel wat voordelen, maar er komt meer bij kijken dan u zou denken.

   Vaak krijgen we de vraag van onze klanten welke de fiscale aspecten zijn, die gepaard gaan met een aankoop in het Zuiden, als Belg of Nederlander.

   Om al deze vragen op een gestructureerde manier te beantwoorden, hebben wij deze financiële checklist opgesteld samen met Arcos en Lamers, een Nederlandstalige advocaat & fiscalist die al velen jaren actief is aan de Spaanse Zuidkust.

   In dit gratis E-book staan alle belangrijke regels, wetten en weetjes in overzichtelijke hoofdstukken beschreven. Doe er uw voordeel mee! 

   null

   Gunther de Vleeschouwer

   Oprichter Investinspain

   Vergelijk aanbiedingen

   De beste projecten voor u geselecteerd!Doe onze enquete

   DE PERFECTE WONING vinden in een constant veranderend vastgoed-landschap van +200 nieuwbouw projecten? Wij helpen u! Doe mee met onze enquete. Na afloop sturen wij persoonlijk de beste projecten in Costa del Sol op basis van UW WENSEN!