€ 0 naar € 5.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Bekijk resultaten
Uw zoekresultaten

Top 3 nieuwbouw projecten Casares

Casares is een prachtige regio aan de Costa del Sol waar de Spaanse cultuur nog steeds duidelijk aanwezig is. Hier vindt u zowel het authentieke witte dorp Casares alsook de gemoderniseerde kuststrook en het is bovendien een hotspot voor golfliefhebbers. Bent u op zoek naar een verblijf in deze gemeente? Check dan zeker hier onze top 3 nieuwbouw projecten in Casares!

Investering nieuwbouw Casares

De aankoop van nieuwbouw in Casares kan voor verschillende doeleinden dienen. De meest voor de hand liggende reden is natuurlijk om er zelf ten volle van te genieten. Anderen kiezen dan weer voor vastgoed aan de Costa del Sol als vorm van investering. Meer info m.b.t. verhuurmogelijkheden en de financiële elementen vindt u hieronder.

Wat zijn de verhuurmogelijkheden?

Investering:

Indien u de aankoop van nieuwbouw als investering wil benutten, raden we aan om aan lange termijn verhuur te doen.

Eigen gebruik:

U wil nieuwbouw kopen voor eigen gebruik, maar u kan er helaas niet permanent verblijven? Dan is korte termijn verhuur een goede optie. Hiermee kan u voor een klein rendement zorgen en wordt uw verblijf ten volle benut wanneer u er niet bent.

INVESTINSPAIN Verhuurservice:

INVESTINSPAIN zorgt er niet enkel voor dat de aankoop van uw droomwoning vlekkeloos verloopt, maar ook de verhuurservice nemen wij graag voor onze rekening. Dit wil zeggen dat we de volledige opvolging doen van begin tot eind.

  • Verhuuraanvragen opvolgen
  • Verhuurcontracten opmaken
  • Sleuteloverdracht
  • Onderhoud voor, tijdens en na het verblijf
  • Controle na verhuurperiode

Alles gebeurt steeds in overleg met u als eigenaar, zodat u van alles op de hoogte bent.

Wat zijn de financiële kanten van een aankoop in vastgoed?

Financiële elementen:

  • Meer info m.b.t. de financiële elementen van nieuwbouw kopen in Spanje vindt u hier.

Investeringsmogelijkheden:

  • Meer info m.b.t. tot de investeringsmogelijkheden bij nieuwbouw in Spanje vindt u hier.

Wil u ook graag investeren in een tweede verblijf en genieten van de diensten die INVESTINSPAIN te bieden heeft? Bekijk dan hier ons overzicht van de top 3 nieuwbouw projecten in Casares!

1. Casares Golf

Casares Golf is het eerste project van onze top 3. Dit prachtige complex ligt op slechts 1,5 kilometer van het strand en heeft prijzen vanaf €234.499

Casares Golf, ligt zoals de naam het zegt binnen de 9 holes Casares Costa Golfbaan. Het wordt omringd door een prachtig heuvelachtig landschap met uitzicht op de Middellandse Zee. Hier vindt u zeer veel faciliteiten in de buurt zoals restaurants, beach clubs, jachthavens, enzovoort. Casares ligt halverwege Malaga en Gibraltar, waardoor u deze bestemming zeer makkelijk kunt bereiken.

Het moderne project Casares Golf beschikt over 2 en 3 slaapkamer appartementen met ruime terrassen en tuinen. Bovendien worden hier de beste materialen gebruikt en beschikken de penthouses hier over panoramische zichten.

Het gehele complex is uitstekend ontworpen. Het resultaat hiervan is een project met zuivere lijnen en details die tot in de puntjes verzorgd zijn.
De woningen van Casares Golf zijn ontworpen om aan alle eisen te voldoen, namelijk comfort en kwaliteit. Daarnaast heeft u ook de mogelijk om uw woning te personaliseren aan de hand van een reeks verschillende stijlen en afwerkingen waaruit u kan kiezen.

Binnen Casares Golf bevindt u zich in een beveiligde zone, waar u kan genieten van gedeelde zones met zwembaden en weelderige groene tuinen. Daarnaast ligt de Casares Costa Golfbaan vlakbij, waardoor u niet ver hoeft te gaan om een balletje te slaan. Indien u graag ook andere golfbanen wilt bezoeken, hoeft u zich geen zorgen te maken, want er zijn immers meer dan 70 golfbanen aan de Costa del Sol te vinden.

Meer informatie over dit project vindt u hier.

2. Terrazas de Cortesin SeaViews

Het volgende project dat tot onze top 3 in Casares behoort, is Terrazas de Cortesin Seaviews. Hierbij zijn appartementen beschikbaar vanaf €435.000

Bij Terrazas de Cortesin Seaviews zijn er 44 woningen beschikbaar die verdeeld zijn over 3 verschillende blokken, en telkens zijn uitgerust met 2 of 3 slaapkamers. Hier vindt u niet enkel appartementen maar ook townhouses die zijn ontworpen met de beste kenmerken van penthouses. Om ten volle te kunnen genieten van het warme mediterraanse klimaat, werd er bij dit project veel aandacht besteed aan de terrassen. Van hieruit heeft u panoramische zichten over de kustlijn die loopt van Gibraltar tot Marbella.

Een pluspunt bij dit project is dat u hierbij de mogelijkheid heeft om de woningen aan te passen naar uw smaak. Zo kan u bijvoorbeeld bij de penthouses of gelijkvloers appartementen kiezen voor een jacuzzi of een privé zwembad.

Bij Terrazas de Cortesin Seaviews zijn er ook gedeelde zones waar de bewoners gebruik van kunnen maken. Zo is er een gedeelde infinity pool, alsook een Spa en een ‘Italian design gym’, waar u intensieve workouts kan doen.

Meer info over dit project vindt u hier.

3. Terrazas de Cortesin Bon air

Het laatste project van onze top 3 nieuwbouw projecten in Casares is Terrazas de Cortesin Bon air. Dit project ligt vlakbij Terrazas de Cortesin Seaviews en beschikt over appartementen van €350.000

Terrazas de Cortesin Bon air omvat in totaal 51 appartementen en penthouses van 2 en 3 slaapkamers, verdeeld in 6 moderne blokken, met negen units in blokken 1 tot 5 en blok 6 met zes units. U vindt hier afwerkingen van hoge kwaliteit met ruime appartementen en penthouses die zijn uitgerust met terrassen waar u maximaal kunt genieten van het uitzicht, de omgeving en het buitenleven. Alle appartementen hebben een grote en open woonkamer met een keuken die rechtstreeks overloopt naar de terrassen.

Binnen dit complex kan u gebruik maken van een fantastisch zwembad voor volwassenen van bijna 160 m² en een kinderbad. Alle zwembaden zullen worden gechloreerd met zoutwater.

De projecten Terrazas de Cortesin Bon Air en Sea views liggen beide op een bevoorrechte locatie aan de Costa del Sol. Zo bevindt de haven van Sotogrande zich op slechts 10 minuten rijden en Puerto Banús op slechts een half uurtje! Daarnaast is er ook een zeer gemakkelijke verbinding met zowel de luchthaven van Malaga als Gibraltar.

Meer informatie over dit project vindt u hier.

Boek uw inspectiereis!

Wil u graag één van deze unieke projecten op locatie bekijken? Vraag dan uw inspectiereis aan bij INVESTINSPAIN! Bovendien betalen we de reis volledig terug! (Vraag naar onze voorwaarden.)


Vergelijk aanbiedingen

De beste vastgoed beleggingen in 2023?Download de GRATIS gids

Hoe kiest u een SOLIDE NIEUWBOUW INVESTERING (+ 5% ROI)? 

+ HANDIGE CHECKLIST! 
+ Huurinkomsten voorbeeld
+ 3 Ideale beleggingspanden

De beste projecten in uw inbox

De ideale woning vinden uit +200 projecten?
Start HIER & ontvang de beste woningen in Costa del Sol op basis van UW WENSEN!

Een luxe inrichting geregeld op afstand. Ontdek onze Interieur Design afdeling Home in Spain.

X