€ 0 naar € 9.500.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Bekijk resultaten
Uw zoekresultaten

Top 3 appartement projecten Fuengirola-Mijas

Vindt u net zoals ons de regio rond Fuengirola fantastisch om te verblijven? Bekijk dan zeker onze top 3 appartement projecten in Fuengirola-Mijas 2020. Hier vindt u luxueuze appartementen van hoogstaande kwaliteit, waar u uw tweede thuis van kan maken. Check ook hier onze investerings- en verhuurmogelijkheden om zo een maximaal rendement uit uw verblijf te halen!

Top 3 appartement projecten Fuengirola

Investering appartement Fuengirola-Mijas

De aankoop van een appartement rond Fuengirola kan voor verschillende doeleinden dienen. De meest voor de hand liggende reden is natuurlijk om er zelf ten volle van te genieten. Anderen kiezen dan weer voor vastgoed aan de Costa del Sol als vorm van investering. Meer info m.b.t. verhuurmogelijkheden en de financiële elementen vindt u hieronder.

Wat zijn de verhuurmogelijkheden?

Investering:

Indien u de aankoop van uw appartement als investering wil benutten, raden we aan om aan lange termijn verhuur te doen.

Eigen gebruik:

U wil een appartement kopen voor eigen gebruik, maar u kan er helaas niet permanent verblijven? Dan is korte termijn verhuur een goede optie. Hiermee kan u voor een klein rendement zorgen en wordt uw verblijf ten volle benut wanneer u er niet bent.

INVESTINSPAIN Verhuurservice:

INVESTINSPAIN zorgt er niet enkel voor dat de aankoop van uw droomappartement vlekkeloos verloopt, maar ook de verhuurservice nemen wij graag voor onze rekening. Dit wil zeggen dat we de volledige opvolging doen van begin tot eind.

  • Verhuuraanvragen opvolgen
  • Verhuurcontracten opmaken
  • Sleuteloverdracht
  • Onderhoud voor, tijdens en na het verblijf
  • Controle na verhuurperiode

Alles gebeurt steeds in overleg met u als eigenaar, zodat u van alles op de hoogte bent.

Wat zijn de financiële kanten van een aankoop in vastgoed?

Financiële elementen:

  • Meer info m.b.t. de financiële elementen van nieuwbouw kopen in Spanje vindt u hier.

Investeringsmogelijkheden:

  • Meer info m.b.t. tot de investeringsmogelijkheden bij nieuwbouw in Spanje vindt u hier.

Wil u ook graag investeren in een tweede verblijf en genieten van de diensten die INVESTINSPAIN te bieden heeft? Bekijk dan hier ons overzicht van de top 3 appartement projecten rond Fuengirola!

1. Higueron West

Higueron West is onze nummer 1 in de top 3 appartement projecten rond Fuengirola. Hierbij zijn er adembenemende appartementen beschikbaar vanaf €275.000

Higueron West is een zeer innovatief project dat zal gebouwd worden op een groene helling met uitzicht op de kustlijn van Fuengirola. Dit project zal worden opgebouwd met blokken van telkens van 5 tot 7 units, zodat uw privacy en rust gegarandeerd blijven. De materialen en de afwerking zijn van zeer hoge kwaliteit, net zoals de faciliteiten die er aangeboden worden.

Bewoners bij Higueron West genieten hier van de natuur en de prachtige omgeving. Het project ligt op een oppervlakte van meer dan 500.000m2, met meer dan 100.000m2 duurzame groene zones, waar wandelwegen en fietspaden doorheen lopen.

Daarnaast zijn er ook heel wat voorzieningen zoals een mini shopping, sportfaciliteiten een co-working zone, enzovoort.

Higueron West ligt op slechts 5 minuten van het strand en 15 minuten van de luchthaven van Málaga. Op deze fantastische locatie kan u gemakkelijk genieten van alle cultuur, gastronomie, en andere faciliteiten die de Costa del Sol te bieden heeft!

Meer informatie over dit project vindt u hier.

2. Elite

Elite behoort ook tot onze top 3 appartementen in Fuengirola-Mijas. Hierbij zijn woningen beschikbaar vanaf €270.172

Elite is een prachtige residentie die wordt omringd door excellente golfbanen. De natuur rondom Elite neemt een belangrijke plaats in, waar u een verscheidenheid aan bomen, planten en dieren tegenkomt.

Het complex heeft in totaal 48 woningen, waarvan 44 appartementen die telkens 2 of 3 slaapkamers en een ruim terras hebben. Daarnaast horen er bij dit project ook 4 villa’s.

Bewoners kunnen hier bovendien genieten van 2 gedeelde zwembaden en van de talrijke groenes zones die veel rust bieden.

Meer info over dit project vindt u hier.

3. Vitta Nature

Ons derde en laatste project is Vitta Nature. Dit project ligt in Mijas, vlakbij Fuengirola, en beschikt over luxueuze appartementen vanaf €253.000

Vitta Nature is een residentieel complex waarbij comfort centraal staat.
Hier vindt u 166 woningen die telkens voorzien zijn van 2, 3 en 4 slaapkamers. Daarnaast hebben alle woningen een opslagruimte en een garage.

Appartementen bij Vitta Nature bieden zeer veel comfort en open ruimtes met goede lichtinval. De slaapkamers hebben toegang tot het ruime terras en penthouses beschikken er over panoramische zeezichten.

Dit project ligt op een schitterende locatie vlakbij Fuengirola. Alle faciliteiten die u nodig heeft, liggen binnen handbereik en tegelijk bevindt u zich een een rustige omgeving die gevuld is met weelderige natuur.

Meer informatie over dit project vindt u hier.

Boek uw inspectiereis!

Wil u graag één van deze unieke projecten op locatie bekijken? Vraag dan uw inspectiereis aan bij INVESTINSPAIN! Bovendien betalen we de reis volledig terug! (Vraag naar onze voorwaarden.)


Vergelijk aanbiedingen

Een luxe inrichting geregeld op afstand. Ontdek onze Interieur Design afdeling Home in Spain.

X