€ 0 naar € 5.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Bekijk resultaten
Uw zoekresultaten

Villa te koop Marbella: luxe vastgoed en nieuwbouw Costa del Sol

Bent u op zoek naar een luxe villa te koop in Marbella? INVESTINSPAIN helpt u bij uw zoektocht naar Spaans vastgoed en zorgt ervoor dat de aankoop van uw tweede verblijf probleemloos verloopt. Marbella is één van dé hotspots van de Costa del Sol! Dit heeft natuurlijk te maken met de fantastische stranden, golfbanen, restaurants en zoveel meer. Laat INVESTINSPAIN u begeleiden en geniet nadien permanent van het heerlijke zomerse klimaat vanuit uw eigen villa in Marbella!

  1. Heel wat te beleven in Marbella
  2. Betrouwbare service van INVESTINSPAIN
  3. Villa kopen Marbella: Waarom juist via BIV makelaar?
  4. Immo Marbella: Unieke villa’s en luxe woningen te koop
Villa te koop Marbella

1. Heel wat te beleven in Marbella

Bent u op zoek naar een nieuwbouw villa te koop in Marbella? Dit is het perfecte moment! Niet alleen maakt regio Marbella een groei door in de vastgoedsector, wat deze regio aantrekkelijk is voor investeerders, er valt bovendien ook heel wat te beleven in de omgeving. Zo zijn de uitgestrekte stranden makkelijk te bereiken, en bent u snel bij havens en jachtclubs. Er zijn heel veel sportfaciliteiten zoals golfbanen, tennisclubs, watersportclubs, enzovoort aanwezig en bovendien bevindt Puerto Banús zich in Marbella, de meest beroemde jachthaven van de Costa del Sol. Hier kunt u genieten van een wandeling langs tal van chique bars, restaurants en luxeboetieks.

Op vlak van cultuur en gastromonie valt er genoeg te bezichtigen en biedt de regio een verscheidenheid aan restaurants (waaronder enkele bekroond met Michelin sterren) en een heerlijke lokale keuken. Het oude gedeelte van de stad Marbella, el casco histórico de Marbellais ook een leuke plaats om te bezoeken. De Plaza de los Naranjos (‘sinaasappelplein’) bijvoorbeeld, is een pittoresk pleintje waar u kunt genieten van heerlijke gerechten in typische Andalusische restaurants. Ontdek tal van gezellige plekjes al wandelend langs de kronkelende witte straatjes van het centrum!

Dit alles beleeft u telkens in aangenaam microklimaat door de vele zonnige dagen op jaarbasis. U geniet daarnaast van een perfecte verbinding naar onder meer de luchthaven van Málaga. Kortom, alles wat u kan wensen voor een zonovergoten, permanente exclusieve vakantiewoning aan de Costa del Sol.

 

2. Betrouwbare service van INVESTINSPAIN bij kopen van villa in Marbella

Er is een zeer ruim aanbod van luxe villa’s, moderne townhouses en fenomenale huizen te koop in Marbella. Een ruim aanbod hebben lijkt fijn, maar is des te moeilijker om te doorgronden. Daarom hebben we voor u reeds een selectie gemaakt van de meest kwalitatieve villaprojecten aan de Costa del Sol. We werken samen met betrouwbare ontwikkelaars die enkel hoogstaande nieuwbouw leveren om u een veilige aankoop te garanderen.

Alvorens we met u naar Spanje reizen, maken we graag eerst een afspraak bij ons op kantoor te Mechelen of Utrecht. Bij dit kennismakend gesprek luisteren we naar wat uw wensen zijn en bieden we aansluitende projecten. Hierbij kunnen we ook de prijzen en beschikbaarheden doornemen en meteen een duidelijk beeld geven van alle mogelijkheden. Praktische en financiële vragen kunnen natuurlijk ook meteen beantwoord worden.

Inspectiereizen

Nadat u een keuze heeft gemaakt tussen de nieuwbouwvilla’s die u het meest interesseren, nodigen we u uit op inspectietrip in Costa del Sol. Hierbij begeleiden we u tijdens de projectbezoeken en laten we u ook meteen de regio ontdekken. Tijdens deze reis krijgt u de kans om uw favoriete villa’s ter plaatse te bekijken en bijkomende vragen te stellen aan de ontwikkelaars. Daarnaast kan u de kwaliteit en de zichten waarnemen en kan u aanvoelen of de regio u goed ligt.

Moest u toch twijfels hebben over de regio of wat voor type woning u juist zoekt, dan kunnen we u ook doorverwijzen naar onze SPAANSE NIEUWBOUW ENQUÊTE. Op basis uw gegevens, sturen we u projecten die voor u geschikt zouden kunnen zijn. Op deze manier kan u van thuis uit al een kijkje nemen tussen ons aanbod en kunnen we deze nadien doornemen op kantoor.

 

powered by Typeform

 

Als u na de inspectiereis beslist om over te gaan tot de aankoop van een villa, zorgen we ervoor dat het hele proces vlot verloopt. Wij rekenen hiervoor op een Nederlandstalig team van juristen en fiscalisten, gespecialiseerd in de regio. Daarnaast wordt alle documentatie naar het Nederlands vertaald, zodat alles steeds duidelijk voor u is. En ook na de aankoop blijven we u ondersteunen. Hierbij kan u rekenen op ons servicepakket waarbij we zorgen voor de onderhoud van uw villa of townhouse, de verhuur, de inrichting en nog veel meer!

  3. Villa kopen Marbella: Waarom juist via BIV-makelaar?

  INVESTINSPAIN is een erkend BIV-makelaar, maar wat wil dat zeggen? Dit betekent dat we zijn ingeschreven bij het Beroeps Instituut van Vastgoedmakelaars. Staat iemand die zich uitgeeft als makelaar niet ingeschreven bij het BIV, dan is dat illegaal en geniet u geen enkele vorm van bescherming. In Spanje is dit helaas geen vereiste en kan eender wie makelaar worden, met alle gevolgen van dien.

  Een villa kopen in Marbella (Costa del sol) is niet iets wat u ondoordacht mag doen. Het gaat immers over een grote investering, en daarenboven een materie én een regio waar de meesten niet in thuis zijn. Daarom bieden we u met INVESTINSPAIN een correcte begeleiding in Spanje, met name in de regio Costa del Sol: Malaga tot aan Gibraltar. U kunt een BIV-makelaar herkennen door het BIV-nummer, het onze is BIV 511973. Dit kan u intypen op de site BIV.be

  5 belangrijke voordelen van een BIV makelaar:

    1. Gereguleerde Belgische derdenrekening om uw gelden veilig te plaatsen
    2. Een BIV-makelaar dient een gereguleerde Deontologie te volgen, op straffe van uitzetting!
    3. Elke BIV-makelaar heeft een beroepsaanprakelijkheidsverzekering, ter bescherming van de consument.
    4. Elke BIV-makelaar dient zijn of haar vastgoedexpertise aan te tonen, én ook steeds op niveau te houden. Academische opleiding & vastgoed examens zijn de tools hiertoe.
    5. Lokaal kantoor in eigen land, voor contractuele zaken, info-sessies, … in ons geval hebben we kantoren in Spanje, Belgïe en Nederland.

  Waarom slechts met 1 makelaar samewerken?

  Een misvatting van velen is dat wanneer u meerdere makelaars contacteert, u meerdere villa’s die in Marbella te koop zijn zal kunnen bezoeken. Dit klopt echter niet. In tegenstelling tot België en Nederland, heeft een makelaar in Spanje toegang tot alle projecten en zijn de verkoopprijzen overal dezelfde. Daarnaast loopt u ook het risico dat wanneer u meerdere makelaars contacteert, niemand van hen de kans zal krijgen om uw wensen 100% te begrijpen. U wil toch vermijden van ter plaatse villa’s te bezoeken die u niet liggen? Bovendien zullen makelaars ook hun objectiviteit verliezen in concurrentie met elkaar. Daarom raden we u aan om 1 makelaar te kiezen tijdens uw zoektocht naar dé perfecte villa in Spanje.

  Ook wanneer u twijfelt om rechtstreeks een huis in Marbella te kopen bij de ontwikkelaar, raden we aan om in zee te gaan met een makelaar. Een ontwikkelaar zal zijn project namelijk nooit op een objectieve manier toelichten. Bovendien kan u via de makelaar ook rekenen op 100% begeleiding in uw eigen taal. Dit zorgt ervoor dat er nooit sprake zal zijn van miscommunicaties of andere onduidelijkheden.

  4. Marbella immo: Unieke villa’s en luxe woningen te koop

  We geven u hieronder graag al een kort overzicht van interessante villa projecten te koop in Marbella. Indien u liever wat verder zoekt, kan u natuurlijk ook altijd terecht op onze projectpagina!

  The Secret Marbella – Spectaculaire villa’s te koop in Real de la Quinta –  vanaf €1.870.211

  De Secret Marbella is een exclusief nieuwbouw project gelegen in Real de la Quinta, dat grenst aan een door UNSECO uitgeroepen Biosfeerreservaat. Dit wooncomplex is zeer modern en integreert zich perfect tussen de helingen van de Sierra de las Nieves. Deze private gemeenschap wordt omheind en voorzien van security voor een optimale beveiliging.

  De woningen zijn ontworpen met een uiterst modern open plan design en zullen van een zeer hoge afwerkingsgraad voorzien worden. Geniet van adembenemende zeezichten vanop een van de terrassen of uw privé zwembad. Bovendien biedt het Real de la Quinta Resort heel wat faciliteiten zoals: meer, strand, golfclub, tennis, spa en manege voor paarden!

  Meer info over dit project vindt u hier.

  Atalaya Banús: Exclusief eigentijds villa project op loopafstand van Puerto Banús – voor €2.895.000

  Villa Atalaya Banús is één van de meest ultieme villa’s te koop in Marbella. Het is een nieuwbouwproject met een plot van maar liefst 1.250 m2 en een bebouwde oppervlakte van 830 m2. Deze spectaculaire woning ligt op een steenworp van Puerto Banús en wordt dus omringd door heel wat faciliteiten. Deze 4 slaapkamer villa beschikt over een open plan design waarbij alle ruimtes naadloos in elkaar overvloeien.

  Geniet van het mediterraanse klimaat vanuit uw privé tuin of van adembenemende zeezichten vanop het ruime solarium dat zich op het dak bevindt. Bovendien is er een grote kelder aanwezig die kan worden omgevormd naar wens: speel- en/of bioscoopkamer, fitnessruimte, multifunctionele ruimte, enz…

  Meer info over dit project vindt u hier!

  Te koop
  Verkocht

  C8NCEPT Uitverkocht

  € 3.800.000
  C8NCEPT: 8 exceptionele villa’s op The Golden Mile- €3.800.000 Ter hoogte van de Gol [meer]
  C8NCEPT: 8 exceptionele villa’s op The Golden Mile- €3.800.000 Ter hoogte van de Golden Mile Marbella, wordt [meer]

  CELESTE MARBELLA

  Vanaf € 2.500.000
  Celeste Marbella: De ultieme Marbella lifestyle villa’s- vanaf €2.500.000 Celeste Ma [meer]
  Celeste Marbella: De ultieme Marbella lifestyle villa’s- vanaf €2.500.000 Celeste Marbella properties zijn on [meer]

  Geïnteresseerd in een villa te koop in Marbella? Aarzel niet om ons te contacteren!

  Heeft u in ons portfolio een huis te koop gezien in Marbella waar u graag meer details over wil? Een moderne frontline beach villa, of misschien een townhouse vlakbij de golf? Waar uw voorkeur ook naar uit gaat, wij zorgen ervoor dat u alle nodige info over uw favoriete project ontvangt. Op basis van uw budget en wensen maken we u wegwijs door alle immo in Marbella. Aarzel dus zeker niet voor een afspraak online of op kantoor. INVESTINSPAIN helpt u het gehele proces te doorstromen zonder zorgen, waardoor u binnenkort kan genieten van het mediterrane leven in uw eigen luxe villa met zeezicht in Marbella!

  Check ook zeker onze Costa del Sol – Nieuwbouw pagina voor verdere praktische info!


   Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn daarom van toepassing.

   Eindelijk! Een woning kopen in Spanje zonder zorgen!

   Nieuwbouw Kopen in Spanje:
   De ultieme financiële checklist

   7-pagina's tellend, gratis E-book met alle noodzakelijke financiële kennis om een (nieuwbouw) woning aan te schaffen in Zuid-Spanje.

   Een overzicht van alle Belastingen die voortvloeien uit de verwerving van een onroerend goed.

   • Alle Belastingen voor het bezit van een onroerend goed in Spanje.
   • Kopen als particulier of als (niet) in Spanje gevestigde vennootschap?
   • Duidelijkheid over de Plusvalia belasting: Voor wie is het?
   • Hoeveel Vermogenswinstbelasting betaalt u in Spanje?
   • Erfbelasting? Profiteer van een reductie van 99% in Spanje! Hoe...Download ons gratis E-boek.
   • Zeg vaarwel tegen onzekerheden! Alle benodigde documentatie bij een transactie

   Vul uw gegevens in en krijg DIRECT toegang tot ons GRATIS E-BOEK.    nieuwbouw kopen spanje financiele checklist Investinspain

    Welkom bij Investinspain.be

    Een eigen stekje hebben in het zuiden van Spanje heeft heel wat voordelen, maar er komt meer bij kijken dan je zou denken.

    Vaak krijgen we de vraag van onze klanten welke de fiscale aspecten zijn, die gepaard gaan met een aankoop in het Zuiden, als Belg of Nederlander.

    Om al deze vragen op een gestructureerde manier te beantwoorden, hebben wij deze financiële checklist opgesteld samen met Arcos en Lamers, een Nederlandstalige advocaat & fiscalist die al velen jaren actief is aan de Spaanse Zuidkust.

    In dit gratis E-book staan alle belangrijke regels, wetten en weetjes in overzichtelijke hoofdstukken beschreven. Doe er uw voordeel mee! 

    null

    Gunther de Vleeschouwer

    Oprichter Investinspain

    Vergelijk aanbiedingen

    TIJD BESPAREN? Wij zoeken voor u!Vul onze online vragenlijst in

    DE PERFECTE WONING vinden in een constant veranderend vastgoed-landschap van +200 nieuwbouw projecten? Wij helpen u! Doe mee met onze enquete. Na afloop sturen wij persoonlijk de beste projecten in Costa del Sol op basis van UW WENSEN!