€ 0 naar € 5.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Bekijk resultaten
Uw zoekresultaten

Villa te koop Marbella: luxe vastgoed en nieuwbouw Costa del Sol

Bent u op zoek naar een luxe villa te koop in Marbella? INVESTINSPAIN helpt u bij uw zoektocht naar Spaans vastgoed en zorgt ervoor dat de aankoop van uw tweede verblijf probleemloos verloopt. Marbella is één van de hotspots van de Costa del Sol! Dit heeft natuurlijk te maken met de fantastische stranden, golfbanen, restaurants en zoveel meer. Laat INVESTINSPAIN u begeleiden en geniet nadien permanent van het heerlijke zomerse klimaat vanuit uw eigen villa in Marbella!

  1. Genoeg te beleven in Marbella
  2. Reken op de service van INVESTINSPAIN
  3. Villa kopen Marbella: Waarom via BIV makelaar?
  4. Immo Marbella: Unieke villa’s en luxe woningen te koop
Syzygy villa te koop Marbella

1. Genoeg te beleven in Marbella

Bent u op zoek naar een nieuwbouw villa te koop in Marbella? Dit is het ideale moment! Niet alleen maakt regio Marbella een groei door in de vastgoedsector, waardoor deze regio aantrekkelijk is voor investeerders. Er is ook genoeg te beleven in de omgeving wanneer u van de streek wilt genieten. Zo zijn de uitgestrekte stranden makkelijk te bereiken, en bent u snel bij havens en yachtclubs. Er zijn heel veel sportfaciliteiten zoals golfbanen, tennisclubs, watersportclubs, enzovoort aanwezig in de omgeving. Bovendien bevindt Puerto Banús zich in Marbella, de meest beroemde jachthaven van de Costa del Sol. Hier kunt u genieten van een wandeling langs verschillende bars, restaurants en luxeboetieks.

Op vlak van cultuur is er genoeg te bezichtigen en biedt de regio een verscheidenheid aan restaurants (waaronder enkele bekroond met Michelin sterren) en een heerlijke lokale keuken. Het oude gedeelte van de stad Marbella, namelijk el casco histórico de Marbellais ook een leuke plaats om te bezoeken. De Plaza de los Naranjos (‘sinaasappelpleintje’) bijvoorbeeld, is een pittoresk pleintje waar u kunt genieten van heerlijke gerechten in typische restaurants.

Dit alles in een aangenaam microklimaat bekend om zijn vele zonnige dagen op jaarbasis. U geniet daarnaast van een perfecte verbinding naar onder meer de luchthaven van Málaga. Kortom, alles wat u kan wensen voor een zonovergoten, permanente luxueuze vakantiewoning aan de Costa del Sol. Verlies uw kostbare tijd niet langer met een chaotisch aanbod op internet. Wij zoeken op basis van uw voorkeuren een prachtig huis te koop, voorzien van alle comfort in Marbella.

 

2. Reken op de service van INVESTINSPAIN bij aankoop van villa in Marbella

Er is een zeer breed aanbod van luxe villa’s, moderne townhouses en geweldige huizen te koop in Marbella. Langs de ene kant is het fijn dat er zoveel keuze is, maar langs de andere kant wordt het steeds moeilijker om vlot doorheen dit aanbod te geraken. Daarom hebben we voor u reeds een selectie gemaakt van de meest kwalitatieve villaprojecten aan de Costa del Sol. We werken samen met betrouwbare ontwikkelaars die enkel hoogstaande nieuwbouw leveren. De eerste stap bij het vinden van uw droomvilla in Marbella is een afspraak bij ons op kantoor te Mechelen of Utrecht. Bij dit kennismakend gesprek luisteren we naar wat uw wensen zijn en bieden we aansluitende projecten. Hierbij kunnen we ook de prijzen en beschikbaarheden doornemen en meteen een duidelijk beeld geven van alle mogelijkheden. Praktische en financiële vragen kunnen natuurlijk ook doorgenomen worden.

Inspectiereizen

Nadat u een keuze heeft gemaakt tussen de nieuwbouwvilla’s die u het meest interesseren, nodigen we u uit op inspectietrip in Costa del Sol. Hierbij begeleiden we u tijdens de projectbezoeken en laten we u ook meteen de regio ontdekken. Tijdens deze reis krijgt u de kans om uw favoriete villa’s ter plaatse te bekijken en bijkomende vragen te kunnen stellen aan de ontwikkelaars. Daarnaast kan u de kwaliteit en de zichten waarnemen en kan u aanvoelen of de regio u goed ligt.

Moest u toch twijfels hebben over de regio of wat voor type woning u juist zoekt, dan kunnen we u ook doorverwijzen naar onze SPAANSE NIEUWBOUW ENQUÊTE. Op basis uw gegevens, sturen we u meteen projecten die voor u geschikt zouden kunnen zijn. Op deze manier kan u van thuis uit al een kijkje nemen tussen ons aanbod en kunnen we deze nadien doornemen op kantoor.

 

powered by Typeform

 

Als u na de inspectiereis beslist om over te gaan tot de aankoop van een villa, zorgen we ervoor dat het hele proces vlot verloopt. Wij rekenen hiervoor op een Nederlandstalig team van juristen en fiscalisten. Alle documentatie wordt ook naar het Nederlands vertaald, zodat alles steeds duidelijk is voor u. En ook na de aankoop blijven we u ondersteunen. Hierbij kan u rekenen op ons servicepakket waarbij we zorgen voor de onderhoud van uw villa of townhouse, de verhuur, de inrichting en nog veel meer!

  3. Villa kopen Marbella: Waarom via BIV-makelaar?

  INVESTINSPAIN is een erkend BIV-makelaar. Maar wat betekent dat nu eigenlijk? Dit wil zeggen dat we zijn ingeschreven bij het Beroeps Instituut van Vastgoedmakelaars. Staat iemand die zich uitgeeft als makelaar niet ingeschreven bij het BIV, dan is dat illegaal en geniet u geen enkele vorm van bescherming. In Spanje is dit helaas niet een vereiste en kan eender wie makelaar worden, met alle gevolgen van dien.

  Een villa kopen in Marbella (Costa del sol) is niet iets wat u ondoordacht mag doen. Het gaat immers over een grote investering, en daarenboven een materie én een regio waar de meesten niet in thuis zijn.  Daarom bieden we u met INVESTINSPAIN een correcte begeleiding in Spanje, met name in de regio Costa del Sol: Malaga tot aan Gibraltar. U kunt een BIV-makelaar herkennen door het BIV-nummer, het onze is BIV 511973. Dit kan u intypen op de site BIV.be

  5 belangrijke voordelen van een BIV makelaar:

    1. Gereguleerde Belgische derdenrekening om uw gelden veilig te plaatsen
    2. Een BIV-makelaar dient een gereguleerde Deontologie te volgen, op straffe van uitzetting!
    3. Elke BIV-makelaar heeft een beroepsaanprakelijkheidsverzekering, ter bescherming van de consument.
    4. Elke BIV-makelaar dient zijn of haar vastgoedexpertise aan te tonen, én ook steeds op niveau te houden. Academische opleiding & vastgoed examens zijn de tools hiertoe.
    5. Lokaal kantoor in eigen land, voor contractuele zaken, info-sessies, … in ons geval hebben we kantoren in Spanje, Belgïe en Nederland.

  Waarom in zee gaan met 1 makelaar?

  Een misvatting van velen is dat wanneer u meerdere makelaars contacteert, u meerdere villa’s die in Marbella te koop zijn zal kunnen bezoeken. Maar dit klopt echter niet. In tegenstelling tot België en Nederland, heeft een makelaar tot alle projecten toegang in Spanje en zijn de verkoopprijzen overal dezelfde. Daarnaast loopt u ook het risico dat wanneer u meerdere makelaars contacteert, niemand van hen de kans zal krijgen om uw wensen 100% te begrijpen. U wil toch vermijden van ter plaatse villa’s te bezoeken die u niet liggen? Bovendien zullen makelaars ook hun objectiviteit verliezen in concurrentie met elkaar. Daarom raden we u aan om 1 makelaar te kiezen tijdens uw zoektocht naar dé perfecte villa in Spanje.

  Ook wanneer u twijfelt om rechtstreeks een huis in Marbella te kopen bij de ontwikkelaar, raden we aan om in zee te gaan met een makelaar. Een ontwikkelaar zal zijn project namelijk nooit op een objectieve manier toelichten. Bovendien kan u via de makelaar ook rekenen op 100% begeleiding in uw eigen taal. Dit zorgt ervoor dat er nooit spraken zal zijn van miscommunicaties of andere onduidelijkheden.

  4. Marbella immo: Unieke villa’s en luxe woningen te koop

  We geven u hieronder graag al een kleine blik op interessante nieuwbouw projecten in Marbella. Indien u graag wat verder zoekt, kan u natuurlijk ook altijd terecht op onze projectpagina!

  La Fuente Marbella – Hoogwaardige villa’s te koop vanaf €1.980.000

  La Fuente Marbella bestaat uit 15 individuele villa’s die samen een luxueuze gated community vormen. Ze liggen in een groene oase aan de rand van de New Golden Mile en bovendien vlakbij het strand! Hier kan u kiezen uit 3 verschillende type woningen, die u trouwens ook nog extra kan aanpassen naar wens. Of het nu gaat om een privé fitnessruimte, spa of bioscoop, alles is mogelijk. Alle villa’s zijn voorzien van prachtige badkamers, dressings en terrassen en daarnaast beschikken ze ook over een privélift die elk verdiep met elkaar verbindt.

  Binnen dit project kan u genieten van een zorgeloze levensstijl, want u kan er rekenen op security- en conciërgediensten. En de privé tuinen en zwembaden worden trouwens ook door de community onderhouden. Naast de diensten zijn er ook heel wat faciliteiten in de buurt. Zo bent u van hieruit in slechts 10 minuten in Puerto Banús en heeft u maar een half uurtje nodig om tot bij de luchthaven van Málaga te geraken.

  Meer info over dit project vindt u hier.

  La Finca de Marbella 2 – vanaf €1.215.000

  Ontdek La Finca de Marbella 2, het vervolg op de succesvolle eerste fase van La Finca de Marbella. Bij fase 1 werd er gebruik gemaakt van het Pino model, maar bij fase 2 is het ontwerp echter gebaseerd op de Iroko stijl. Dit project biedt 4 slaapkamer villa’s die voorzien zijn van vloerverwarming, sanitair warm water ondersteund door zonnepanelen en warme/koude airconditioning.

  U heeft bij deze villa’s enkele personalisatie mogelijkheden, zo zijn er 4 verschillende keuken lay-outs: open, bar, gesloten of centraal. Daarnaast beschikken alle slaapkamers ook over en-suite badkamers. De villa’s zijn ontworpen met ramen van vloer tot plafond die doorheen de muren schuiven. Op deze manier kunnen alle ruimtes naadloos in elkaar overgaan en kan u zowel binnen als buiten genieten van het Mediterraanse klimaat én uitzicht op de Middellandse Zee.

  Dit project is gelegen in Rio Real, op slechts 10 minuten van het centrum van Marbella en op 30 minuten van Málaga luchthaven.

  Meer info over dit project vindt u hier!

  Te koop
  Verkocht

  C8NCEPT Uitverkocht

  € 3.800.000
  C8NCEPT: 8 exceptionele villa’s op The Golden Mile- €3.800.000 Ter hoogte van de Gol [meer]
  C8NCEPT: 8 exceptionele villa’s op The Golden Mile- €3.800.000 Ter hoogte van de Golden Mile Marbella, wordt [meer]

  CELESTE MARBELLA

  Vanaf € 2.400.000
  Celeste Marbella: De ultieme Marbella lifestyle villa’s- vanaf €2.400.000 Celeste Ma [meer]
  Celeste Marbella: De ultieme Marbella lifestyle villa’s- vanaf €2.400.000 Celeste Marbella properties zijn on [meer]

  Geïnteresseerd in een villa te koop in Marbella? Aarzel niet om ons te contacteren!

  Heeft u in ons portfolio een huis te koop gezien in Marbella waar u graag meer details over wil? Een moderne frontline beach villa, of misschien een townhouse vlakbij de golf? Waar uw voorkeur ook naar uit gaat, wij zorgen ervoor dat u alle nodige info over uw favoriete project ontvangt. Op basis van uw budget en wensen maken we u wegwijs door alle immo in Marbella. Aarzel dus zeker niet voor een vrijblijvende afspraak online of op kantoor. INVESTINSPAIN helpt u het gehele proces te doorstromen zonder zorgen, waardoor u binnenkort kan genieten van het mediterrane leven in uw eigen luxe villa met zeezicht in Marbella!

  Check ook zeker onze Costa del Sol – Nieuwbouw pagina voor verdere praktische info!


   Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn daarom van toepassing.

   Eindelijk! Investeren in Spaanse Nieuwbouw zonder zorgen!

   Hoe kiest u een SOLIDE NIEUWBOUW INVESTERING (+ 5% ROI per jaar) - De ultieme checklist

   21-pagina's met waardevolle informatie...gratis! In dit E-book onthullen we alle noodzakelijke kennis om een (nieuwbouw) investering tot een success te maken. + HANDIGE CHECKLIST! 

   • Checklist: De ideale nieuwbouw investering in Zuid-Spanje
   • 9 kritische punten die uw investering in gevaar kunnen brengen
   • Lijst: Praktische zaken voor vakantieverhuur in Andalusië
   • Aanbevelingen: de beste investeringen in 2020(Q3/Q4)
   • Een voorbeeld-berekening van huuropbrengst (3 slaapkamer appartement)
   • Download ons gratis E-boek.
   • Zeg vaarwel tegen onzekerheden! Alle benodigde kennis voor een solide investering.

   nieuwbouw investering investinspain be costa del sol

   Eindelijk! Investeren in Spaanse Nieuwbouw zonder zorgen!

   Hoe kiest u een SOLIDE NIEUWBOUW INVESTERING (+ 5% ROI per jaar) - De ultieme checklist

   21-pagina's met waardevolle informatie...gratis! In dit E-book onthullen we alle noodzakelijke kennis om een (nieuwbouw) investering tot een success te maken. + HANDIGE CHECKLIST! 

   • Checklist: De ideale nieuwbouw investering in Zuid-Spanje
   • 9 kritische punten die uw investering in gevaar kunnen brengen
   • Lijst: Praktische zaken voor vakantieverhuur in Andalusië
   • Aanbevelingen: de beste investeringen in 2020(Q3/Q4)
   • Een voorbeeld-berekening van huuropbrengst (3 slaapkamer appartement)
   • Download ons gratis E-boek.
   • Zeg vaarwel tegen onzekerheden! Alle benodigde kennis voor een solide investering.

   nieuwbouw investering investinspain be costa del sol

   Een solide nieuwbouw investering in Spanje begint hier. Download ons E-boek!

   Vul uw gegevens in en krijg DIRECT toegang tot ons GRATIS E-BOEK.    Welkom bij Investinspain.be

    Een eigen woning hebben in het zuiden van Spanje heeft heel wat voordelen, maar er komt meer bij kijken dan u zou denken.

    Vaak krijgen we de vraag van onze klanten welke de fiscale aspecten zijn, die gepaard gaan met een aankoop in het Zuiden, als Belg of Nederlander.

    Om al deze vragen op een gestructureerde manier te beantwoorden, hebben wij deze financiële checklist opgesteld samen met Arcos en Lamers, een Nederlandstalige advocaat & fiscalist die al velen jaren actief is aan de Spaanse Zuidkust.

    In dit gratis E-book staan alle belangrijke regels, wetten en weetjes in overzichtelijke hoofdstukken beschreven. Doe er uw voordeel mee! 

    null

    Gunther de Vleeschouwer

    Oprichter Investinspain

    Vergelijk aanbiedingen

    De beste projecten voor u geselecteerd!Doe onze enquete

    DE PERFECTE WONING vinden in een constant veranderend vastgoed-landschap van +200 nieuwbouw projecten? Wij helpen u! Doe mee met onze enquete. Na afloop sturen wij persoonlijk de beste projecten in Costa del Sol op basis van UW WENSEN!