€ 0 naar € 9.500.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Bekijk resultaten
Uw zoekresultaten

Luxueuze woning te huur in Marbella

Op zoek naar een woning te huur in Marbella? Dan hebt u geluk! INVESTINSPAIN verhuurt de nieuwbouwwoningen van onze klanten aan wie een luxe vakantieaccommodatie zoekt in Costa del Sol. Onze klanten stellen hun penthouses, townhouses, villa’s en appartementen graag ter beschikking voor wie wil genieten van een heerlijke vakantie en de omgeving wil verkennen. Ontdek ons steeds groeiende aanbod in Marbella en omstreken.

  1. Luxevakantie via woning te huur Marbella
  2. Woning te huur Marbella: Vind de accommodatie van uw dromen
  3. Investering a.d.h.v. verhuur

1. Luxevakantie via woning te huur Marbella

Iedereen wil wel eens een echte luxevakantie in een zonovergoten paradijs beleven. Hiervoor is de Spaanse zuidkust de perfecte locatie. Dit vanwege het excellente microklimaat aan de Costa del Sol. Geniet van de levendigheid van het stralende Marbella, de gastronomie, de gastvrijheid, de cultuur, sportfaciliteiten, etc. Op zoek naar een woning te huur in de regio Marbella om de Costa del Sol te verkennen? Dan bent u aan het juiste adres!

INVESTINSPAIN maakt deze dromen in samenwerking met onze klanten mogelijk. We zijn bovendien een vastgoedmakelaar met specialisatie in de regio Marbella. Voor onze klanten regelen wij de verhuur van hun nieuwe townhouse aan de bekoorlijke Golden Mile, een penthouse met eerstelijns zeezicht, een villa-appartement in een groene omgeving of nabij de beste golfterreinen. Kortom, u kan een absoluut luxueuze accommodatie boeken op een toplocatie. Meer weten? Contacteer ons vrijblijvend. Geniet van de vele opportuniteiten van de Spaanse zuidkust en laat u eens goed in de watten leggen. Er valt zeker genoeg te beleven voor een onvergetelijke vakantie!

jacuzzi high res

2. Woning te huur Marbella: Vind de accommodatie van uw dromen

Bekijk ons steeds uitbreidende aanbod of contacteer ons direct. Wij helpen u met het vinden van de perfecte accommodatie in een van de vele spectaculaire plaatsen aan de Costa del Sol. Of u nu een actieve watersportvakantie zoekt in Fuengirola, een appartement vlakbij de jachthaven van Puerto Banus, of zichzelf in de watten wil leggen met een villa temidden van één van de beste golfterreinen van Europa: dat en nog veelmeer behoort tot onze mogelijkheden. Gaat u ook al watertanden bij het vooruitzicht van de perfecte vakantie met upmarket accommodatie? Laat het ons weten. Bij INVESTINSPAIN zetten we alles in het werk om te zorgen dat u onbekommerd van het bruisende Marbella kan genieten.

3. Investering a.d.h.v. verhuur

INVESTINSPAIN zet niet enkel woningen te huur in Marbella, maar helpt klanten in eerste instantie met het vinden van hun droompand. Hierbij zorgen we er niet enkel voor dat de aankoop vlot verloopt, maar ook dat na de aankoop alles perfect wordt opgevolgd via onze services. Klanten die graag een investering willen doen aan de Costa del Sol kunnen hun woning verhuren op korte of lange termijn. Ook hier kunnen zij op begeleiding rekenen, want wij verzorgen de hele verhuur van het pand, indien gewenst. Wil u eerst huren om de regio beter te leren kennen en daarna een aankoop te doen? Bent u van plan over te gaan tot aankoop als investering? Of bent u simpelweg op zoek naar een woning te huur rond Marbella? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor een vrijblijvende afspraak!

Wat zijn de verhuur mogelijkheden?

Investering:

Indien u de aankoop van uw woning als investering wil benutten, raden we aan om aan lange termijn verhuur te doen.

Eigen gebruik:

U wil een woning kopen voor eigen gebruik, maar u kan er helaas niet permanent verblijven? Dan is korte termijn verhuur een goede optie. Hiermee kan u voor een klein rendement zorgen en wordt uw verblijf ten volle benut wanneer u er niet bent.

INVESTINSPAIN Verhuurservice:

INVESTINSPAIN zorgt er niet enkel voor dat de aankoop van uw droomwoning vlekkeloos verloopt, maar ook de verhuurservice nemen wij graag voor onze rekening. Dit wil zeggen dat we de volledige opvolging doen van begin tot eind.

  • Verhuuraanvragen opvolgen
  • Verhuurcontracten opmaken
  • Sleuteloverdracht
  • Onderhoud voor, tijdens en na het verblijf
  • Controle na verhuurperiode

Alles gebeurt steeds in overleg met u als eigenaar, zodat u van alles op de hoogte bent.

Wij staan steeds voor u klaar

Sedert meer dan 10 jaar zijn we actief als projectontwikkelaar in België. We hebben kunnen vaststellen dat het vastgoed er reeds enkele jaren stagneert. In parallel hiermee merken we als vastgoedspecialist in Costa del Sol dat het vastgoed in die regio – een regio waar we sinds 1986 regelmatig vertoeven – zich sinds 2013 écht goed herneemt. Dit maakt het dus een paradijs voor investeerders én levensgenieters! En 1 + 1 = 2 …

Panden te huur

Vanian Gardens: 3 slaapkamer gelijkvloers ap...

Prijs op aanvraag
Vanian Gardens: Luxueus 3 slaapkamer gelijkvloers appartement Het appartement is gelegen b [meer]
Vanian Gardens: Luxueus 3 slaapkamer gelijkvloers appartement Het appartement is gelegen binnen het project Vanian [meer]
Te huur

Palo Alto – Luxueus 2 slaapkamer gelij...

Prijs op aanvraag
Palo Alto: Luxueus 2 slaapkamer gelijkvloers appartement te huur Het appartement is gelege [meer]
Palo Alto: Luxueus 2 slaapkamer gelijkvloers appartement te huur Het appartement is gelegen binnen het project Palo [meer]
2 2 94 m2gegevens

Vergelijk aanbiedingen

Een luxe inrichting geregeld op afstand. Ontdek onze Interieur Design afdeling Home in Spain.

X