geavanceerd zoeken

€ 0 naar € 9.000.000

Uw zoekresultaten

Penthouse Marbella: uw gedroomde penthouse kopen

Leisure club INVESTINSPAIN Ocean View Marbella 1
Te koop
hot offer
new offer

Marbella Design Hills – Dolce & G…

Marbella Design Hills – Dolce & Gabbana (pre-launch): Exclusief project centraal in Golden Mile met villa-appartementen en shoppingcenter in samenwerk
Niels Bruggeman
Te koop
new offer

Earth

Vanaf € 1.650.000
Earth: Luxe appartementen met tuin en (semi-) penthouses aan de Golden Mile in Marbella – Vanaf €1.650.000 Deze luxe community is gelegen aan de Golden Mi
Niels Bruggeman
Te koop

Palo Alto – Instapklare penthouse met …

Voor € 1.490.000
Palo Alto: Instapklare 3 slaapkamer penthouse met luxe dakterras voor €1.490.000 Deze instapklare penthouse beschikt over drie slaapkamers met prachtige uitzich
Niels Bruggeman
Te koop

Dunique

Vanaf € 2.375.000
Dunique: Innovatieve appartementen en townhouses vlakbij Marbella centrum Dunique is een nieuwbouwproject gelegen aan het strand in Las Chapas (Marbella), op ee

Almitak (Orion Collection)

Vanaf € 263.000
Almitak (Orion Collection): Prachtige appartementen met ruime terrassen bij Las Lagunas de Mijas en Fuengirola Orion Collection presenteert zijn eerste fase Alm
Niels Bruggeman
Te koop
new offer

Alcaidesa Homes

Vanaf € 324.000
Alcaidesa Homes: Moderne woningen met ruimte terrassen en zicht op Gibraltar in La Alcaidesa Alcaidesa Homes is gelegen in een bevoorrechte omgeving met panoram
Niels Bruggeman
Te koop
new offer

ABRIL

Vanaf € 289.000
ABRIL: Prachtige 2 en 3 slaapkamer appartementen in Doña Julia Golf, Casares Gelegen in de wijk Doña Julia Golf (Casares), ontpopt ABRIL zich als een oase van e
Niels Bruggeman
Te koop
new offer

Zenity Blau

Vanaf € 331.000
Zenity Blau – Moderne, ruime appartementen in Estepona Zenity Blau een project in Estepona dat bestaat uit 105 appartementen met woningen met 2, 3 en 4 sl
Niels Bruggeman

Penthouse Marbella: uw gedroomde penthouse kopen – Een gespecialiseerde vastgoedmakelaar inschakelen om uw ideale penthouse in Marbella te vinden en te kopen? INVESTINSPAIN staat voor u klaar, zowel voor als na aankoop. Ontdek ons complete servicepakket en de schitterende penthouses die we u kunnen voorstellen, zodra we uw wensen en budget besproken hebben. Het penthouse van uw dromen staat voor uw intrek klaar in het zonovergoten Marbella.

Investeren in luxe: de voordelen van de aankoop van een Penthouse in Marbella

Marbella is een luxueuze stad aan de Costa del Sol in het zuiden van Spanje. De stad is al jarenlang een bestemming voor toeristen en investeerders uit verschillende landen, dankzij de prachtige stranden, het heerlijke mediterrane klimaat en de vele luxe voorzieningen. Veel investeerders kiezen ervoor om een penthouse in Marbella te kopen, omdat het een zeer waardevolle investering is. In deze blog gaan we dieper in op de voordelen van het kopen van een penthouse in Marbella en de 10 stappen die u moet nemen om de perfecte penthouse te kopen.

1: Inleiding tot investeren in luxe: een penthouse kopen in Marbella

Investeren in luxe is een trend die al geruime tijd aan populariteit wint. Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het kopen van een penthouse in Marbella, waaronder een waardevast onroerend goed, de mogelijkheid om het als vakantiehuis te gebruiken en de kans om het te verhuren voor een passief inkomen. Marbella is de ideale plaats om te investeren in luxe, met zijn prachtige stranden, heerlijke mediterrane klimaat en vele luxe voorzieningen.

Een penthouse in Marbella kopen is een grote beslissing en het vereist een goede voorbereiding. Daarom is het belangrijk om alle voordelen en nadelen van het kopen van een penthouse in Marbella te overwegen. Hoewel het kopen van een penthouse een grote investering kan zijn, kan het ook een zeer waardevolle investering zijn.

2: Voordelen van het kopen van een penthouse in Marbella

De voordelen van het kopen van een penthouse in Marbella zijn talrijk. Ten eerste is het een waardevast onroerend goed, wat betekent dat het waarde zal behouden of zal stijgen met de tijd. Een penthouse in Marbella is ook een uitstekende optie als je op zoek bent naar een luxe vakantiehuis. Je kunt het penthouse gebruiken voor je eigen persoonlijke vakantie of je kunt het verhuren aan toeristen om extra inkomsten te genereren.

Een ander voordeel van het kopen van een penthouse in Marbella is dat je geniet van een prachtig uitzicht. De meeste penthouses hebben een spectaculair uitzicht op de stad of de oceaan, wat het penthouse nog aantrekkelijker maakt. Daarnaast hebben penthouses vaak luxe voorzieningen zoals een privé-zwembad, een jacuzzi, een fitnessruimte of zelfs een privé-cinema.

3: Tips voor het vinden van het perfecte penthouse in Marbella

Het vinden van de perfecte penthouse in Marbella is een belangrijke stap bij het kopen van een penthouse. Er zijn verschillende manieren waarop je kunt zoeken naar een geschikte penthouse. Ten eerste is het belangrijk om te weten wat je precies zoekt en hoeveel je bereid bent te betalen. Het is ook belangrijk om je budget te bepalen, zodat je weet wat je kunt verwachten.

Een andere manier om de perfecte penthouse te vinden is door gebruik te maken van een lokale makelaar. Makelaars hebben toegang tot een scala aan penthouses in Marbella en kunnen je helpen bij het vinden van de perfecte penthouse. Daarnaast kunnen ze je ook adviseren over de lokale wetgeving en de mogelijkheden voor financiering.

4: Waarop letten bij het kopen van een penthouse in Marbella

Er zijn een aantal dingen waar je op moet letten bij het kopen van een penthouse in Marbella. Ten eerste is het belangrijk om de locatie van de penthouse goed te beoordelen. Kijk of de penthouse dicht bij voorzieningen zoals winkels, restaurants en openbaar vervoer ligt. Kijk ook of het dicht bij het strand of een park ligt als je van buitenactiviteiten houdt. Ook is zeezicht in Costa del Sol een belangrijke factor die invloed heeft op de prijs.

Het is ook belangrijk om de staat van de penthouse te controleren voordat je een aankoop doet. Controleer of het onroerend goed in goede staat is en of er geen reparaties nodig zijn. Kijk ook of er een vergunning is om het penthouse te gebruiken, zodat je er zeker van bent dat je het penthouse kunt gebruiken zoals je wilt.

5: Een penthouse in Marbella financieren

Het kopen van een penthouse in Marbella vereist financiële middelen. Er zijn verschillende manieren waarop je een penthouse in Marbella kunt financieren, waaronder leningen, hypotheken en zelfs spaarbanken. Als je geen financiële middelen hebt, kun je ook een lening aanvragen bij een bank of een kredietverstrekker.

Het is belangrijk om de tarieven van de verschillende financiële instellingen te vergelijken, zodat je de beste optie kunt kiezen. Bovendien is het belangrijk om de rente, de aflossingen en de looptijd van de lening te controleren, zodat je weet wat je kunt verwachten.

6: Luxe voorzieningen van een penthouse in Marbella

Een van de voordelen van het kopen van een penthouse in Marbella is dat je kunt genieten van vele luxe voorzieningen. Veel penthouses hebben een privé-zwembad, een jacuzzi, een fitnessruimte, een privé-cinema en vele andere luxe voorzieningen. De meeste penthouses hebben ook een prachtig uitzicht op de stad of de Middelandse zee.

Als je een penthouse in Marbella koopt, kun je ook genieten van vele andere voordelen. Als je bijvoorbeeld een penthouse koopt met een privé-zwembad, kun je genieten van het heerlijke mediterrane klimaat en de prachtige stranden. Als je een penthouse koopt met een privé-cinema, kun je genieten van films en andere entertainment.

7: Wettelijke vereisten bij het kopen van een penthouse in Marbella

Het is belangrijk om je bewust te zijn van alle juridische vereisten als je een penthouse in Marbella wilt kopen. Allereerst is het belangrijk om ervoor te zorgen dat het onroerend goed dat je koopt, legaal is. Je moet ook de titel van de eigendom controleren om er zeker van te zijn dat je de eigendom kunt kopen.

Daarnaast is het ook belangrijk om een notaris te raadplegen om advies te krijgen over juridische zaken. Een notaris kan je ook helpen bij het verifiëren van documenten en het verzamelen van alle benodigde documenten. Een notaris kan je ook helpen bij het bepalen van de lagere belastingtarieven als je een penthouse in Marbella koopt.

8: Penthouse verhuurmogelijkheden in Marbella

Als je een penthouse in Marbella koopt, kun je deze ook verhuren voor een passief inkomen. Er zijn veel toeristen die op zoek zijn naar luxe accommodaties in Marbella, waardoor het een populaire bestemming is voor toeristen uit verschillende landen. Als je een penthouse koopt met een prachtig uitzicht, kun je een hogere huurprijs vragen.

De verhuur van een penthouse kan ook een geweldige manier zijn om extra inkomsten te genereren. Als je het penthouse verhuurt, kun je de kosten voor de verhuur terugverdienen. Als je het penthouse verhuurt, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je een goede verhuurder bent en dat je alle verhuurvereisten naleeft.

9: Penthouse onderhoudskosten in Marbella

Het kopen van een penthouse in Marbella brengt ook bepaalde onderhoudskosten met zich mee. Het is belangrijk om de kosten te begrijpen en te weten wat je kunt verwachten. De meest voorkomende onderhoudskosten zijn de kosten voor reparaties, schoonmaak en verzekeringen.

Het is ook belangrijk om te weten hoeveel je moet betalen voor het onderhoud van het penthouse. Sommige onderhoudskosten kunnen variëren, afhankelijk van de locatie en de leeftijd van het penthouse. Het is daarom belangrijk om de kosten te begrijpen en een budget te maken om de kosten te dekken.

10: Conclusie

Het kopen van een penthouse in Marbella is een grote beslissing die veel voordelen biedt. Als je overweegt om een penthouse te kopen, is het belangrijk om alle voordelen en nadelen te overwegen. Het is ook belangrijk om de lokale wetgeving te controleren, je budget te bepalen en de kosten voor het onderhoud van het penthouse te begrijpen. Als je alle vereiste informatie hebt, is het kopen van een penthouse in Marbella een waardevolle investering. Neem contact op met InvestinSpain voor professioneel onroerend goed advies in Costa del Sol.

Penthouse Marbella: geniet van luxe op hoog niveau

Een luxe tweede verblijf dicht bij het strand en tal van faciliteiten, de zeebries die op een ruim terras door uw haren waait, een uitvalsbasis omringd door golfbanen en met de meest exclusieve service tot uw beschikking. Een particuliere residentie die over de Middellandse Zee uitkijkt, gelegen tussen de zee en de bergen. Gaat uw hart sneller slaan bij dergelijke visioenen? Dan koestert u waarschijnlijk de ambitie om een prachtig penthouse te kopen in het bruisende Marbella. Tevens spreekt een gezonde investering van uw spaarcenten u aan. Dan komt u goed terecht bij INVESTINSPAIN.

Bekijk alvast onze meest recente penthouse nieuwbouwprojecten aan de zonovergoten Costa Del Sol. Meer weten over onze huidige of toekomstige projecten? Kom dan eens vrijblijvend met ons kennismaken. We kunnen u uitvoerig inlichten over deze prachtige streek en wat u ervan dient te kennen wanneer u de aanschaf van een tweede verblijf overweegt. Binnenkort geniet u van alle luxe op niveau als levensgenieter in deze fantastisch regio. INVESTINSPAIN staat klaar om u te helpen deze droom waar te maken. Aan alles wordt voor u gedacht, zodat u zorgeloos van de beleving kan genieten.

Penthouse Marbella: een prachtige regio waar veel te beleven valt

 

Geniet met een gerust hart van uw eigen luxepenthouse aan de Costa del Sol. Schenk een wijntje op uw prachtig terras met panoramisch uitzicht en geniet van een verkoelend briesje. Het leven lacht u toe in Marbella. Laat uw dromen niet vervagen, maar maak ze via weloverwogen beslissingen stap voor stap waar via een partner waar u op kan bouwen. INVESTINSPAIN staat voor u klaar.

INVESTINSPAIN begeleidt u voor en na aankoop

Als Belgisch vastgoedspecialist met ruime ervaring in de regio Marbella, helpen we u bij INVESTINSPAIN graag in uw zoektocht naar uw ideale penthouse in Marbella. Ziet u een project waarover u meer wil weten, of wenst u in het algemeen meer informatie over de mogelijke aanschaf van een tweede verblijf in Marbella? Maak dan een afspraak in ons kantoor te Mechelen of Utrecht. Eens we uw opties besproken hebben – wensen, ligging, faciliteiten, budget – selecteren we voor u de beste penthouses in de regio. Zodra uw favorieten gekend zijn, nemen we u mee op meerdaagse inspectiereis naar Marbella. U kan de sfeer van de omgeving proeven, de projecten waarin u interesse heeft van naderbij bekijken en antwoord krijgen op al uw vragen.

Bovendien onderscheiden we ons door onze excellente service na aankoop. We begrijpen dat voor u het tekenen van het contract slechts de eerste stap in de verwezenlijking van uw zuiderse dromen is. Daarom kan u na aankoop op onze service rekenen voor het voorzien van de nodige aansluitingen en beveiliging van uw nieuwe penthouse, de totaalinrichting, het onderhoud (ook key holding) en zelfs verhuur. Wij nemen u alle zorgen uit handen, zodat u onbekommerd kan gaan genieten van het luxeleven aan de Costa.

Te koop
hot offer
new offer

Marbella Design Hills – Dolce & G…

Marbella Design Hills – Dolce & Gabbana (pre-launch): Exclusief project centraal
Niels Bruggeman
Te koop
new offer

Earth

Vanaf € 1.650.000
Earth: Luxe appartementen met tuin en (semi-) penthouses aan de Golden Mile in Marbella &#
Niels Bruggeman
Te koop

Palo Alto – Instapklare penthouse met …

Voor € 1.490.000
Palo Alto: Instapklare 3 slaapkamer penthouse met luxe dakterras voor €1.490.000 Deze inst
Niels Bruggeman
Te koop

Dunique

Vanaf € 2.375.000
Dunique: Innovatieve appartementen en townhouses vlakbij Marbella centrum Dunique is een n
 

powered by Typeform

Meer van ons vastgoedblog:

Vergelijk aanbiedingen