€ 0 naar € 5.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Bekijk resultaten
Uw zoekresultaten

Penthouse Estepona: uw droomwoning in een ideale omgeving

Droomt u van een mooi penthouse in het prachtige Estepona? Deze stad biedt allerlei mogelijkheden en faciliteiten om te genieten van een onvergetelijke vakantie. Laat u begeleiden door INVESTINSPAIN om uw gedroomde woning te vinden. Bekijk alvast onze uitgebreide portfolio voor deze regio. 

Penthouse Estepona: de ideale plaats voor een tweede verblijf

Er valt zeer veel te beleven in en rond Estepona. De regio is ook bekend om de prachtige natuur: prachtige groene omgeving en mooie grote stranden. Naast de prachtige natuur heeft Estepona ook een gezellige haven, met veel leuke restaurants en terrassen. Kortom, u kan er zowel de rust van de natuur vinden als sport en cultuur. De ideale plaats om van het leven te genieten!

Al deze elementen maken van deze regio de ideale plaats voor een tweede verblijf. Maak een afspraak op ons kantoor voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek om uw wensen en uw budget te bespreken. Onze portfolio voor penthouses Estepona omvat onder meer de volgende mogelijkheden: penthouses op wandelafstand van faciliteiten en toch in een rustige en groene omgeving, moderne penthouses gelegen in het gebied van Estepona Golf, en frontline beach villa-appartementen.

Bekijk alvast onze portfolio met verschillende mogelijkheden. INVESTINSPAIN helpt u uw droompenthouse vinden in Estepona.

Penthouse Estepona: INVESTINSPAIN helpt u in uw zoektocht

Investeren in vastgoed in het buitenland is niet zo eenvoudig vanuit België of Nederland. Het is ook daarom dat we u graag begeleiden vanaf de eerste stap. Samen maken we een selectie van een aantal penthouses in Estepona. U kiest zelf welke projecten u graag wil bezoeken. Hierna kunnen wij de verschillende bezoeken organiseren tijdens uw inspectiereis. Wij begeleiden u ter plaatse en trachten een antwoord te geven op al uw vragen.

Onze service stopt uiteraard niet na de oriëntatiefase. Sterker nog, daar beginnen we pas. Wanneer u een keuze heeft gemaakt voor een bepaald project, kunnen we zorgen voor de vertalingen van documentatie, u begeleiden met allerlei praktische zaken (bijvoorbeeld juridisch en fiscaal advies) en indien u dit wenst, u helpen met de inrichting en decoratie van uw nieuwe penthouse in Estepona. Dit maakt uw investering in deze prachtige regio een zorgeloze onderneming. Wenst u bijkomende informatie of een afspraak in één van onze kantoren in Mechelen, Utrecht of Marbella? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Living Estepona

Vanaf € 224.000
Living Estepona: Nieuwbouw appartementen vlakbij het strand in centrum Estepona – Va [meer]
Living Estepona: Nieuwbouw appartementen vlakbij het strand in centrum Estepona – Vanaf €224.000 Living Estep [meer]
Te koop
Verkocht

Horizon Beach – Verkocht

Voor € 650.000
Horizon Beach Estepona: Frontline beach appartement beschikbaar voor €650.000 Dit comforta [meer]
Horizon Beach Estepona: Frontline beach appartement beschikbaar voor €650.000 Dit comfortabele en eigentijdse appar [meer]

Wellingtonia

Vanaf € 149.000
Wellingtonia: 110 moderne appartementen vlakbij Estepona centrum –  Vanaf €149.000 W [meer]
Wellingtonia: 110 moderne appartementen vlakbij Estepona centrum –  Vanaf €149.000 Wellingtonia is een nieuwe [meer]
1 53 m2gegevens

Sunset Plazamar Estepona

Vanaf € 290.000
Sunset Plazamar 12 moderne appartementen op slechts 50 meter van het strand, in centrum Es [meer]
Sunset Plazamar 12 moderne appartementen op slechts 50 meter van het strand, in centrum Estepona – Vanaf €290 [meer]
1 1 51 m2gegevens
 

powered by Typeform

Vergelijk aanbiedingen

De beste projecten voor u geselecteerd!Doe onze enquete

DE PERFECTE WONING vinden in een constant veranderend vastgoed-landschap van +200 nieuwbouw projecten? Wij helpen u! Doe mee met onze enquete. Na afloop sturen wij persoonlijk de beste projecten in Costa del Sol op basis van UW WENSEN!