geavanceerd zoeken

€ 0 naar € 9.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Bekijk resultaten
Uw zoekresultaten

Nieuwbouw te koop Benalmádena: Watchlist top 3

Benalmádena is een bloeiend havenstadje aan de Costa del Sol. Deze prachtige gemeente heeft heel wat te bieden aan jong en oud én het ligt op een bovendien op een toplocatie, niet ver van Marbella en Fuengirola. Bent op zoek naar een luxe villa of een modern nieuwbouw appartement te koop in Benalmádena? Check dan zeker onze watchlist met de top 3 nieuwbouw projecten te koop in deze regio!

Nieuwbouw te koop Benalmádena

1. Regio Benalmádena

Benalmádena is een typische Spaanse gemeente die op zo’n 15 kilometer van de luchthaven van Málaga ligt. Het groeide de laatste jaren uit tot een levendige badplaats, met een zeer leuke haven. Bovendien werd de haven van Benalmádena al verschillende keren bekroond tot één van de mooiste van Europa.

Binnen deze gemeente valt er heel wat te beleven voor gezinnen. U vindt er kindvriendelijke stranden die zijn uitgerust met leuke speeltuigen en waar er ook heel wat gezellige beach bars te vinden zijn. Daarnaast zijn er ook tal van leuke winkeltjes en aan sportmogelijkheden is er zeker geen gebrek. Er zijn namelijk 3 verschillende golfbanen en er zijn ook heel wat watersporten mogelijk.

Bovendien ligt deze gemeente op een toplocatie, want grotere steden zoals Fuengirola en Marbella zijn vlakbij. Hierdoor kan u genieten van een rustige en gezellige sfeer, maar hoeft u zeker niet ver weg te gaan voor een dagje uit!

2. Investering nieuwbouw Benalmádena

Wil u graag investeren in luxe villa of een strak en modern nieuwbouw appartement te koop in Benalmádena? Wij geven u graag een zicht op de financiële en praktische elementen die gepaard gaan met een investering in Spaans vastgoed. De aankoop van nieuwbouw in Benalmádena kan namelijk voor verschillende doeleinden dienen. De meest voor de hand liggende reden is natuurlijk om er zelf ten volle van te genieten. Maar velen kiezen ook voor vastgoed aan de Costa del Sol als vorm van investering. Daarom bieden we hieronder info m.b.t. verhuurmogelijkheden en de financiële elementen. Wil u daarnaast nog graag een overzicht van andere pagina’s met nuttige tips en info per type woning en regio? Dan kan u hier een kijkje nemen!

Wat zijn de verhuurmogelijkheden?

Investering:

Indien u de aankoop van een nieuwbouw appartement of villa in Benalmádena als investering wil benutten, raden we aan om aan lange termijn verhuur te doen.

Eigen gebruik:

U wil nieuwbouw kopen voor eigen gebruik, maar u kan er helaas niet permanent verblijven? Dan is korte termijn verhuur een goede optie. Hiermee kan u voor een klein rendement zorgen en wordt uw verblijf ten volle benut wanneer u er niet bent.

INVESTINSPAIN Verhuurservice:

INVESTINSPAIN zorgt er niet enkel voor dat de aankoop van uw droomappartement vlekkeloos verloopt, maar ook de verhuurservice nemen wij graag voor onze rekening. Dit wil zeggen dat we de volledige opvolging doen van begin tot eind.

      • Verhuuraanvragen opvolgen
      • Verhuurcontracten opmaken
      • Sleuteloverdracht
      • Onderhoud voor, tijdens en na het verblijf
      • Controle na verhuurperiode

Alles gebeurt steeds in overleg met u als eigenaar, zodat u van alles op de hoogte bent.

Wat zijn de financiële kanten van een aankoop in vastgoed?

Financiële elementen:

      • Meer info m.b.t. de financiële elementen van nieuwbouw kopen in Spanje vindt u hier.

Investeringsmogelijkheden:

      • Meer info m.b.t. tot de investeringsmogelijkheden bij nieuwbouw in Spanje vindt u hier.

3. Top 3 nieuwbouw projecten te koop in Benalmádena

Wil u ook graag investeren in een luxe villa of een modern nieuwbouw appartement in Benalmádena en genieten van de diensten die INVESTINSPAIN te bieden heeft? Bekijk dan hier ons overzicht van de top 3 nieuwbouw projecten te koop in Benalmádena!

1. Serenity Benalmádena

Het eerste project dat we graag in onze top 3 nieuwbouw projecten vermelden is Serenity Benalmádena! Dit project bestaat uit prachtige 2, 3 en 4 slaapkamer appartementen te koop vanaf €289.500.

Het project Serenity Benalmádena bestaat uit 133 units, waaronder 2, 3 en 4 slaapkamer appartementen en penthouses. Al deze woningen beschikken over een privé parkeerplaats, fantastische gemeenschappelijke tuinen en een gedeeld zwembad. Daarnaast is er ook  een prachtige gemeenschappelijke entertainmentruimte, “de Gastroteca” voor groepsbijeenkomsten. Alle units zijn uitgerust met een aerothermische eco-klimaatregeling. Dit zorgt voor verwarming en airconditioning met een zeer goede ecologische voetafdruk. Video conciërge en geïntegreerde digitale diensten zijn ook voorgeïnstalleerd voor uw gemak.

De prachtige aangelegde tuinen, de volledig uitgeruste gym en de fitnesszone, verminderen stress en optimaliseren een gezonde en ontspannen levensstijl binnen deze comfortabele community.

De ontwikkeling ligt op een toplocatie met gemakkelijke toegang tot de gouden zandstranden, restaurants, winkels, scholen, sportfaciliteiten, en heeft de charme en de allure van een mooie Andalusische stad. De combinatie van een traditionele en serene omgeving binnenin het project en de faciliteiten rondom, zorgen ervoor dat u hier kan genieten van de perfecte levensstijl.

Meer info over dit project vindt u hier.

2. Blossom Benalmádena

Ook Blossom Benalmádena betrekken we graag in onze top 3. Dit project bestaat uit 57 nieuwbouw appartementen te koop in Benalmádena Pueblo vanaf €199.500.

Binnen het exclusieve project Blossom Benalmádena vindt u appartementen met 2 en 3 slaapkamers. Een van de aantrekkelijkste eigenschappen van dit project is dat het gebouwd is op een natuurlijke verhoging in het centrum van Benalmádena Pueblo. Het centrum van Benalmádena bevindt zich op slechts enkele minuten. Hier vindt u alle faciliteiten die u nodig heeft zoals onder andere: supermarkten, scholen, dokters, restaurants en bars.

Alle appartementen beschikken over volledig ingerichte keukens met Bosch apparaten. Daarnaast komt de woonkamer uit op het terras, wat ervoor zorgt dat deze ruimte een nog opener gevoel creëert. De terrassen van de penthouses zijn nog ruimer en hebben allen panoramische zeezichten. Tenslotte zijn alle units voorzien van 2 badkamers.

Binnen Blossom Benalmádena kunnen de bewoners bovendien ook gebruik van het gedeelde zones zoals het zwembad, de fitnessruimte en de social lounge.

Meer info over dit project vindt u hier.

3. Big Blue

Big Blue is de 3e en laatste community in onze top 3 nieuwbouw projecten te koop in Benalmádena. Dit is een project dat bestaat uit gerenoveerde villa’s die te koop zijn vanaf €570.000.

Big Blue ligt op een van de meest exclusieve locaties aan de Costa Del Sol, met directe toegang tot de snelwegen en op nauwelijks 15 minuten rijden van de internationale luchthaven van Málaga of 20 minuten naar zowel Malaga City als Marbella. Een unieke enclave in de buurt van elke service, prestige scholen, en vrijetijds- en entertainment mogelijkheden.

Door de ligging van dit project, rekenen alle exclusieve Big Blue Villa’s op een opvallend panoramisch uitzicht op zee in een indrukwekkend landschap, van de kust van Benalmádena tot aan de baai van Fuengirola.

Privacy is een van de belangrijkste punten bij Big Blue Villa’s. Dit is een exclusieve ontwikkeling waar u elke seconde van rust kan genieten in een comfortabele en veilige sfeer, zowel voor volwassenen als voor kinderen. Ervaar het maximale comfort aan de hand van de social club met bijzondere ruimtes en een infinity pool.

Meer informatie over dit project vindt u hier.

Waarom kiezen voor INVESTINSPAIN?

Vind uw droom

Op zoek naar een buitenverblijf aan de Costa del Sol? Wij bekijken tijdens een afspraak in ons kantoor in Mechelen of Utrecht welke projecten u kunnen interesseren.

Contact

Wil u graag meer te weten komen over onze projecten of zit u met praktische of financiële vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor een vrijblijvend gesprek!

[contact-form-7 id=”28613″]

Wij geven alvast een kijkje over hoe onze klanten de samenwerking met INVESTINSPAIN ervaarden!

[testimonial_view id=”2″]

Vergelijk aanbiedingen