geavanceerd zoeken

€ 0 naar € 9.000.000

Uw zoekresultaten

Nieuwbouw te koop Benahavís: Watchlist top 5

De regio Benahavís (Costa del Sol, Spanje) biedt heel wat luxueuze nieuwbouw te koop. Het is een echte hotspot op vlak van vastgoed omwille van de prachtige ligging. Benahavís ligt namelijk wat meer landinwaarts tussen Estepona en Marbella en geniet daardoor van een prachtig natuurlijk landschap en panoramische zeezichten! Bent u op zoek naar een prachtige villa of een modern appartement op deze unieke plek? Check dan zeker onze watchlist met de top 5 nieuwbouw projecten te koop in Benahavís!

Grand View - Projecten nieuwbouw Benahavís

1. Regio Benahavís

De regio Benahavís (Costa del Sol, Spanje) kende de laatste jaren een zeer grote groei in het aantal inwoners. Dit heeft vooral te maken met de uitbreiding van golf- en luxe accomodaties. Een geweldig pluspunt voor de nieuwbouw die hier te koop is, is dat u hier kan genieten van adembenemende zichten op de kustlijn tussen Marbella en Estepona. Een groot voordeel dus, als u graag een exclusief appartement of villa wil kopen in Benahavís!

Onder de 9000 inwoners zitten maar liefst 84 verschillende nationaliteiten. Hierdoor hangt er een zeer internationaal karakter, maar waant u zich wel altijd in een rustige omgeving. Benahavís wordt omringd door tal van leuke golfbanen, wat ervoor zorgt dat golfliefhebbers zich hier zeker thuisvoelen. Zo is bijvoorbeeld Los Arqueros Golf & Country Club zeker een aanrader en bij Benahavís Hills Country Club kan u naast het golfen ook genieten van een heerlijke lunch of diner met zicht op de Middellandse Zee!

Daarnaast hoeft u vanuit deze aangename gemeente nooit ver te gaan om tal van andere faciliteiten te vinden. Zo bereikt u Puerto Banús in 15 minuten rijden, waar u naar hartelust kan shoppen of uitgaan. Marbella en Estepona liggen op 20 minuten rijden en ook in deze steden valt er altijd wat te beleven!

2. Investering nieuwbouw Benahavís

Wij geven u graag een blik op de financiële en praktische zaken die gepaard gaan met een investering in Spaans vastgoed. De aankoop van nieuwbouw in Benahavís kan namelijk voor verschillende doeleinden dienen. De meest voor de hand liggende reden is natuurlijk om er zelf ten volle van te genieten. Maar velen kiezen ook voor vastgoed aan de Costa del Sol als vorm van investering. Daarom bieden we hieronder info m.b.t. verhuurmogelijkheden en de financiële elementen. Wil u daarnaast nog graag een overzicht van andere pagina’s met nuttige tips en info per regio en type woning? Dan kan u hier een kijkje nemen!

Wat zijn de verhuurmogelijkheden?

Investering:

Indien u de aankoop van nieuwbouw in Behanavís als investering wil benutten, raden we aan om aan lange termijn verhuur te doen.

Eigen gebruik:

U wil nieuwbouw kopen voor eigen gebruik, maar u kan er helaas niet permanent verblijven? Dan is korte termijn verhuur een goede optie. Hiermee kan u voor een klein rendement zorgen en wordt uw verblijf ten volle benut wanneer u er niet bent.

INVESTINSPAIN Verhuurservice:

INVESTINSPAIN zorgt er niet enkel voor dat de aankoop van uw droomappartement vlekkeloos verloopt, maar ook de verhuurservice nemen wij graag voor onze rekening. Dit wil zeggen dat we de volledige opvolging doen van begin tot eind.

      • Verhuuraanvragen opvolgen
      • Verhuurcontracten opmaken
      • Sleuteloverdracht
      • Onderhoud voor, tijdens en na het verblijf
      • Controle na verhuurperiode

Alles gebeurt steeds in overleg met u als eigenaar, zodat u van alles op de hoogte bent.

Wat zijn de financiële kanten van een aankoop in vastgoed?

Financiële elementen:

      • Meer info m.b.t. de financiële elementen van nieuwbouw kopen in Spanje vindt u hier.

Investeringsmogelijkheden:

      • Meer info m.b.t. tot de investeringsmogelijkheden bij nieuwbouw in Spanje vindt u hier.

3. Top 5 nieuwbouw projecten te koop in Benahavís

Wil u ook graag investeren in een tweede verblijf en genieten van de diensten die INVESTINSPAIN te bieden heeft? Bekijk dan hier ons overzicht van de top 5 nieuwbouw projecten te koop in Benahavís!

1. Grand View Marbella

Het eerste project dat we graag in onze top 5 nieuwbouw projecten vermelden is Grand View Marbella! Dit project bestaat uit 7 ruime luxe appartementen met panoramische zeezichten – Vanaf €1.200.000

Het exclusieve project Grand View Marbella is gelegen in la Quinta (Benahavís) en beschikt over 7 ruime appartementen met adembenemende zichten. Bovendien is ieder appartement uniek in zijn ontwerp en vindt u hier bijzondere kwaliteiten die normaal enkel te vinden zijn bij villa’s van topklasse! Binnen deze gated community zijn er security voorzieningen, alsook een exclusieve spa voor de bewoners.

Iedere woning bij Grand View Marbella geniet van luxe, privacy en intimiteit. En daarnaast werden ook de nieuwste architectonische trends mee verwerkt in het ontwerp. Bij de constructie wordt er gebruikt gemaakt van natuurlijke elementen en eigentijdse bouwtechnieken, wat resulteert in zeer efficiënte woningen. Bovendien zijn de appartementen en penthouses slimme woningen die profiteren van een compleet domoticasysteem met een centraal bedieningsscherm.

Lay out:

Alle appartementen binnen dit project bestaan uit 3 slaapkamers met en-suite badkamers. Sommige van deze badkamers beschikken zelfs over een eigen terras met buitendouche! Daarnaast zijn alle hoofdslaapkamers zuidelijk georiënteerd en hebben de andere slaapkamers directe toegang tot het terras. De woonkamers hebben floor to ceiling ramen die automatisch geopend kunnen worden en de binnen en buitenruimtes vlot in elkaar laten overloeien.

Naast de spectaculaire woningen zelf, zijn er ook enkele luxueuze gedeelde zones. Bij Grand View Marbella kan u gebruik maken van een volledig uitgeruste fitnessruimte met de nieuwste installaties, een sauna en stoombad, en natuurlijk een gedeeld zwembad!

Meer info over dit project vindt u hier.

2. Mirador del Paraíso

Ook Mirador del Paraíso betrekken we graag in onze top 5 nieuwbouw projecten te koop in Benahavís. Dit unieke project bestaat uit zowel appartementen als villa’s, gelegen op een site van zo’n 123.000 m2. Units zijn hierbij beschikbaar vanaf €650.000

Het complex Mirador del Paraíso wordt opgedeeld in 2 projecten: Infinity (appartementen) en Village (villa’s). Een belangrijk kenmerk hierbij is dat ieder appartement en elke villa over zijn eigen privé zwembad beschikt! Daarnaast zijn er ook zeer ruime terrassen voorzien en worden de woningen omringd door prachtige groene tuinen. De villa’s hebben oppervlaktes tussen de 327 m2 en 407 m2 en de appartementen rond de 117 m2.

De rustige enclave Mirador del Paraiso is een veilige en afgesloten gemeenschap met 24-uurs beveiliging. De ontwikkeling biedt een gemakkelijke toegang tot zowel de A-7 kustweg als de AP-7 snelweg die de internationale luchthavens van Malaga en Gibraltar met elkaar verbindt. Dicht bij het commerciële centrum in Guadalmina en op korte rijafstand van Puerto Banus en de oude stad Marbella.

Meer info vindt u hier.

3. Los Almendros

Los Almendros is het 3e project uit onze top 5. Deze schitterende villa wordt omringd door de beste golfbanen en is beschikbaar voor €1.380.000.

Deze ruime villa wordt gebouwd met de beste materialen en enkel volgens de hoogste normen. Bij het ontwerp zijn de nieuwste technologieën voorzien en er is ruimte voor aanpassingen naar uw wens. Los Almendros villa beschikt over open ruimtes en er zijn 3 slaapkamers en 4 badkamers voorzien. Daarnaast komen alle kamers uit op de weelderige privé tuin. Hier kan u heerlijk zonnebaden op één van de terrassen of genieten van de infinity pool of de jacuzzi.

Geniet van een prachtig zicht op de golfbanen of trek er zelf heen om heerlijk te golfen! Villa Los Almendros ligt namelijk op een geweldige locatie, omringd door verschillende golfbanen en op slechts 15 min van Puerto Banús en Marbella.

Meer info vindt u hier.

4. Monte Mayor Albatros

De volgende villa is Monte Mayor Albatros, ook deze behoort tot de beste nieuwbouw projecten te koop in Benahavís. Dit is een moderne villa in een natuurlijke omgeving met fantastische zeezichten – Vanaf €1.698.000

Deze exclusieve villa is gelegen in de prachtige residentiële ontwikkeling van Monte Mayor in Benahavís. Het ontwerp van deze villa sluit perfect aan bij de groene omgeving waarin het zich bevindt. En bovendien is deze villa ontworpen om volledig energiezuinig te functioneren met de mogelijkheid om zonnepanelen te installeren.

Indien u een golfliefhebber bent, dan bent u bij deze villa zeker op de juiste plaats! Want samen met Marbella, is Benahavís de regio waar de meeste golfbanen te vinden zijn aan de Costa del Sol. Daarnaast geniet u hier van geweldige zichten op de Middellandse Zee en op slechts 15 minuten rijden, bereikt u tal van leuke stranden.

Enkele voorbeelden van nabijgelegen golfbanen zijn:

Meer info over villa Albatros vindt u hier.

5. Marbella Club Hills

We sluiten onze top 5 nieuwbouw projecten te koop in Benahavís af met Marbella Club Hills. Dit schitterende project biedt villa appartementen aan vanaf €520.000.

Marbella Club Hills bestaat uit luxueuze appartementen, penthouses en duplex-appartementen met telkens 2, 3 of 4 slaapkamers. Een van de belangrijkste kenmerken hierbij is dat deze woningen stuk voor stuk over zeer goede zeezichten beschikken. Daarnaast beschikken de appartementen ook over een zeer mooie en hoge afwerkingsgraad.

In totaal zijn er 110 appartementen ter beschikking en in de toekomst zullen ook nog 17 prachtige villa’s gelanceerd worden. De binnen en buitenruimtes vloeien mooi in elkaar over, waardoor u het hele jaar door van een aangenaam klimaat kan genieten. Daarnaast beschikt u er over zeer ruime privé terrassen, en privé tuinen bij de gelijkvloers appartementen.

Wil u ook hier graag kunnen golfen? Dan vindt u het Marbella Club golf resort slechts op een steenworp van u verwijderd!

Meer info over dit project vindt u hier.

Waarom kiezen voor INVESTINSPAIN?

Vind uw droom

Op zoek naar een buitenverblijf aan de Costa del Sol? Wij bekijken tijdens een afspraak in ons kantoor in Mechelen of Utrecht welke projecten u kunnen interesseren.

Contact

Wil u graag meer te weten komen over onze projecten of zit u met praktische of financiële vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor een vrijblijvend gesprek!


Wij geven alvast een kijkje over hoe onze klanten de samenwerking met INVESTINSPAIN ervaarden!

[testimonial_view id=”2″]

Verder lezen?

Lees ons laatste blog met praktische tips voor het aankopen van een luxe villa in Costa del Sol.

https://investinspain.be/nieuwbouw-costa-del-sol-zuid-spanje/nieuwbouw-te-koop-benalmadena-2021-watchlist-top-3/

Vergelijk aanbiedingen