€ 0 naar € 5.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Bekijk resultaten
Uw zoekresultaten

Modern appartement te koop in Marbella

Marbella, mediterrane stad bekend om haar Golden Mile en Puerto Banús jachthaven. Wilt u dit beleven vanuit uw eigen appartement? Veel landgenoten kiezen ervoor om hier een tweede verblijf te kopen. Via INVESTINSPAIN kan u veilig investeren in vastgoed in Marbella. Ontdek ons aanbod MODERNE nieuwbouwappartementen via onze portfolio. Wij zijn gespecialiseerd in nieuwe ontwikkelingen in én rond Marbella

Moderne appartementen te koop in Marbella

U zoekt niet zomaar een pand in Marbella. Maar u wilt gaan genieten van de luxe waar u al die jaren hard voor gewerkt heeft. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Middels ons lokale netwerk selecteren we de beste panden en investeringsmogelijkheden. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een luxeappartement aan de begeerde Golden Mile?  Met al haar faciliteiten op wandelafstand? Of naar een appartement in villa-stijl of penthouse met uitgestrekt zeezicht? Of juist een luxeverblijf naast de beste golfterreinen van Spanje. Dit zijn slechts enkele mogelijkheden in ons uitbreidende portfolio. Luxevastgoed in Marbella is onze specialisatie.

Bekijk onze prachtige nieuwbouwprojecten en maak een afspraak op ons kantoor in Mechelen of in Utrecht. En ga met ons mee op meerdaagse inspectiereis naar Marbella.  Om samen met u de projecten te bezoeken waar uw voorkeur naar uit gaat. Tevens krijgt u gelegenheid om de omgeving te bewonderen.

Uitstekende service voor en na aankoop

Interesse in een nieuwbouw appartement kopen in Marbella? Een gestructureerde oriëntatiefase is dan een belangrijke stap bij de start van uw investering. Dat weten we bij INVESTINSPAIN zeer goed. Onze missie is om u te ondersteunen voor én na het aankoopproces. Onze service in praktische zaken is zo uitgebreid dat u zich nergens zorgen om hoeft te maken. Wat ons uniek maakt.

Wat houdt dit servicepakket in? We verzorgen de vertaling van de belangrijke documentatie. Daarnaast hebben een team van advocaten en fiscalisten. Zij staan klaar voor advies, controles en de professionele regeling van administratieve zaken. Zo kunnen we alle hands-on zaken voor uw nieuwe appartement regelen. Denk aan contracten voor nutsvoorzieningen en de complete inrichting van uw appartement. Maar ook on-site beveiliging, schoonmaak en tuinonderhoud.

Interesse in huuropbrengsten voor uw tweede verblijf? Ook dat kan via onze verhuurservice. Overal is rekening mee gehouden om een aantrekkelijke, veilige investering mogelijk te maken. U moet niet vrezen voor valkuilen. Laat de praktische zaken over aan ons, en geniet zonder zorgen!

Te koop


Quintessence

Vanaf € 395.000
Quintessence: Duurzame boutique appartementen in Marbella vanaf €395.000 Quintessence is o [meer]
Quintessence: Duurzame boutique appartementen in Marbella vanaf €395.000 Quintessence is ontworpen als een boutique [meer]

2

80 m2
gegevens


OASIS 325

Vanaf € 253.650
Oasis 325: Prachtige appartementen tussen Estepona en Marbella- vanaf €253.650 Oasis 325 l [meer]
Oasis 325: Prachtige appartementen tussen Estepona en Marbella- vanaf €253.650 Oasis 325 ligt tussen Estepona en Ma [meer]

Te koop


PALO ALTO

Vanaf € 465.000
Palo Alto: Luxe appartementen in de bergen van Ojen, Marbella. – Vanaf €465.000 Ontd [meer]
Palo Alto: Luxe appartementen in de bergen van Ojen, Marbella. – Vanaf €465.000 Ontdek een plaats van natuurl [meer]

2

87 m2
gegevens

Te koop


ELEMENTS MARBELLA

Vanaf € 180.000
Elements Marbella: Nieuwbouw project op een steenworp van Marbella in Los Altos De Montero [meer]
Elements Marbella: Nieuwbouw project op een steenworp van Marbella in Los Altos De Monteros- vanaf €180.000 Element [meer]

2

118 m2
gegevens

 

 

powered by Typeform

 

Vergelijk aanbiedingen

TIJD BESPAREN? Wij zoeken voor u!Vul onze online vragenlijst in

DE PERFECTE WONING vinden in een constant veranderend vastgoed-landschap van +200 nieuwbouw projecten? Wij helpen u! Doe mee met onze enquete. Na afloop sturen wij persoonlijk de beste projecten in Costa del Sol op basis van UW WENSEN!