geavanceerd zoeken

€ 0 naar € 9.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Bekijk resultaten
Uw zoekresultaten

Het mooiste dat Marbella immo te bieden heeft

Het mooiste dat Marbella immo te bieden heeft – INVESTINSPAIN is vastgoedmakelaar met een specialisatie in Marbella. Vanuit deze ervaring helpen we u graag bij de aankoop van uw tweede verblijf aan de Costa del Sol. Wie zich in de watten wil laten leggen en gelooft in welverdiende luxe is bij ons aan het goede adres. We stroomlijnen het proces voor een zorgeloze investering. Wat mag u van ons verwachten? Alles wat u nodig heeft om het pand van uw dromen te vinden in of in de omgeving van Marbella.

In dit artikel:

Regio Marbella

Marbella is het bruisende hart van de Costa del Sol. Deze plaats biedt het gemak en comfort van een wereldse stad en daarnaast heeft het ook een uitstekend microklimaat, vlakbij zee. Bovendien vormt deze regio een paradijs voor golfliefhebbers: met wel liefst 72 golfterreinen staat de streek ook bekend als de Costa del Golf. Voor fans van deze sport is deze regio een waar paradijs! Geen wonder dus dat zovelen een appartement te koop in Marbella zoeken.

De combinatie van mooie natuur, rust en een groot aanbod aan faciliteiten maakt dat deze regio een geliefde vakantiebestemming is voor vele Belgen en Nederlanders. U zult er namelijk mooie boulevards, parken, tuinen en een historisch centrum terugvinden. In Puerto Banús, de meest beroemde jachthaven van de Costa del Sol, kunt u de mooiste jachten bewonderen, maar ook shoppen in de luxeboetieks, wandelen langs de boulevard, en zoveel meer.

Wat heeft Marbella nog meer te bieden? Bijna alle dagen zon, het jaar rond prachtig weer en genoeg te beleven voor de hele familie. Watersport mogelijkheden in overvloed, natuurpracht en een bloeiend uitgaansleven. Wie zou er in deze omgeving geen tweede verblijf willen? Dit wordt tevens aangetoond met cijfers: steeds meer landgenoten kopen appartementen in Marbella. De regio is zeer populair bij Europeanen en zeker ook bij Belgen en Nederlanders.

vastgoed in deze streek wordt bovendien ook beschouwd als goede waarde voor uw geld. Een topinvestering voor uw kapitaal dat anders aan lage rente in de bank vastroest. Omdat we ervoor zorgen dat we uw spaarcenten zeer goed begrijpen, schakelen we een team van fiscalisten en advocaten in, zodat u zeker weet dat u voor een solide investering kiest. Ook is het prettig om te weten dat ons team Nederlandstalig is. Hierdoor kan u dus met een gerust hart een appartement kopen in Marbella.

Marbella immo te koop: Appartement zeezicht of townhouse Golden Mile?

01 2 General Epic MarbellaOp zoek naar een appartement te koop in Marbella met zeezicht of in een prachtige groene omgeving? Wat uw ambities in Marbella voor immo ook zijn, u vindt vast en zeker iets naar uw gading in onze portfolio nieuwbouwprojecten. Een elegante, moderne villa in Estepona met een mediterraan uitzicht. Luxe appartementen of een penthouse met ruime, zonovergoten terrassen en verschillende zwembaden.  Voor de golfliefhebbers een villa midden in een top golfterrein. Verder zijn dit slechts enkele voorbeelden van de mogelijkheden die u opwachten in dit paradijselijke gebied.

We beperken ons dus niet alleen tot het bruisende Marbella . Maar ook pracht projecten in de omgeving van Estepona, Benahavís, Benalmádena, Cancelada en San Pedro de Alcántara, behoren tot de mogelijkheden. Liever de volledige resort-omgeving? Ook dat kan, via projecten in resorts als Sotogrande en Rio Real.

Selectie van een aantal projecten Marbella

Hier zit u een overzicht van een aantal projecten die momenteel te koop staan in Marbella.

Te koop

Marbella Club Hills

Voor € 845.000
Marbella Club Hills: Instapklaar luxe villa appartement op Marbella Club met privé tuin – Voor €845.000 (exclusief meubels) Marbella Club & Puento Rom ...
Niels Bruggeman
Te koop
hot offer
new offer

Marbella Design Hills – Dolce & G...

Marbella Design Hills – Dolce & Gabbana (pre-launch): Exclusief project centraal in Golden Mile met villa-appartementen en shoppingcenter in samenwerk ...
Niels Bruggeman
Te koop
new offer

Villa Marbella Club Golf

Prijs op aanvraag
Villa Marbella Club Golf: Unieke high-end villa met zicht op de golfbaan Deze adembenemende villa bestaat uit een oppervlakte van 454 m2 en ligt op een perceel ...
Niels Bruggeman
Te koop
new offer

Earth

Vanaf € 1.650.000
Earth: Luxe appartementen met tuin en (semi-) penthouses aan de Golden Mile in Marbella – Vanaf €1.650.000 Deze luxe community is gelegen aan de Golden Mi ...
Niels Bruggeman

Niet gevonden wat u zocht? Wij kunnen voor u een persoonlijk advies samenstellen. Vul daarvoor onderstaande enquete in.

 

powered by Typeform

Service voorop bij INVESTINSPAIN

We zetten alles op alles om u bij te staan met tekst en uitleg van bezichtiging tot het onderhoud. Van bij de eerste ontmoeting tot de uiteindelijke beveiliging van uw nieuwe pand aan de mediterrane zuidkust.

Het behoort allemaal tot ons klantgerichte servicepakket. U kan zich volledig richten op het fijne vooruitzicht van uw investering. INVESTINSPAIN staat u bij met een checklist van alle benodigde praktische, fiscale en juridische zaken. We kunnen dit alles verwezenlijken met de ondersteuning van ons lokale netwerk. Bijvoorbeeld nutsvoorzieningen en onderhoud. Overweegt u om in bepaalde tijden van het jaar uw verblijf te verhuren? Ook daarin kunnen wij u bijstaan.

Kom kennismaken

Dus u heeft uw oog laten vallen op enkele projecten in Marbella of omstreken? Contacteer ons gerust voor meer informatie of een afspraak op ons kantoor te Mechelen. Tevens is het ook mogelijk om naar ons kantoor in Utrecht, Nederland, te komen. Op basis van uw wensen bespreken we een aantal projecten die voldoen aan uw criteria. U selecteert na de afspraak zelf de projecten die u achteraf graag bezoekt. Samen kunnen we uw ambities en dromen onder de Spaanse zon realiseren!

Marbella immo: Wij plannen uw inspectietrip

Wanneer u de keuze heeft gemaakt met betrekking tot welke projecten u graag zou bezoeken, organiseren wij uw inspectiereis naar Marbella. Drie dagen is ruim voldoende voor een inspectietrip. Ten eerste wordt u op dag één ontvangen aan de luchthaven en begeleiden we u naar uw hotel. Nadien bezoeken we samen een aantal projecten, waarna u kan genieten van een leuke avond. De tweede dag spreken we opnieuw af. Niet alleen om uw eventuele vragen te beantwoorden, maar ook om het project van uw voorkeur een tweede keer te bezoeken. Tot slot, op de derde dag vertrekt u naar huis. Uw droom is werkelijkheid geworden!

Te koop
hot offer
new offer

Marbella Design Hills – Dolce & G…

Marbella Design Hills – Dolce & Gabbana (pre-launch): Exclusief project centraal

Niels Bruggeman

Te koop
new offer

Earth

Vanaf € 1.650.000
Earth: Luxe appartementen met tuin en (semi-) penthouses aan de Golden Mile in Marbella &#

Niels Bruggeman

Te koop

Palo Alto – Instapklare penthouse met …

Voor € 1.490.000
Palo Alto: Instapklare 3 slaapkamer penthouse met luxe dakterras voor €1.490.000 Deze inst

Niels Bruggeman

Te koop

Dunique

Vanaf € 2.000.000
Dunique: Innovatieve appartementen en townhouses vlakbij Marbella centrum – vanaf €2

 

 

 

Vergelijk aanbiedingen