Uw zoekresultaten

In Marbella appartement kopen via INVESTINSPAIN

In Marbella een appartement kopen? – Veel Belgen en Nederlanders kopen een tweede woning in het schitterende Spanje en we verwachten dat deze trend zich de komende jaren voortzet. Sommige mensen zoeken meteen hun eigen luxe villa. Wist u echter dat we ook villa´s, appartementenen penthouses in de regio Marbella aanbieden? Ontdek ons aanbod van prachtige appartementen in en rond Marbella. Ongetwijfeld zal u uw droompand vinden tussen onze nieuwbouwprojecten!

In Marbella uw eigen appartement kopen

SYZYGY VILLA New Golden mile watermerkWat dacht u van een appartement aan de Golden Mile met verfijnde architectuur en topvoorzieningen plus alle diensten van een luxe resortbinnen handbereik? We houden ook rekening met voorkeur voor uitzicht op natuurpracht én panoramische zeezichten. Toch eerder de luxe voordelen van een private villa met community beveiliging combineren met eerstelijns zeezicht? Geen probleem in ons villa-stijl appartementencomplex. In en rond Marbella zijn er genoeg prachtige projecten op de beste locaties van Málaga.

Bovendien is Marbella een toplocatie voor levensgenieters. Marbellais één van de meest kosmopolitische plaatsen aan de Costa del Sol. Het is ook daarom dat dit een geliefde vakantiebestemming is voor vele Belgen. U zult er mooie boulevards, parken, tuinen en een historisch centrum terugvinden. Bovendien bevindt zich hier de meest beroemde jachthaven van de Costa del Sol, namelijk Puerto Banús. Hier kan u de mooiste jachten bewonderen, shoppen in de luxeboetieks of wandelen langs de boulevard. Kortom, u kunt er uren spenderen! Het oude gedeelte van de stad Marbella is ook een leuke plaats om te bezoeken. De Plaza de los Naranjos is bijvoorbeeld is een idyllisch pleintje waar u veel typische straatjes en restaurants kunt vinden.

Marbella appartement: Aankoop, inrichting, beveiliging en veel meer

Doble Atico Piscina Epic MarbellaNa een ontspannen inspectiereis om de projecten van uw interesse te bezoeken begint het “echte werk”. INVESTINSPAIN ondersteunt u in iedere stap van het proces met de overkoepelende service die ons uniek maakt. We raadplegen voor u een team specialisten voor het nodige fiscale en juridische advies. We voorzien vertalingenvan de belangrijke documentatie voor uzelf en uw notaris. En dat is nog niet alles! Ook on-project hepen we u met de uiteindelijke realisatie van uw dromen. De gehele inrichting van uw appartement, on-site camerabewaking, schoonmaak van uw tweede verblijf en tuinonderhoud, ja zelfs verhuur. We verzorgen het allemaal naar  uw wensen.

INVESTINSPAIN uw BIV-makelaar

INVESTINSPAIN is uw BIV-makelaar. Maar wat is dat nu eigenlijk een BIV-makelaar? Elke makelaar die vanuit België vastgoed verkoopt moet ingeschreven zijn bij het instituut. Staat iemand dus niet ingeschreven bij het BIV dan is dat dus illegaal en geniet u dus geen enkele vorm van bescherming. BIV-makelaars zijn verplicht verzekerd voor hun activiteiten en beschikken over een veilige 3den rekening om eventuele voorschotten te ontvangen. Zo hoeft u dus geen gelden over te maken aan een Spaanse organisatie als u dat niet zou wensen. U kunt een BIV-makelaar herkennen door het BIV-nummer. U kunt de naam van de makelaar intypen op de site van BIV.be of u kunt het BIV-nummer intypen dat op de site wordt gegeven. Ons BIV-nummer is BIV 511973.

INVESTINSPAIN, uw BIV-makelaar
Te koop

La Fuente Marbella

Vanaf € 1.980.000
La Fuente Marbella: Hoogwaardige villa’s vlakbij het strand in Marbella – Vanaf €1.980.000 La Fuente Ma [meer]
La Fuente Marbella: Hoogwaardige villa’s vlakbij het strand in Marbella – Vanaf €1.980.000 La Fuente Ma [meer]
4 – 44 – 4Meer info
Te koop

Palo Alto Villa’s

Vanaf € 1.200.000
Palo Alto Villa’s: Exclusieve villa’s tussen de prachtige heuvels van Ojén – Vanaf €1.200.000 On [meer]
Palo Alto Villa’s: Exclusieve villa’s tussen de prachtige heuvels van Ojén – Vanaf €1.200.000 On [meer]

Epic Marbella

Vanaf € 1.550.000
Epic Marbella: uniek project van 74 tijdloze villa-appartementen in Marbella – vanaf €1.550.000 Epic Marbella[meer]
Epic Marbella: uniek project van 74 tijdloze villa-appartementen in Marbella – vanaf €1.550.000 Epic Marbella[meer]
3 – 8Meer info
Te koop

Villa Tucán 22

Voor € 3.500.000
Villa Tucán 22: Frontline golf villa bij Los Naranjos Golf Club in Nueva Andalucía voor €3.500.000 Villa Tucán 22, [meer]
Villa Tucán 22: Frontline golf villa bij Los Naranjos Golf Club in Nueva Andalucía voor €3.500.000 Villa Tucán 22, [meer]
5 – 55 – 5Meer info
 

powered by Typeform
  • Geavanceerd zoeken

    € 0 naar € 5.000.000

  • Onze verschillende projecten

  • Gratis Downloads

Vergelijk projecten

De beste projecten voor u geselecteerd!Doe onze enquete (duur: ong 4 min.)

Bent u op zoek naar onroerend goed te koop in Estepona, Marbella, of wellicht Mijas? Hoe gaat u DE PERFECTE WONING vinden in een constant veranderend vastgoed-landschap van +200 nieuwbouw projecten? Wij helpen u! Doe mee met onze enquete. Na afloop sturen wij persoonlijk de beste projecten in Costa del Sol op basis van UW WENSEN!

Nieuw! Een luxe inrichting geregeld op afstand. Ontdek Home in Spain, onze vernieuwde interieur design afdeling.

X