€ 0 naar € 5.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Bekijk resultaten
Uw zoekresultaten

In Marbella appartement kopen via INVESTINSPAIN

In Marbella een appartement kopen? – Veel Belgen en Nederlanders kopen een tweede woning in het schitterende Spanje en we verwachten dat deze trend zich de komende jaren voortzet. Sommige mensen zoeken meteen hun eigen luxe villa. Wist u echter dat we ook villa´s, appartementen en penthouses in de regio Marbella aanbieden? Ontdek ons aanbod van prachtige appartementen in en rond Marbella. Ongetwijfeld zal u uw droompand vinden tussen onze nieuwbouwprojecten!

In Marbella uw eigen appartement kopen

SYZYGY VILLA New Golden mile watermerkWat dacht u van een appartement aan de Golden Mile met verfijnde architectuur en topvoorzieningen plus alle diensten van een luxe resort binnen handbereik? We houden ook rekening met voorkeur voor uitzicht op natuurpracht én panoramische zeezichten. Toch eerder de luxe voordelen van een private villa met community beveiliging combineren met eerstelijns zeezicht? Geen probleem in ons villa-stijl appartementencomplex. In en rond Marbella zijn er genoeg prachtige projecten op de beste locaties van Málaga.

Bovendien is Marbella een toplocatie voor levensgenieters. Marbella is één van de meest kosmopolitische plaatsen aan de Costa del Sol. Het is ook daarom dat dit een geliefde vakantiebestemming is voor vele Belgen. U zult er mooie boulevards, parken, tuinen en een historisch centrum terugvinden. Bovendien bevindt zich hier de meest beroemde jachthaven van de Costa del Sol, namelijk Puerto Banús. Hier kan u de mooiste jachten bewonderen, shoppen in de luxeboetieks of wandelen langs de boulevard. Kortom, u kunt er uren spenderen! Het oude gedeelte van de stad Marbella is ook een leuke plaats om te bezoeken. De Plaza de los Naranjos is bijvoorbeeld is een idyllisch pleintje waar u veel typische straatjes en restaurants kunt vinden.

Marbella appartement: Aankoop, inrichting, beveiliging en veel meer

Doble Atico Piscina Epic MarbellaNa een ontspannen inspectiereis om de projecten van uw interesse te bezoeken begint het “echte werk”. INVESTINSPAIN ondersteunt u in iedere stap van het proces met de overkoepelende service die ons uniek maakt. We raadplegen voor u een team specialisten voor het nodige fiscale en juridische advies. We voorzien vertalingen van de belangrijke documentatie voor uzelf en uw notaris. En dat is nog niet alles! Ook on-project hepen we u met de uiteindelijke realisatie van uw dromen. De gehele inrichting van uw appartement, on-site camerabewaking, schoonmaak van uw tweede verblijf en tuinonderhoud, ja zelfs verhuur. We verzorgen het allemaal naar  uw wensen.

INVESTINSPAIN uw BIV-makelaar

INVESTINSPAIN is uw BIV-makelaar. Maar wat is dat nu eigenlijk een BIV-makelaar? Elke makelaar die vanuit België vastgoed verkoopt moet ingeschreven zijn bij het instituut. Staat iemand dus niet ingeschreven bij het BIV dan is dat dus illegaal en geniet u dus geen enkele vorm van bescherming. BIV-makelaars zijn verplicht verzekerd voor hun activiteiten en beschikken over een veilige 3den rekening om eventuele voorschotten te ontvangen. Zo hoeft u dus geen gelden over te maken aan een Spaanse organisatie als u dat niet zou wensen. U kunt een BIV-makelaar herkennen door het BIV-nummer. U kunt de naam van de makelaar intypen op de site van BIV.be of u kunt het BIV-nummer intypen dat op de site wordt gegeven. Ons BIV-nummer is BIV 511973.

INVESTINSPAIN, uw BIV-makelaar

Marein Natura

Vanaf € 1.895.000
Marein Natura: 3 luxueuze nieuwbouw villa’s in Nueva Andalucía – vanaf €1.895. [meer]
Marein Natura: 3 luxueuze nieuwbouw villa’s in Nueva Andalucía – vanaf €1.895.000 Marein Natura combine [meer]

Cortijo Blanco Beach

Vanaf € 2.495.000
Cortijo Blanco Beach: 4 unieke villa’s op wandelafstand van het strand en vlakbij Pu [meer]
Cortijo Blanco Beach: 4 unieke villa’s op wandelafstand van het strand en vlakbij Puerto Banús – Vanaf [meer]

Villa Banús Lazuli

Voor € 2.975.000
Villa Banús Lazuli: Villa met panoramische zeezichten in Nueva Andalucía – Voor €2.9 [meer]
Villa Banús Lazuli: Villa met panoramische zeezichten in Nueva Andalucía – Voor €2.975.000 Villa Banús Lazuli [meer]
5 355 m2gegevens

Villa Amapura

Voor € 2.800.000
Villa Amapura: Instapklare villa in Nueva Andalucía voor €2.800.000 Villa Amapura villa is [meer]
Villa Amapura: Instapklare villa in Nueva Andalucía voor €2.800.000 Villa Amapura villa is ontworpen om het gevoel [meer]
4 440 m2gegevens
 

powered by Typeform

Vergelijk aanbiedingen

TIJD BESPAREN? Wij zoeken voor u!Vul onze online vragenlijst in

DE PERFECTE WONING vinden in een constant veranderend vastgoed-landschap van +200 nieuwbouw projecten? Wij helpen u! Doe mee met onze enquete. Na afloop sturen wij persoonlijk de beste projecten in Costa del Sol op basis van UW WENSEN!