€ 0 naar € 9.500.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Bekijk resultaten
Uw zoekresultaten

Kopen in Spanje: verstandig investeren in vastgoed

Kopen in Spanje: verstandig investeren in vastgoed – Bij het kopen van een appartement, townhouse, penthouse of villa in Spanje komt veel kijken. Daarom kan u terecht bij INVESTINSPAIN, Belgisch vastgoedmakelaar in de regio Marbella. Met onze jarenlange ervaring staan wij u bij in het vinden van uw droomwoning, het opstellen van het koopcontract, de vertaling van alle belangrijke documentatie, de aansluiting van de nutsvoorzieningen en dergelijke meer. Zorgeloos vastgoed kopen in Spanje? Dat doet u via INVESTINSPAIN.

    1. De populariteit van vastgoed kopen in Spanje
    2. Huis kopen in Spanje: waar op letten?

1. De populariteit van vastgoed kopen in Spanje

Waar kopen in Spanje? Vastgoedspecialisten zijn het erover eens dat Spanje nog altijd op de eerste plaats staat als Europese droomlocatie. Dit vanwege het klimaat en de prachtige omgeving. De budgetvluchten naar Spanje en het grote aanbod op de steeds groeiende vastgoedmarkt dragen ook bij aan dit positieve imago. Om nog te zwijgen van de financiële veiligheid van deze investering. Ontdek hier onze selectie luxeappartementen, penthouses met eerstelijns zeezicht en moderne villa’s, allemaal gelegen op toplocaties en vlakbij vele faciliteiten. Uw droomwoning is vlot gevonden en wordt uitstekend beheerd met INVESTINSPAIN als partner.

Zowel bij de oriëntatie- en koopperiode, als bij de oplevering is het geruststellend om op ondersteuning te kunnen rekenen. Ga in zee met iemand die u over iedere stap in het proces advies op maat kan geven. INVESTINSPAIN doet dit zowel voor als na ondertekening van het koopcontract. Onze meerwaarde blijft niet beperkt tot het aanbieden van de meest interessante investeringsopportuniteiten van de regio. We bieden u verschillende vastgoedservices aan zodat u zorgeloos kan genieten van uw nieuw pand. Deze diensten bieden wij exclusief aan aan onze klanten, zodat de we kwaliteit ervan kunnen blijven garanderen! De verschillende services die we aanbieden zijn de volgende: juridisch en fiscaal advies, vertalingen, faciliteren van allerlei contacten (bijvoorbeeld voor installatie alarm, camera, tv), begeleiding bij de totaalinrichting van uw nieuwe woning en property management (tuinonderhoud, cleaning services, key-holding).

kopen in Spanje

2. Huis kopen in Spanje: Waar op letten?

Als gespecialiseerde vastgoedmakelaar kennen wij de huizenmarkt van de Costa del Sol zeer goed. Zo kunnen wij u optimaal adviseren bij uw zoektocht naar een koophuis. Niet alleen helpen we u de beste panden op de Spaanse vastgoedmarkt selecteren en bezichtigen, we adviseren u ook op juridisch, fiscaal en praktisch vlak.

Wie bovendien twijfelt om een aankoop te doen rechtstreeks bij de ontwikkelaar of via een makelaar, raden we aan om toch een erkend makelaar bij de hand te nemen. Want een ontwikkelaar focust zich enkel op het verkopen van zijn project, terwijl een makelaar uw belangen in achting neemt. Lees hier meer over de voordelen die wij u als makelaar kunnen bieden bij een aankoop in Spanje!

Wil u graag meer info? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor een vrijblijvend gesprek!

Eindelijk! Een woning kopen in Spanje zonder zorgen!

Nieuwbouw Kopen in Spanje:
De ultieme financiële checklist

7-pagina's tellend, gratis E-book met alle noodzakelijke financiële kennis om een (nieuwbouw) woning aan te schaffen in Zuid-Spanje.

Een overzicht van alle Belastingen die voortvloeien uit de verwerving van een onroerend goed.

  • Alle belastingen voor het bezit van een onroerend goed in Spanje.
  • Kopen als particulier of als (niet) in Spanje gevestigde vennootschap?
  • Duidelijkheid over de Plusvalia belasting: Voor wie is het?
  • Hoeveel Vermogenswinstbelasting betaalt u in Spanje?
  • Erfbelasting? Profiteer van een reductie van 99% in Spanje! Hoe?...Download ons gratis E-boek.
  • Zeg vaarwel tegen onzekerheden! Alle benodigde documentatie bij een transactie.

Vul uw gegevens in en krijg DIRECT toegang tot ons GRATIS E-BOEK.


Welkom bij Investinspain.be

Een eigen woning hebben in het zuiden van Spanje heeft heel wat voordelen, maar er komt meer bij kijken dan u zou denken.

Vaak krijgen we de vraag van onze klanten welke de fiscale aspecten zijn, die gepaard gaan met een aankoop in het Zuiden, als Belg of Nederlander.

Om al deze vragen op een gestructureerde manier te beantwoorden, hebben wij deze financiële checklist opgesteld samen met Arcos en Lamers, een Nederlandstalige advocaat & fiscalist die al velen jaren actief is aan de Spaanse Zuidkust.

In dit gratis E-book staan alle belangrijke regels, wetten en weetjes in overzichtelijke hoofdstukken beschreven. Doe er uw voordeel mee! 

null

Gunther de Vleeschouwer

Oprichter Investinspain

Vergelijk aanbiedingen

Een luxe inrichting geregeld op afstand. Ontdek onze Interieur Design afdeling Home in Spain.

X