€ 0 naar € 5.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Bekijk resultaten
Uw zoekresultaten

Huis kopen Marbella: INVESTINSPAIN helpt u met uw zoektocht

Huis kopen Marbella: INVESTINSPAIN helpt u met uw zoektocht – Veel mensen worden vaak tegengehouden om een investering in buitenlands vastgoed te doen omwille van de verschillende obstakels. Denk hierbij aan onbekendheid met de lokale markt, de regelgeving, de taal,… stuk voor stuk barrières waar INVESTINSPAIN u moeiteloos doorheen navigeert. Door beroep te doen op onze specialisatie en ons ruime, lokale netwerk overkomt u zonder bekommernissen al deze hindernissen.

Huis kopen Marbella? Geen obstakels meer!

Als Vlaamse vastgoedmakelaar in Marbella spreken we letterlijk én figuurlijk uw taal. Bovendien hebben we jarenlang een eigen netwerk in de regio opgebouwd van betrouwbare projectontwikkelaars, contacten met nutsmaatschappijen tot aan beveiliging. We kennen de markt, de omgeving én de mogelijkheden. Vanuit deze gevestigde positie willen u als klant ook graag leren kennen. We slaan de brug tussen de Spaanse vastgoedsector en iedereen die op zoek is naar een partner om  vastgoed in Marbella te vinden. Bovendien stopt onze service niet na de zoektocht. We gaan nog veel verder om uw dromen te realiseren. Ontdek het zelf: vraag ons gerust om meer informatie.

Maak kennis met INVESTINSPAIN, expert-makelaar in Marbella

U wilt nieuwbouw appartementen te koop in Marbella gaan bezichtigen? Wilt u weten welke villa’s of townhouses pal aan één van de ontelbare golfterreinen van de Costa del Sol liggen? Of zoekt u meer informatie over penthouses met een prachtige infinity pool? Of misschien zitten algemene vragen over de investeringsopportuniteiten in en rond Marbella u dwars? Dit zijn allemaal goede redenen om contact met ons op te nemen en eens langs te komen voor een kennismakingsgesprek. Graag geven wij u meer uitleg over de omgeving, onze werking en het aankoopproces van vastgoed aan de Costa del Sol. We adviseren u tijdens het volledig proces proces.

Met onze hulp het zuiderse leven tegemoet

Huis kopen Marbella? Fast forward. U heeft uw wensen duidelijk gemaakt en we hebben u een selectie passende vastgoedprojecten voorgesteld. De driedaagse inspectietrip naar uw voorkeursprojecten in Marbella verliep voorspoedig. U bent verliefd op een bepaald spectaculair tweede verblijf. En u heeft zelfs een overeenkomst ondertekend. De teerling is geworpen, maar u wordt goed opgevangen en ondersteund. Uw handtekening zetten is slechts een eerste stap. U mag zich gerust voelen wat betreft de praktische bekommernissen. INVESTINSPAIN helpt u namelijk alles regelen van juridische administratie tot de totaalinrichting van uw gekochte woning. Ook onderhoud, beveiliging en zelfs verhuur kunnen we op onze schouders nemen. Terwijl u rustig een balletje op the green slaat, de plaatselijke watersport ontdekt of geniet van de lokale cultuur. Of op uw eigen terras geniet. Ondertussen zorgt INVESTINSPAIN dat alles voor u in orde is.
INVESTINSPAIN, uw vastgoedmakelaar
 
powered by Typeform

Vergelijk aanbiedingen

De beste projecten voor u geselecteerd!Doe onze enquete

DE PERFECTE WONING vinden in een constant veranderend vastgoed-landschap van +200 nieuwbouw projecten? Wij helpen u! Doe mee met onze enquete. Na afloop sturen wij persoonlijk de beste projecten in Costa del Sol op basis van UW WENSEN!