Uw zoekresultaten

Appartement te koop Spanje met zeezicht

Een vakantiehuis kopen in Spanje aan zee. Voor veel mensen een is dit de ultieme droom. Een droom die aan de Spaanse Costa del Sol zeker realiseerbaar is! Er is in dit gebied in Spanje namelijk een ruim aanbod aan appartementen te koop met zeezicht. Of beter nog, direct aan zee. Een modern appartement met zeezicht in het zuiden van Spanje is beschikbaar in ongeveer 20 regio’s. Echter, de regio MarbellaEstepona is één van de sterkst stijgende huur-regio’s in Spanje! Of kijkt u eerder uit naar een villa, penthouse of townhouse aan de Costa del Sol? Wij kunnen u vrijblijvend informeren. Bekijk alvast ons portfolio met prachtige nieuwbouwprojecten en maak een afspraak bij ons op kantoor!

Appartement te koop in Spanje met zeezicht

  1. Vlaamse vastgoedmakelaar helpt u tweede verblijf realiseren
  2. Appartement kopen in Spanje met zeezicht via services van INVESTINSPAIN
  3. INVESTINSPAIN ENQUÊTE

1. Vlaamse vastgoedmakelaar helpt u tweede verblijf realiseren

Op zoek naar een appartement te koop in Spanje met zeezicht of in een mooie natuurlijke omgeving? INVESTINSPAIN is dé Belgische makelaar in de zonovergoten regio Costa del Sol. Wij helpen u uw dromen te realiseren. U kan op onze ervaring rekenen voor professioneel advies op maat bij iedere stap van het aankoopproces, evenals erna. We weten raad bij alle moeilijkheden die u bij investeringen in het buitenland kunt tegenkomen. Bovendien hebben we immers een voorliefde voor deze aantrekkelijke Spaanse regio en daardoor ook de nodige uitgebreide ervaring.

appartement te koop Spanje

2. Appartement kopen in Spanje met zeezicht

We bieden naast persoonlijke service ook een exclusief dienstenpakket aan. Deze service omvat niet alleen hulp bij de formaliteiten (inclusief vertalingen van Spaans vakjargon naar het Nederlands), maar we helpen u ook bij alle praktische zaken: van het bemeubelen tot het onderhoud van uw appartement. Wie dit wenst, kan ook bij ons terecht voor de verhuur van zijn luxeappartement na aankoop. In deze populaire regio kan u namelijk een degelijke huuropbrengst verwachten, mits u het correct aanpakt. Via deze zeer uitgebreide service zullen we uw droom verwezenlijken en blijven vergemakkelijken, ook na aankoop.

Kortom, wie een zorgeloze investering in het beste vastgoed van de Costa del Sol zoekt, zit bij ons aan het juiste adres. We brengen tijdens een eerste oriëntatiegesprek de belangrijkste elementen voor u in kaart. Vervolgens selecteren we samen een aantal projecten die interessant zijn voor u. We kunnen u een zeer uitgebreide selectie aanbieden van de beste nieuwbouwprojecten in de Costa del Sol (Marbella, Estepona, Benalmádena, Casares… ). Van een resort appartement aan het strand, tot moderne appartementen in natuurlijke omgeving of appartementen in villa-stijl, met of zonder spectaculaire zeezichten. De volgende stap is het inplannen van een inspectietrip om de de geselecteerde projecten ter plaatse te bezoeken. We geven niet alleen advies op vlak van vastgoed, maar ook tips en leuke adresjes over de regio. Wenst u graag meer informatie? Contacteer ons dan gerust!

2.1 Prijzen zeezicht Costa del Sol

Het zal niemand verrassen. De prijs van vastgoed met zeezicht is vaak terug te vinden in het hoogste segment van een regio. Aan de Costa del Sol is dit niet anders. Tóch zijn er wezenlijke verschillen in de prijzen van huizen en appartementen aan zee. Neem bijvoorbeeld een penthouse met zeezicht op de eerste linie in Marbella. Tegenover een appartement met zeezicht in Casares. Het verschil tussen beide woningen kan gemakkelijk 2 miljoen euro zijn. Daarom is het dus belangrijk om te weten wáár u vastgoed met zeezicht wilt kopen. Dit om te voorkomen dat u tijd verspilt aan het zoeken naar woningen die simpelweg niet in uw budget passen. De belangrijkste vragen voor het bepalen van de prijs van een appartement in Zuid-Spanje aan zee zijn als volgt:

 1. Ligt de woning op de eerste linie?
 2. Is er vrij uitzicht op zee
 3. In welk gebied ligt de woning
 4. Hoe is de kust in het gebied (Zijn er voorzieningen?)

3. INVESTINSPAIN ENQUÊTE

Wil u alvast een overzicht van welke projecten interessant zouden zijn voor u? Neem dan zeker deel aan de INVESTINSPAIN enquête! Op basis van uw gegevens sturen we nadien een selectie van aansluitende projecten door!

powered by Typeform

Wat klanten zeggen over InvestinSpain

V. & L. Smets

Beste Gunther en Sofie, het was een zeer aangename kennismaking met jullie. Zelfs beter dan wat we ons hadden voorgesteld. Ook werden alle afspraken correct nageleefd en werden er met al onze vragen en wensen rekening gehouden, geen moeite was teveel. Wij kunnen ze met een gerust hart aanraden aan iedereen…

V. & L. Smets

Monique B.

Tijdens onze eerste afspraak bij INVESTINSPAIN werden wij zeer verrast door de mooie, aangeboden projecten in Marbella. Wij zijn zeer tevreden over de professionele en correcte afwikkeling van Gunther en Sofie en kunnen u deze makelaar zeker adviseren. Ook de ondertekening bij de advocaat, notaris en het bouwbedrijf werden direct door Gunther ter plaatse geregeld.

Monique B.

Bart D. en Rebecca H.

Hoi Gunther en Sofie, Nogmaals bedankt om onze droom te helpen realiseren. Het is sowieso al niet gemakkelijk om een (juiste) keuze te maken in deze mooie regio van Spanje. Dankzij jullie eerlijkheid, wat niet van alle immo’s kan gezegd worden, hebben we een héél goed gevoel bij onze beslissing. Jullie hebben op geen enkel moment gepusht om één of ander project te kopen. We konden jullie steeds bereiken als er iets was of als we info nodig hadden. Het was echt een genoegen om met jullie zaken te doen! Veel succes in de toekomst!

Bart D. en Rebecca H.

Roel en Karen

Investinspain biedt je een totaalconcept aan waar niet alleen klantvriendelijkheid, maar ook service en kwaliteit primeert. Van in het begin tot aan het einde van je bouwproces volgen ze alles mee op. Heb je vragen, staan ze je graag te woord. Ze proberen met al de eisen van de klant rekening te houden om zo tot de ideale vakantiewoning te komen. Kortom : wij hebben niets anders dan lof voor deze mensen die met zoveel passie en liefde werken om de dromen van hun klanten te realiseren.

Roel en Karen

Patrick van Laer & Machteld

Nadat we zonder afspraak jullie kantoor in Mechelen bezochten, werden we vriendelijk ontvangen door Maite. Ze heeft naar ons verhaal geluisterd en jullie manier van werken toegelicht. Spontaan heeft ze allerlei projecten laten zien, en zo werd het proces op gang getrokken. Al snel voelden we een klik, zodoende hebben we een bezoek gepland ter plaatse in Marbella, waar we op dag 1 door jou begeleid werden tijdens de vooraf geplande bezoeken van de diverse projecten. Dag 2 is Sofie erbij gekomen, en we hebben dat als zeer aangenaam ervaren.
Alles was goed voorbereid, en de aanpak hebben we als zeer professioneel ervaren.
Het werd snel duidelijk dat een bezoek ter plaatse noodzakelijk is om de juiste keuze van het pand en de locatie te kunnen maken.
We zijn jullie en het team erg dankbaar, we kijken uit naar de dag van de sleutel overdracht.
We hopen in het verloop ernaartoe op jullie professionele steun te kunnen blijven rekenen.
Nogmaals bedankt.

Patrick van Laer & Machteld

Toon & Martine

Wij zijn met Gunther en Sofie via via in contact gekomen nadat we onze interesse hadden uitgesproken om iets te kopen in Spanje. Onze eerste gedachte ging naar Tenerife maar de prijzen waren zo hoog dat Costa del Sol veel aantrekkelijk was. Na een afspraak gehad te hebben op kantoor in Mechelen waarbij alle wensen waren uitgesproken, zijn wij met Gunther en Sofie op Inspectiereis geweest. De reis was zo goed voorbereid met projecten dat wij direct ter plekke tot aankoop van ons appartement zijn overgegaan. Alles verliep vlot en netjes in de afhandeling. Wij zijn Gunther en Sofie dankbaar voor de perfecte service. Een zeer prettige ervaring en hele correcte behandeling. Tot snel in Marbella weer.

Toon & Martine

L. Meskens

Na een eerste, aangename, interessante kennismaking met Gunther en Sofie hebben we op bureel in Mechelen een voorstel besproken van de bestaande projecten die aan mijn wensen voldeden. Tijdens de inspectiereis in Zuid Spanje heb ik al vlug heb ik een selectie gemaakt. De begeleiding met projectontwikkelaars en Belgische, Nederlandstalige advocate om alle nodige formaliteiten samen te overlopen is zeer professioneel verlopen en ben ik bij tweede bezoek tot aankoop via hen overgegaan. Extra pluspunt voor het verdere verloop is dat Gunther en Sofie tevens een supplementaire service aanbieden wat betreft de aankoop van meubels, stoffering, domotica. Ik kijk er naar uit dit verder met hen op touw te zetten’

L. Meskens

G. & J. Van Leeuwen

Wij zijn erg blij met Gunther en Sofie van INVESTINSPAIN. Zij begeleiden ons goed in Nederland, maar ook op locatie in Spanje en we krijgen eerlijk advies. Daarnaast denken ze echt met ons mee en komen ze alle afspraken na.

G. & J. Van Leeuwen

P. & A. Van Lerberghe

We hebben een appartement in een nieuwe ontwikkeling gekocht begin 2017 met advies van INVESTINSPAIN. Al onze vragen over het project zijn altijd snel en efficiënt beantwoord. Een zeer professionele en nuttige service voor buitenlanders die in Spanje willen investeren.

P. & A. Van Lerberghe

P. & I. Kruijt

INVESTINSPAIN is een goede keuze: klantgericht, efficiënt, betrouwbaar en ze doen wat ze beloven!

P. & I. Kruijt

Ismail Elhaddaoui

Eerlijk en geweldig mensen

ismail elhaddaoui

Thierry Vanhelden

Super fijne samenwerking, zeer correcte en fijne mensen, die hun vak zeer goed kennen en top advies geven met een eigen mening.

Thierry Vanhelden

Brigitte Aerts

Beroep doende op Gunther & Sofie voor de inrichting van een appartement in Andalusië. Wat er tot op heden geleverd is, is top kwaliteit. De service is correct en conform de afspraken, professioneel en tegelijkertijd persoonlijk. Duidelijk dat Gunther & Sofie  hun job ter harte nemen en het beste willen/kunnen aanbieden.

Brigitte Aerts
 • Geavanceerd zoeken

  € 0 naar € 5.000.000

 • Onze verschillende projecten

 • Gratis Downloads

Vergelijk projecten

Gratis E-BookHoe kiest u een SOLIDE NIEUWBOUW INVESTERING (+ 5% ROI)? 

21-pagina's met waardevolle informatie...gratis! In dit E-book onthullen we alle noodzakelijke kennis om een (nieuwbouw) investering tot een success te maken. + HANDIGE CHECKLIST!