€ 0 naar € 5.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Bekijk resultaten
Uw zoekresultaten

Appartement te koop Estepona vlakbij golfterrein en strand

Appartement te koop Estepona vlakbij golfterrein en strand – Neem geen genoegen met het eerste beste vakantieverblijf in de parel van de Costa del Sol. INVESTINSPAIN laat u kennismaken met het exclusieve up-market in vastgoed dat beschikbaar is of komt in Estepona. Verdoe geen tijd, maar laat u bijstaan door een gespecialiseerde vastgoedmakelaar die de regio en zijn regels tot in de kleine lettertjes kent.

Appartement te koop Estepona: Hoe INVESTINSPAIN u hierbij kan helpen

Ervaren vastgoedmakelaar INVESTINSPAIN staat klaar om u te assisteren in uw zoektocht naar het appartement in Estepona waar u al zo’n tijd van droomt. En daar begint onze service pas! Aansluiting van alle nutsvoorzieningen, gehele inrichting van uw nieuwe luxeappartement, onderhoud, beveiliging en zelfs verhuur. Voor al deze praktische zaken kan u vertrouwen op de aftersales service van ons lokale netwerk. Bespaar uzelf tijd en bezorgdheid. Wij zorgen dat alles piekfijn opgeleverd wordt in uw appartement aan de Costa del Sol. U kan onbezorgd genieten van het prachige Estepona en omgeving, omdat uw appartement perfect onderhouden en beveiligd wordt. Bovendien is – voor wie dit wil – een huuropbrengst van 4% tot 9% een reële verwachting.

Immo Estepona: Deze regio valt in de smaak

Op zoek naar een appartement te koop in Estepona met zeezicht of gelegen in een prachtig golfdomein? In Estepona valt er heel veel te bewonderen en te doen, bovendien gaat dit gekoppeld met een hoog veiligheidsgevoel. Dit zijn belangrijke elementen die deze locatie zo aantrekkelijk maken voor een tweede verblijf. De regio beschikt bovendien over enkele van de beste golfterreinen van Europa, alsook uitgestrekte zandstranden, jachthavens, en natuurgebieden. Kortom, genoeg voor wie zowel veel opties in aangename vrijetijdsbesteding als rust en relaxatie zoekt.

Het zal u daarom niet verbazen dat Estepona en omgeving een begeerde locatie is voor landgenoten om een tweede verblijf te hebben. Overweegt u zelf een appartement in Estepona te kopen? Als gespecialiseerde vastgoedmakelaar in de regio helpt INVESTINSPAIN u graag uw dromen waar te maken. Kom eens langs voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek. Tijdens dit gesprek brengen we uw wensen en budget in kaart. Op basis daarvan kunnen we interessante nieuwbouwprojecten voor u uitzoeken.

Ons huidig aanbod van luxeappartementen in Estepona omvat o.a. ruime appartementen en penthouses pal aan het strand gelegen. Ook exclusieve villa-appartementen kunnen voor u een droom zijn die uitkomt. Daarnaast bieden wij tevens spectaculaire appartementen naast de beste golfterreinen van de Spaanse zuidkust aan. Wat uw dromen voor een leven aan de Costa del Sol ook zijn, INVESTINSPAIN helpt u ze zorgeloos te realiseren. Bekijk onze portfolio voor duurzaam en innovatief vastgoed in Estepona.

Appartement te koop Estepona: Vind uw droomwoning

Welke elementen zijn voor u cruciaal? Welke faciliteiten zoekt u in de directe omgeving? Welk budget heeft u voor het totaalpakket over? Met uw antwoord op deze vragen selecteren we de exclusieve nieuwbouwprojecten in Estepona die aan uw verlangens meer dan voldoen. U verdoet geen tijd met wekenlang zoeken. Wij leggen u enkel de meest relevante opties voor.

Wij zorgen voor de organisatie van uw inspectietrip

Eens uw interesse in één of enkele projecten uitgesproken is, wordt het tijd om een inspectietrip in te plannen. Op deze meerdaagse reis krijgt u de gelegenheid om onder begeleiding de projecten van uw voorkeur te bezoeken en er alles over te ontdekken. Ook kan u de naaste omgeving verkennen op al haar faciliteiten. Wanneer u de keuze heeft gemaakt met betrekking tot welke projecten in Estepona u graag zou bezoeken, organiseren wij uw inspectiereis.

Drie dagen is ruim voldoende voor een inspectietrip. Op dag één ontvangen we u aan de luchthaven en begeleiden we u naar uw hotel. Nadien bezoeken we samen een aantal projecten, waarna u kan genieten van een leuke avond. De tweede dag spreken we opnieuw af om uw eventuele vragen te beantwoorden en om het project van uw voorkeur een tweede keer te bezoeken indien u dit wenst. De derde dag vertrekt u naar huis. Uw droom is werkelijkheid geworden! Gaat u uw dromen in Estepona realiseren? Dan zetten wij al onze energie in om via ons complete servicepakket de rest van het proces te stroomlijnen. Voor u het weet kan u uw intrek nemen in uw volledig ingerichte, aangesloten en onderhouden appartement in het schitterende Estepona.

 

 

 

powered by Typeform

 

VIDEO – Luxe appartementen te koop in Estepona

De beste Appartementen in Estepona

Appartement

Sunset Bay

Vanaf € 218.000
Sunset Bay: appartementen op 300 meter van het strand in Estepona – vanaf €218.000 Sunset Bay Estepona heeft 41 appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers, m [meer]
Sunset Bay: appartementen op 300 meter van het strand in Estepona – v [meer]

Cassia

Vanaf € 235.000
Cassia Estepona: nieuwbouw project tegen Estepona centrum – Vanaf €235.000 Cassia Estepona is een nieuw project bestaande uit 70 nieuwe woningen met 1 tot [meer]
Cassia Estepona: nieuwbouw project tegen Estepona centrum – Vanaf €23 [meer]

Libella

Vanaf € 458.000
Libella: nieuwbouw appartementen en penthouses vlakbij Selwo Estepona – Vanaf €458.000 Libella omvat 67 woningen met 2 en 3 slaapkamers, waaronder penthou [meer]
Libella: nieuwbouw appartementen en penthouses vlakbij Selwo Estepona ̵ [meer]

Vanian Views

Vanaf € 389.000
Vanian Views: Off plan appartementen vlakbij Selwo Estepona – Vanaf €389.000 Vanian Views Estepona is een nieuwbouw project dat bestaat uit 61 stijlvolle [meer]
Vanian Views: Off plan appartementen vlakbij Selwo Estepona – Vanaf € [meer]

Vergelijk aanbiedingen

De beste vastgoed beleggingen in 2023?Download de GRATIS gids

Hoe kiest u een SOLIDE NIEUWBOUW INVESTERING (+ 5% ROI)? 

+ HANDIGE CHECKLIST! 
+ Huurinkomsten voorbeeld
+ 3 Ideale beleggingspanden

De beste projecten in uw inbox

De ideale woning vinden uit +200 projecten?
Start HIER & ontvang de beste woningen in Costa del Sol op basis van UW WENSEN!

Een luxe inrichting geregeld op afstand. Ontdek onze Interieur Design afdeling Home in Spain.

X