€ 0 naar € 5.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Bekijk resultaten
Uw zoekresultaten

Appartement kopen Marbella: Een investering voor levensgenieters

Appartement kopen Marbella: Een investering voor levensgenieters  – Wilt u iedere dag wakker worden met uitzicht op zee en een verkoelende zeebries? Vastgoedmakelaar INVESTINSPAIN vindt voor u de meest aantrekkelijke luxeappartementen in Marbella. Eerstelijns zeezicht, een appartement pal aan één van de 72 golfterreinen, een penthouse met uitzicht op de prachtige natuur of een ongekend ruime villa-appartementen.  Ons aanbod aan up-market vastgoed op exclusieve toplocaties is enorm en neemt constant toe.

Opteer voor een betrouwbare makelaar bij de aankoop van uw appartement in Marbella

Omdat een appartement kopen in Marbella een complex proces kan zijn, helpt het als u kan terugvallen op een betrouwbare makelaar. INVESTINSPAIN beschikt over vele jaren kennis van zaken, zowel ter plaatse als hier in eigen land. We specialiseren ons in de regio Marbella en kunnen u op de hoogte brengen van de meest interessante nieuwbouwprojecten. Check zeker onze top 5 appartement projecten in Marbella!

We beginnen met een kennismakingsgesprek op ons kantoor in Mechelen of op ons kantoor in Utrecht, Nederland. Tijdens dit gesprek bespreken we uw noden, wensen en budget. Na deze oriëntering nemen we de zoektocht van u over. Op basis van ons gesprek vinden wij voor u een droompand aan de Costa del Sol. Deze selectie stellen we u voor en overleggen welke panden u het meest bekoren. Dan volgt de bezichtiging ter plaatse om de favoriete panden en hun directe omgeving te verkennen tijdens een comfortabele, meerdaagse inspectietrip.

Uw perfecte match gevonden en bezichtigd? INVESTINSPAIN blijft u na aankoop bijstaan met juridisch en fiscaal advies, vertalingen van de administratieve zaken, de inrichting van uw nieuwe appartement, onderhoud, beveiliging en nog veel meer. Kies voor een veilige investering om jarenlang als doorwinterde levensgenieter te beleven.

 

 

 

powered by Typeform

 

Vergelijk aanbiedingen

TIJD BESPAREN? Wij zoeken voor u!Vul onze online vragenlijst in

DE PERFECTE WONING vinden in een constant veranderend vastgoed-landschap van +200 nieuwbouw projecten? Wij helpen u! Doe mee met onze enquete. Na afloop sturen wij persoonlijk de beste projecten in Costa del Sol op basis van UW WENSEN!