Uw zoekresultaten

Appartement kopen Marbella: Een investering voor levensgenieters

Appartement kopen Marbella: Een investering voor levensgenieters  – Wilt u iedere dag wakker worden met uitzicht op zee en een verkoelende zeebries? Vastgoedmakelaar INVESTINSPAIN vindt voor u de meest aantrekkelijke luxeappartementen in Marbella. Eerstelijns zeezicht, een appartement pal aan één van de 72 golfterreinen, een penthouse met uitzicht op de prachtige natuur of een ongekend ruime villa-appartementen.  Ons aanbod aan up-market vastgoed op exclusieve toplocaties is enorm en neemt constant toe.

Waarom een appartement kopen in Marbella?

marbella-appartement-kopenMarbella is het bruisende hart van de Costa del Sol. Deze plaats biedt het gemak en comfort van een wereldse stad. Daarnaast heeft het een uitstekend microklimaat, vlakbij zee. Bovendien vormt deze regio een paradijs voor golfliefhebbers: met 72 golfterreinen staat de streek ook bekend als de Costa del Golf. Voor fans van deze sport is deze regio een paradijs!

De combinatie van mooie natuur, rust en een groot aanbod aan faciliteiten maakt dat deze regio een geliefde vakantiebestemming is voor vele Belgen en Nederlanders. U zult er mooie boulevards, parken, tuinen en een historisch centrum terugvinden. In Puerto Banús, de meest beroemde jachthaven van de Costa del Sol, kunt u de mooiste jachten bewonderen. Maar ook shoppen in de luxeboetieks, wandelen langs de boulevard, …

Wat kan Marbella u nog meer bieden? Bijna alle dagen zon, het jaar rond prachtig weer en genoeg te beleven voor de hele familie. Watersport mogelijkheden in overvloed, natuurpracht en een bloeiend uitgaansleven. Wie zou er in deze omgeving geen tweede verblijf willen? Dit wordt aangetoond met cijfers: de aankoop van vastgoed in Marbella door landgenoten blijft stijgen. De regio is zeer populair bij Europeanen en zeker ook bij Belgen en Nederlanders.

Vastgoed in deze streek wordt ook beschouwd als goede waarde voor uw geld. Een topinvestering voor uw kapitaal dat anders aan lage rente in de bank vastroest. Omdat we zorgen om uw spaarcenten zeer goed begrijpen, schakelen we een team van fiscalisten en advocaten in, zodat u zeker weet dat u voor een solide investering kiest. Ook is het prettig om te weten dat ons team Nederlandssprekend is. U kunt dus met een gerust hart een appartement kopen in Marbella.

 

Opteer voor een betrouwbare makelaar bij de aankoop van uw appartement in Marbella

appartement-kopen-marbella

Omdat een appartement kopen in Marbella een complex proces kan zijn, helpt het als u kan terugvallen op een betrouwbare makelaar. INVESTINSPAIN beschikt over vele jaren kennis van zaken, zowel ter plaatse als hier in eigen land. We specialiseren ons in de regio Marbella en kunnen u op de hoogte brengen van de meest interessante nieuwbouwprojecten. Check zeker onze top 5 appartement projecten in Marbella!

We beginnen met een kennismakingsgesprek op ons kantoor in Mechelen of op ons kantoor in Utrecht, Nederland. Tijdens dit gesprek bespreken we uw noden, wensen en budget. Na deze oriëntering nemen we de zoektocht van u over. Op basis van ons gesprek vinden wij voor u een droompand aan de Costa del Sol. Deze selectie stellen we u voor en overleggen welke panden u het meest bekoren. Dan volgt de bezichtiging ter plaatse om de favoriete panden en hun directe omgeving te verkennen tijdens een comfortabele, meerdaagse inspectietrip.

Uw perfecte match gevonden en bezichtigd? INVESTINSPAIN blijft u na aankoop bijstaan met juridisch en fiscaal advies, vertalingen van de administratieve zaken, de inrichting van uw nieuwe appartement, onderhoud, beveiliging en nog veel meer. Kies voor een veilige investering om jarenlang als doorwinterde levensgenieter te beleven.

 

 

 

powered by Typeform

  • Geavanceerd zoeken

    € 0 naar € 5.000.000

  • Onze verschillende projecten

  • Gratis Downloads

Vergelijk projecten

Gratis E-BookHoe kiest u een SOLIDE NIEUWBOUW INVESTERING (+ 5% ROI)? 

21-pagina's met waardevolle informatie...gratis! In dit E-book onthullen we alle noodzakelijke kennis om een (nieuwbouw) investering tot een success te maken. + HANDIGE CHECKLIST!